Stupeň utajení aneb jak moc jsme nápadní

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
Hebeš
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Dal: 360 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Re: Stupeň utajení aneb jak moc jsme nápadní

Nový příspěvek od Hebeš »

1. Snažíte se být co nejméně nápadní - vzhledově? V čem Vaše mimikry spočívají?

Moc nechápu, co je přesně otázkou myšleno.

2. Nosíte nějaké oblečení, které by mohlo děti "přitahovat" (např. tričko s koťátkem, Hello Kitty ap. :) ) ?

Ani ne

3. Mluvíte s lidmi o pedofilii? (Vím, toto je i samostatný příspěvek.)

Moc ne. Jen, když jsme se bavili se spolužákem, jsem řekl, že i když se dnes tak řeší segregace, tak má stále společnost obrovské předsudky u duševně nemocných a mnohdy je neprávem považuje za nebezpečné a jako příklad jsem uvedl pedofilii (samozřejmě, že to není duševní porucha, ale nechtěl jsem být moc nápadný)

4. Když se Vás někdo přímo zeptá, zda jste pedofil, odpovíte mu pravdivě - nebo jste to někdy v minulosti udělali?

Naštěstí se mi to nestalo

5. Ukazujete se na veřejnosti rádi v přítomnosti dětí nebo z toho máte strach - co si asi pomyslí lidé?

Ano, ukazuji se. Nenechám si možnými předsudky lidí, ke kterým ani moc blízký vztah nemám, zničit mládi.

6. Mluvíte často o tom, že máte děti rádi?

Nemluvím, ale je to o mně obecně známé.

7. Hladíte děti na potkání?

Ne, navazuji psychické kontakty, nikoliv fyzické.

8. Zastáváte se v rozhovorech na dané téma pedofilů, nebo říkáte: "Ti hnusní pedofilové!"?

Jen jednou, jak jsem napsal v otázce 3

9. Mluvíte s dětmi třeba o tom, že máte rádi holčičky - kluky, nebo že se Vám líbí?

Ne, to pro děti není přirozené. Ale líbí se mi i 13, 14, 15 leté, tak jim to občas najevo dávám. Nejsem o moc starší.

10. Dokázali byste např. na ulici jen tak prohodit: "Bože, ty jsi tak nádherná..."?

Ne

11. Když se někde setkáte s hezkým dítětem, snažíte se koukat jinam nebo se ohlížíte a špulíte pusu? Mrkáte na ně či děláte jiné posunky?

Ne

12. Dáváte dětem dárky jen tak pro nic za nic? Z čisté lásky a nebo máte strach, že budete nápadní?

Ano. Nápadné to u mně není.

13. Když jste ve společnosti dospělých, kde jsou i děti, jdete k dětem nebo děláte normála a vůbec si jich nevšímáte?

Mimo rodinu ve společnosti dospělých díky svému věku nebývám.

14. Pouštíte si doma dětské písničky, popř. slyší je i Vaši sousedé?

Ano a asi je možné, že to sousedé slyší.

15. Co na FB. Dali jste si tam něco o pedofilii (např. Danielův svět)? Máte tam hodně svých fotek společně s dětmi? Nebo přímo album "Krásné holčičky"? :)

Ne, nikdy.

16. Šli byste s holčičkou, která není příbuzná, po ulici za ruku (s propletenými prsty?)

Vzhledem k mému vyššímu preferáči, by to i pro ni bylo divné.

17. Kupujete si v obchodech něco "nápadného"?

Ne

18. Máte doma nějaké obrázky s dětmi? Nechali jste si např. zarámovat nějakou "kost" nebo kutíčka? Jak to vysvětlujete neznámým návštěvám?

Ne. Jediné mé papírové obrázky jsou fotky z raného dětství a školní focení.

19. Když se k Vám hrne dítě, vrháte se na něj a nebo říkáte: "Kuš, uteč" a snažíte se raději "chodit kanály"?

Ne

20. Stala se Vám nějaká děsně nápadná situace? (Např. Vás viděli, jak šmírujete dalekohledem děti v tělocvičně?)

Nemohu napsat veřejně.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
301
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 14
Výkřik do tmy: Nechceme aby nás všichni litovali. Bolest patří k životu. Učí nás, chrání nás a ukazuje nám správný směr. Ačkoliv se nám děti líbí :'( , tak ten kdo dává naším rtům úsměv tak dává našemu srdci život :) . V tomto světě existuje silné štěstí: milovat a být milován.

Každý život je těžký a každý z nás dostal lekce přesně na míru. Proto neodsuzuj druhé, protože nikdy nevíš s čím si prošli.

Jsem člověk, který když dělá něco pro děti nebo se s nima kamarádí tak jim dává i svůj čas. Největší dárek, který můžeš někomu dát, je tvůj čas, protože když někomu daruješ svůj čas, daruješ mu kousek svého života, který už nikdy nevrátíš.

At už člověk potká skvělou partnerku... nebo dítě či někoho kdo se nám líbí, tak v životě nepotkáváme lidi jen tak náhodou. Naše cesty se protínají z nějakého důvodu.

Mám rád lidi, kteří nepotřebují nikomu nic dokazovat. Kráčí tiše a směle životem a zvedají ty kteří jsou se svojí orientací na dně svých sil.
Dal: 25 poděkování
Dostal: 152 poděkování

Nový příspěvek od 301 »

Snažíte se být co nejméně nápadní - vzhledově? V čem Vaše mimikry spočívají?
Nápadný si nepřipadam pokud nějaké dítě neokukuji moc ale v tom se zlepsuji a stava se mi to málo

2. Nosíte nějaké oblečení, které by mohlo děti "přitahovat" (např. tričko s koťátkem, Hello Kitty ap. :) ) ?
Ne.

Před nikým o tom sám nemluvím nechci působit podezřele, sám to nerozebiram.

