tak to jsem já

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
tománsek
Nový člen
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 10
ve věku do: 20
Dal: 3 poděkování
Dostal: 11 poděkování

tak to jsem já

Nový příspěvek od tománsek »

Když už jsem se rozhodl se sem zaregistrovat, myslím si, že by se slušelo, abych o sobě něco řekl :)
Třeba i díky tomu tu najde pár přátel :)
Jmenuji se Tomáš a je mi 19 let.
A svůj příběh bych měl začít slovy: ..."A takhle se mi zhroutil celý svět!"

Když mi bylo 9 let, začal jsem chodit do skauta, byli tak krásní kluci a já se rád na ně díval, ale hlavně jsem miloval přírodu a vše okolo ní, takže skaut byla jasná volba. Po vážné nemoci mé matky (protože se naši rozvedli), jsem se odstěhovali k jejímu novému příteli (teď již manželovi) a skaut se z mého života vytratil. Až po asi 5-7 letech (to mi mohlo být tak 16-17) jsem zjistil, že existuje jeden oddíl, který hledá vedoucího na tábor, a protože jsem se vždy rád radši bavil s mladšími, tak jsem neprotestoval.

Byly prázdniny. Den D, Hodina H a Minuta M. Nastoupili jsme na tábor a mě bylo smutno, všichni dělali něco jiného a já se bál, že k ním nezapadnu, ale večer se stal zázrak. Najednou za mnou přišel jeden skautík a začal se se mnou bavit, za chvilku tam byl další a pak další. No a tak do 10ti minut byli okolo mě všechny děti a náramě jsme se bavili.
Byla večerka, já se těšil na další den, ale to jsem nevěděl, co mi přichystá ještě noc :/ Zjistil jsem totiž, že ti vášniví skautští vedoucí, jsou ochlastové, kteří o sebe kopnou během hned klidně i 10 piv a vodku a pak přes noc řvou na všechny strany. Nejhorší je, když pak se ráno vzbudíte a stojí u vašeho stanu (upozorňuji, že jsem jako jediný spal ve stanu u dětí, ostatní byli zalezlí v chatě, kam děti nesmí) stojí hlouček smutných dětí a stěžují si, že nemohli kvůli těm vedoucím spát. Tak asi takhle si na mě udělali závislost. Kam jsem šel já, tam šlo i 30 dětí, co jsem dělal já, dělalo i 30 dětí a prostě jsme si užívali :) A to vedoucí štvalo ze všeho nejvíc. Protože jsem nebyl s nimi, nechlastal a nehulil, začali tam padat poznámky typu: "Ha, je furt s dětma (podle mě by vedoucí na táboře měl být furt s dětmi), on je určitě pedofil!". Vždy, když jsem okolo někoho z vedoucích šel, tak se pod vousy uškleboval. Nemohl jsem to vydržet, ale řekl jsem si, že když už tam není nikdo rozumný, nemůžu tam nechat děti s oschlastami, co kdyby se něco stalo.
Osud na sebe nenechal dlouho čekat, jednoho dne, když jsem se šel koupat s kluky na mydlo (místo, kde se skautíci koupali v rybníku), tak se ozval jeden kluk (byl z takové trochu benevolentní rodiny a bavil se se spoustou kluků, kteří už v jeho 8 letech kouřili a pili). Teď se omlouvám za to, co řeknu, snad to není proti pravidlům, ale ten kluk se tam prostě začal ********. Ze začátku jsem nevěděl co dělat, ale protože jsem měl skautskou výchovu, začal jsem do toho zasahovat. Říkal jsem mu ať přestane, bohužel nechtěl, tak jsem poslal ostatní kluky pryč a sedl jsem si s ním na lavičkou kousek od mydla a vysvětlil jsem mu, že tohle by měl dělat jen v soukromí, že to na veřejnosti je špatná volba. Po chvilce ticha se mu o očiček objevili slzičky, omluvil se mi a prosil, abych to nikomu neřekl, že už to víckrát neudělá. Řekl jsem že ano, bohužel tohle nahrálo ostatním vedoucím.
Dva dny na to jsem byl zavolám před hlavního vedoucího, který mi oznámil, že jsem se osahával s dítětem na mydle a že jsem pedofil a bůh ví co vše a ať si vezmu kufr a vypadnu z tábora. Byl to pro mě šok. Celý život chci pracovat s dětmi a teď mít tohle na čele napsané. V ten den jsem se rozmýšlel, jestli pod ten vlak, co mě vezme domu skočit, nebo počkat až domů, kde mám pušku. Zhroutil jsem se z toho. (já nebyl pedofil, těm dětem jsem pomáhal, dotkl jsem se jich maximálně, jen když přišli oni a obejmuli mě, tak jsem je poplácal po zádech, nebo je objal také a to bylo vše.) Nemluvil jsem asi měsíc, byl jsem jen zavřený v pokoji, moje máma z toho skoro dostala mrtvici.
V den, kdy už jsem byl tak trochu schopný něco řešit, jsem zavolal rodině toho kluka, kterého jsem prý měl zneužíš a osahávat. Pozdravil jsem, řekl jsem, co se stalo na táboře a poprosil jsem, abych jim ot mohl vysvětlit. Sama matka toho kluka mi řekla, že by se mnou ráda mluvila ("Ach bože, teď mě obžaluje a já se zabiju :( ") A opět to přišlo, Den D. Potkali jsme se s jeho maminkou. Ale netvářila se naštvaně. Zeptala se mě, jestli se chci za tím klukem jet podívat. Jen jsem s otevřenou pusou přikývnul. Během návštěvy jsme si vše vyříkali. Kluk řekl mamce, co udělal a co jsem udělal já pro něj a brečel jí na rameni, aby se mi něco nestalo. Takhle skončil první případ.

