Pohladila mě po hlavě a slaďounkým hláskem řekla:
"Ty máš vlasy jako plyšáček."
To víte, že jsem si hned vzpomněl na svoji pravou pedo-identitu.

Jak jsem psal jinde: Na ZŠ je to na nic. Tam se dotknete maximálně při podávání křídy.Scopi píše:Já jsem si celou dobu myslel že učíš na prvním stupni ZŠ, ale teď když pořád čtu o tvých 4-5 letých "fanynkách" tak zjišťuji, že jsem se asi pletl.
To koupím ty sví holčičce ona prostě tyhle věci miluje :-) Díky kamaráde za tip!Plyšáček píše:Krátce po mém rozhodnutí, v naprostém nadšení, jsem v DM drogerii nemohl nekoupit úžasnou nákupní tašku - kvalitní látkovou.
Je světle modrá, s dětskými obrázky - jsou tam ptáčkové, motýlci, kreslená kočička, kytičky, písmenka a další...
Asi dvě fotky miminek a hlavně značka Babylove. No nekupte to! Asi si dojdu nakoupit do zásoby.
Abych měl ještě za 40 let do důchodu. Doporučuji i vám.
Vhodná i pro BL. Nepropásněte, ať vám je nevyprodají!
V podstate si si sám odpovedalPlyšáček píše:...To bych musel být padlý a hlavu, kdybych byl pedofil a takhle o sobě mluvil... Takže jsem padlý nebo ne?
Konečně Vám mohu poskytnout obrázek, o kterém jsem básnil při vypravování o nákupech s Dodem v Lidlu.Plyšáček píše:Nakupujeme, náhle zvolám: "Ta je tak nádherná..." Kamarád se začal rozhlížet, zda nezahlédne nějakou holčičku. Tak jsem mu ukázal na jednu velkou reklamní nad mléčnými výrobky. Horní ret měla mírně bílý od mlíčka.
Teenble, děkuji Ti za Tvé detailní milé vyjádření k jednotlivým otázkám.teenbl píše:To, že to nechápou je může vést i k tomu, že to dítě někde nevhodně zopakuje atp.
BudižPlyšáček píše:Budu rád, když někteří - třeba naši noví, členové zkusí odpovědět na otázky na začátku tohoto vlákna.
Milý Ynijedíku. (Tak mě napadlo, jak Tě toto jméno napadlo...?)Ynijed píše:11. Když se někde setkáte s hezkým dítětem, snažíte se koukat jinam nebo se ohlížíte a špulíte pusu? Mrkáte na ně či děláte jiné posunky?
Mrkám, usmívám, nedávno jsem dokonce mávnul rukou (a předškolní holčička mávla zpět)
13. Když jste ve společnosti dospělých, kde jsou i děti, jdete k dětem nebo děláte normála a vůbec si jich nevšímáte?
Styděl bych se.
16. Šli byste s holčičkou, která není příbuzná, po ulici za ruku s propletenými prsty?
Nene! Propletené prsty jedině s vrstevnicí.
18. Máte doma nějaké obrázky s dětmi? Nechali jste si např. zarámovat nějakou "kost" nebo kutíčka? Jak to vysvětlujete neznámým návštěvám?
Kamarádka, která se mojí polopedofilie okamžitě ujala a udělala si z ní v hlavě obyčejnou pedofilii, mi na konci roku dala pohlednici s jukajícím bezpohlavním mimčem (kdyžtak pošlu foto, ať se dozvím pohlaví)...
19. Když se k Vám hrne dítě, vrháte se na něj a nebo říkáte: "Kuš, uteč" a snažíte se raději "chodit kanály"?
Nikdy se nehrnulo.