4. Když se Vás někdo přímo zeptá, zda jste pedofil, odpovíte mu pravdivě - nebo jste to někdy v minulosti udělali
Nikdo se mě nezeptal ale můj bratr s mou mámou a nejlepším kamarádem kdyby mi řekli že zjistili moje přátelství s dětmi a našli mě na pedo webech tady tak by mě to zasáhlo a přiznal bych se. Před jiným člověkem bych to tutlal dál.

5. Ukazujete se na veřejnosti rádi v přítomnosti dětí nebo z toho máte strach - co si asi pomyslí lidé?
Před mojí rodinou bych se neukazoval ale před jinýma lidma by mi to nedělalo problém

Ne.

Ne. I kdyby to bylo překrásné dítě.

8. Zastáváte se v rozhovorech na dané téma pedofilů, nebo říkáte: "Ti hnusní pedofilové!"?
Nevyjadřují se k tomu.. nechci spustit pozornost. Výjimečně se zeptám na názor.

9. Mluvíte s dětmi třeba o tom, že máte rádi holčičky - kluky, nebo že se Vám líbí?
Ne. Ale maximálně jim řeknu že jsou dobří kamarádi.

10. Dokázali byste např. na ulici jen tak prohodit: "Bože, ty jsi tak nádherná..."?
Ne vůbec

11. Když se někde setkáte s hezkým dítětem, snažíte se koukat jinam nebo se ohlížíte a špulíte pusu? Mrkáte na ně či děláte jiné posunky?
Když moje koukání splývá s koukáním na někoho jiného tak se pokocham Tod vše.

12. Dáváte dětem dárky jen tak pro nic za nic? Z čisté lásky a nebo máte strach, že budete nápadní?
Ne. Ale dal bych až se to bude hodit.

13. Když jste ve společnosti dospělých, kde jsou i děti, jdete k dětem nebo děláte normála a vůbec si jich nevšímáte?
Půlku času jsem tam půlku tam, abych nebyl podezřelý.

Ne, poslouchám jiné styly.

15. Co na FB. Dali jste si tam něco o pedofilii (např. Danielův svět)? Máte tam hodně svých fotek společně s dětmi? Nebo přímo album "Krásné holčičky"? :)
Ne to můžu rovnou na ulici se s tím prezentovat a vyjde to nastejno.

16. Šli byste s holčičkou, která není příbuzná, po ulici za ruku (s propletenými prsty?)
Kdyby k tomu byla příležitost tak určitě ale bez propletených prstů.

Ne, nevím co by to mohlo být.

18. Máte doma nějaké obrázky s dětmi? Nechali jste si např. zarámovat nějakou "kost" nebo kutíčka? Jak to vysvětlujete neznámým návštěvám?
Ne ale až budu mít svůj byt tak si udělám.

19. Když se k Vám hrne dítě, vrháte se na něj a nebo říkáte: "Kuš, uteč" a snažíte se raději "chodit kanály"?
Nehrnou se ke mě ale pokud by tomu tak bylo byl bych x krát víc natěšenej než dítě a obejmul bych se klidně.. a kdo by měl nepříjemné keci např. že jsem na děti a že to roznese všude tak s ním bych se rád porval.

20. Stala se Vám nějaká děsně nápadná situace? (Např. Vás viděli, jak šmírujete dalekohledem děti v tělocvičně?)
Ano. Musel jsem kvůli tomu na sexuologické vyšetření. Ale to nemůžu psát veřejně.
Hebeš
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Dal: 360 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Nový příspěvek od Hebeš »

Zjistil jsem, že se bohužel nejde kamarádit veřejně s dětmi tak, aby minimálně moji spolužáci a některé starší děti neměli podezření, že jsem pedofil.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
White

Nový příspěvek od White »

1. Snažíte se být co nejméně nápadní - vzhledově? V čem Vaše mimikry spočívají?
Já jsem byl vždy nenápadný, nemá to žádnou spojitost s mojí orientací.

Nemám k tomu důvod.

Sám od sebe ne.

4. Když se Vás někdo přímo zeptá, zda jste pedofil, odpovíte mu pravdivě - nebo jste to někdy v minulosti udělali?
Odpověděl bych, že mám prostě rád děti.

Pokud jsou to děti z rodiny, nemám problém.

Občas když mám dětskou návštěvu, tak se zmíním, že takové návštěvy mám rád :).

viz. odpověď na otázku 5

Zatím nebyla příležitost.

Ne.

10. Dokázali byste např. na ulici jen tak prohodit: "Bože, ty jsi tak nádherný..."?
Ne, ale nedělá mi problém se na chlapečka usmát :).

viz. odpověď na otázku 10

viz.odpověď na otázku 5

Snažím se všímat si dospělých i dětí stejně, ale většinou mají stejně více pozornosti děti :).

Téměř vůbec.

Ne, ale společnou fotku s chlapečkem z rodiny bych tam klidně umístil (kdybych FB měl).

16. Šli byste s chlapečkem, který není příbuzný, po ulici za ruku (s propletenými prsty?)
Pokud bych ho měl na starosti, vzal bych ho za ručičku, ale propletené prsty by ho vzhledem k velikosti mé ruky bolely.

Viz. odpověď na otázku 2

Ne

Když se ke mě hrne dítě, tak se vyloženě za ním neběžím, ale rozhodně bych nikdy žádné neodehnal.

Jsem hodně opatrný a zatím se mi žádná nepříjemná situace nestala.