Bohužel po pár měsících se vše vytáhlo ve škole, protože jeden z vedoucích byla moje spolužačka. Od toho dne jsem byl pro celou školu pedofil (ještě teď jsem, včera mi bylo oznámeno, že nepůjdu na Maturák, protože prostě přece nikdo nechci jít na maturák s pedofilem) a já byl rázem bez přátel. Jediný, kdo mě poslouchal byla moje mamka. Po roce smutnění se objevil andílek. Andílek, který se jmenuje Dan. Potkali jsme se na táboře, kde jsem dělal zdravotníka. Oblíbil se mě a do té doby ho slýchávám každý den. Mám ho moc rád, jsme si hodně podobní, je to takový můj malý bráška.

Poslední pecka přišla asi v den mých 19 narozenin. Táta, že nutně musí udělat oslavu a ať přijedu. Tak jsem přijel, ale vzal sebou Dana. Já se prostě se svým otcem nerad bavím, tak jsem Danovi ukazoval všechny krásy Kokořínska a dalších míst :) Byl unesen a já byl rád, že se mu víkend líbí. Bohužel skonči tragicky. Otec se opil a na celou oslavu (kdy bylo asi 70 lidí) začal vyřvávat, jestli chápu co to obnáší mít vztah s dítětem, co jsem s ním všechno měl a jestli vím, že mě za pedofilii zavřou. (ale já nejsem pedofil, vždy jsem Danovi nezkřivil ani vlásek.) Tím jsem ztratil vše, co jsem k otci cítil.

PO pár týdnech to začal io mě říkat už všichni, já se zhroutil a sel k psychologovi. Místo toho, aby mě vyslechl a pomohl, jen mi řkel, že si mám zajít na vyšetření, jestli to není teda pravda.

Tak to je asi tak něco málo o mě.
Zkráceně. Jsem normální 19 letý kluk, který studuje gympl a chce jít na dětského psychologa, můj jediný kamarád je 13 letý človíček, který mě miluje a já miluji jeho. Pracuji s dětmi, mám je rád, ať už oblečené, nahaté, zakuklené, v plavkách, prostě vždy!
Je mi strašně líto, že nemůžu mít normální dospívání, máme jen problémy, teď mi odvezli matku do nemocnice, můj nevlastní fotr nám udělal několika milionové dluhy a nejde to. Hodněkrát jsem to chtěl už vše vzdát. Ale nikdy jsem to neudělal kvůli jedinému člověku. A to mému bráškovi, který mi oznámil, že pokud si něco udělám, tak se zabije, aby mohl být se mnou.

