Kdyby byly islamisté chytří,tak by zapoměly na nějaké islámské proudy a spojily by se se schiitama dohromady.Je v nich asi takový rozdíl jako mezi katolíky a protestanty,nebo sovětským komunismem a maoisticko-čínským.
Na druhou stranu pokud by se Al-Kaida,IS a schiiti dali všichni dohromady,tak potom potěš Alois.
Většinou i ti nejsilnější doplatily na svúj rozkol.Když se podíváme na Husity tak proti nim se vedlo několik tažení dobře vycvičených armád v plné zbroji a početní převahy.Ale Husité byly odhodlaní a měli společný cíl-SVOBODU.Jejich vítěztví byly tak senzační že jejich nepřátele mezi ně poslaly špehy aby zjistily proč při jednoznačně očekávané porážce oni se stále držely a nebyly poraženi.
Nakonec se dvě skupiny pustily u Lipan do sebe a to byl začátek od konce.Potom stácely jedno město avesnici či území za druhým.Stejně tomu bylo se Spartakovým povstáním.Dokud byly dohromady tak prohrávaly Římané,potom co se rozdělyly na 3 skupiny tak byly jeden po druhém pobyti.Stejný osud nakonec postihl samou Římskou Říši,která se rozdělila na dvě části a Barbaři ji potom oslabenou dobyly.Stejně se oslabyly Komunisté svýmy vnitřnímy spory.
Jinak jsem se chtěl zeptat,za Husitú byla v Českých zemí skupina Husitú kteří provozovaly svobodnou lásku.Byly to takový první hippies

Tady je příklad špatného myšlení,kdyby byl rozumný tak by je nechal na živu,protože každý člověk se někdy múže hodit.Pro mě je i když jsem pacifista Žižka jeden z nejlepších bojových stratégú které znám a na rozdíl od Napoleona neprohrál bitvu,na druhou stranu nevím jestli už byl úplně slepí ale tohle dělat neměl.
Poučení pro nás-oslabení Islamistú není tak špatná věc ale pedofilové by si měly z dějin vzít příklad-V jednotě je asi síla?