Pokud jste se dostali až sem, tak velice děkuji za co, že jste si můj život přečetli. Přišel jsem na tuhle stránky včera, nebo spíš teprve včera jsem se odhodlal napsat a jak mě všichni krásně přijali. Konečně vím, kde mám rodinu a všem za to moc děkuji. Děkuji hlavně Marcu. Freemanovi A Gabrielu Svobodovi, kteří se mě včera chopili. Jste užasní a všem přeji jen to nejlepší! Díky
Kdo by chtěl pokecat, nebo se poznat, budu opravdu rád, když napíšete.
Děkuji mnohokrát a přeji vám krásný den.
Tomáš
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: tak to jsem já

Nový příspěvek od Plyšáček »

Milý nováčku Tomášku. Děkuji za hluboké sdílení Tvého silného životního příběhu. Moc mě oslovil.
Musíš být vyspělá duše, když již takto mladý procházíš tak těžkými zkouškami.
Podle toho, co píšeš, mi přijde, že nejsi pedofil. A je mi to líto. Pokud chceš být dětským psychologem, pedofilie by Ti mohla za jistých okolností být velkou výhodou a předností.
Nedej vůbec na okolí, co o Tobě rozhlašuje. Ale zkus si svobodně sám nacítit, co Tě v sexualitě skutečně oslovuje. A neboj se jakéhokoliv poznání. Nemáš co ztratit.

"Pedofilie mi něco vzala a něco dala. Bez toho, co mi vzala, se obejdu. Bez toho, co mi dala, bych již nedokázal žít."

Jmenuji se nějak a tady Plyšáček. A jsem rád a nesmírně vděčný za to, že smím být v tomto životě pedofil.
Jsem na maličké voňavé holčičky. S mladými muži si tak nerozumím. Přeji Ti tedy, abys brzy našel skutečného přítele ke sdílení a hledání vlastní identity a místa v životě. Máš výjimečný osud.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1716 poděkování
Dostal: 3600 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Milý tománseku,
hlavu vzhůru, život máš před sebou a nějaká drobná pomluva ti přece nemůže stát v cestě za tvým snem. Jak budeš studovat v jiném městě, s jinými lidmi, věnovat se jiným věcem... jen jak už ti psal Jirka Fx100d z redakčního emailu, je dobré chovat se tak, abys nebyl tak úplně nápadný, abys byl nejenom s dětmi, ale abys pokecal občas i s dospělými, s jejich rodiči apod. Aby prostě neměli důvod snad nějak pochybovat, jestli nejsi "na děti".

Co se týká toho, jestli jsi nebo nejsi pedofil. Není to až tak podstatné, podstatné je to, co ty sám k dětem cítíš. Pedofilie se u mě projevuje tak, že se mi ty holčičky velmi líbí, mnohem víc, než dospělé ženy, párkrát jsem se do nějaké také zamiloval a mívám o nich sexuální fantazie. Důležité je sám sebe poctivě poznat a nenalhávat si, že něco jsem nebo nejsem. Ani vyšetření u sexuologa není na 100%.

Být pedofil každopádně neznamená někomu "zkřivit vlásek", jak píšeš. Je to o pocitech, ne o zneužívání dětí. Podle sexuologa Weisse 90% dětí zneužijí lidé, kteří nejsou pedofilové a je mnoho pedofilů, kteří nikdy dítě nezneužijí.

Když by se ti někdy stalo znovu to, co se ti stalo na tom táboře (tj. měl bys být někde s nějakým dítětem a ještě navíc masturbujícím sám), je lepší si nechat poblíž nějaké svědky, kteří případně dosvědčí, že ses nikoho nedotýkal. Pak taky bylo určitě dobré mu slíbit, že to nikomu neřekneš, ale i přes tento slib informovat minimálně hlavního vedoucího s dodatkem "přál si, abych to nikomu neříkal", abys byl krytý. Takhle se šířily fámy a ty fámy nakonec způsobily zlo, které jsi zakusil na vlastní kůži.

Mě pár lidí kdysi obvinilo z toho, že jsem sáhl mezi nohy jedné holčičce. Sama ta holčička i otec té holčičky se však postavili na mou stranu. Vím, co to znamená být křivě obviněn, a není to nic příjemného. Přeji ti, aby se ti v dalším životě dařilo a abys i přes úskalí, které ti život přináší, byl šťastný a přinášel lidem dobro.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Deda
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
Dal: 227 poděkování
Dostal: 114 poděkování

Nový příspěvek od Deda »

Drahý Tomáši,
nejprve bych ti chtěl poděkovat za tvou zpověď a přivítat tě zde mezi námi. Tvůj příběh mne velice zasáhl. Já za svůj život prožil již hodně a ne každý den byla procházka růžovým sadem. Ty jsi v tak mladém věku musel už prožít hodně protivenství, to je mi moc líto. Píšeš, že by ses chtěl věnovat dětské psychologii, ve svém mládí jsem se tomuto oboru chtěl věnovat také, ale běh života šel jiným směrem, bohužel. Je to nádherný obor, bavilo mne studovat dětskou duši, a dělat v jejím chaosu pořádek, už v nějakých 15ti letech. Nevzdávej se svého snu a jdi za ním s urputností buldoka. Já nakonec psychologii vystudoval ale zcela jiný obor. Jak ti zde psali ostatní nenech se otrávit pomluvami. Pomluvy a křivého nařčení se dopouští ti jedinci, kteří se ti nedokáží postavit přímo, v přímém střetu. Má to několik důvodů např. strach, závist, ješitnost, neschopnost být lepším jak ty etc. etc. Myšlenky na sebevraždu si jednou pro vždy vyhoď z hlavy, jak jsem pochopil z toho co píšeš, ty máš na víc než na zbabělý útěk před problémy. Jsi, ve tvých 19ti podle mne velice silná a vyzrálá osobnost. Pro děti, které miluješ, můžeš udělat hodně dobrého. Přeji ti ze srdce, abys dosáhl všeho, čeho dosáhnout chceš.
Krásný sluníčkový den přeje Děda
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 565 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

Ahoj Tomáši,

vítám tě na našem fóru a děkuji za tvůj příběh. Pokud jsi hledal někoho, kdo si tě vyslechne, aniž by tě odsuzoval, tak jsi na správném místě.

Moc krásně ti už odepsal Kasz a Děda. Dodal bych k tomu jenom to, že pedofilie trestná není a nezavírá se za ní. Stejně jako není trestné mít modré oči, blonďaté vlasy, nebo být postižený. Pravda, nebylo tomu tak vždy a všude. Například ve starověké Spartě narodit se jako postižený trestné bylo a trestalo se to smrtí. Miminka procházela po narození kontrolou a to, které neprošlo, letělo ze skály. Podobně dnes v některých částech Afriky mají smůlu ti, kdo se narodí jako albíni.

Trestné je sexuální zneužívání dětí. A jak už správně napsal Kasz, mezi pedofilií a sexuálním zneužíváním dětí není rovnítko. A i když by se mnou naprostá většina lidí nesouhlasila, dovoluji si tvrdit, že pedofil je krásné slovo. Já sám jsem se odvážil pojmenovat svoji sexualitu pravým jménem až ve 35 letech a dnes lituji toho, že jsem to neudělal dřív.

Přeji ti, ať se ti podaří projít tvou současnou etapou života a ať si udržíš kontakt s dětmi, které máš rád. A přál bych ti také, aby ti tento web pomohlo vyjasnit si, kým jsi.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

daniel píše:...dovoluji si tvrdit, že pedofil je krásné slovo.
Vnímám to (i díky ČEPEKu) v současnosti stejně. Zní mi přímo nádherně.

Včera mi zde vytrysklo něco přímo z hlouby Srdce:
Plyšáček píše:A jsem rád a nesmírně vděčný za to, že smím být v tomto životě pedofil.
Žádná pýcha ani hrdost, ale opravdová vděčnost a pokorné děkování za Dar.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.