V jednotě je síla?

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
malou
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

V jednotě je síla?

Nový příspěvek od malou »

Už dlouho tak trošku pozoruji dění v sýrii či iráku a nevím možná že ten IS založil někdo kdo chce Islamysty oslabyt.Dejme příklad IS je Sunitská odnož Islámu a bojuje proti všem i proti Schiitúm kteří jsou též radikální muslimové.

Kdyby byly islamisté chytří,tak by zapoměly na nějaké islámské proudy a spojily by se se schiitama dohromady.Je v nich asi takový rozdíl jako mezi katolíky a protestanty,nebo sovětským komunismem a maoisticko-čínským.

Na druhou stranu pokud by se Al-Kaida,IS a schiiti dali všichni dohromady,tak potom potěš Alois.

Většinou i ti nejsilnější doplatily na svúj rozkol.Když se podíváme na Husity tak proti nim se vedlo několik tažení dobře vycvičených armád v plné zbroji a početní převahy.Ale Husité byly odhodlaní a měli společný cíl-SVOBODU.Jejich vítěztví byly tak senzační že jejich nepřátele mezi ně poslaly špehy aby zjistily proč při jednoznačně očekávané porážce oni se stále držely a nebyly poraženi.

Nakonec se dvě skupiny pustily u Lipan do sebe a to byl začátek od konce.Potom stácely jedno město avesnici či území za druhým.Stejně tomu bylo se Spartakovým povstáním.Dokud byly dohromady tak prohrávaly Římané,potom co se rozdělyly na 3 skupiny tak byly jeden po druhém pobyti.Stejný osud nakonec postihl samou Římskou Říši,která se rozdělila na dvě části a Barbaři ji potom oslabenou dobyly.Stejně se oslabyly Komunisté svýmy vnitřnímy spory.

Jinak jsem se chtěl zeptat,za Husitú byla v Českých zemí skupina Husitú kteří provozovaly svobodnou lásku.Byly to takový první hippies :D .Žižka je prý se svou skupinou objevyl úplně nahé inflagranti a oni jim řekly co dělají spolu a Žižku to prý tak pobouřilo že dal rozkaz na ně zaútočit a možná i několik stovek takhle bylo pobyto.Jednoho člena prý nechaly na živu aby jim vyprávěl co spolu vyváděli při sexuálních hrátkách.Možná ho nechaly schválně na živu aby se při vyprávění vzrušovaly :D .

Tady je příklad špatného myšlení,kdyby byl rozumný tak by je nechal na živu,protože každý člověk se někdy múže hodit.Pro mě je i když jsem pacifista Žižka jeden z nejlepších bojových stratégú které znám a na rozdíl od Napoleona neprohrál bitvu,na druhou stranu nevím jestli už byl úplně slepí ale tohle dělat neměl.

Poučení pro nás-oslabení Islamistú není tak špatná věc ale pedofilové by si měly z dějin vzít příklad-V jednotě je asi síla?
Wydra
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 13
Výkřik do tmy: For All Mankind
Dal: 12 poděkování
Dostal: 40 poděkování

Re: V jednotě je síla?

Nový příspěvek od Wydra »

No, aby to takhle potom s náma nedopadlo v budnoucnu - Umírněný a radikální proud pedofilů...
malou
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Re: V jednotě je síla?

Nový příspěvek od malou »

Wydra píše:No, aby to takhle potom s náma nedopadlo v budnoucnu - Umírněný a radikální proud pedofilů...
V budoucnu,já si myslím že to už je možná i ted :)

No já jsem toho názoru že zlatá střední cesta je ta správná věc.Moc být umírněný není dobrý aj být moc radikální.Trošku být revolucionář je správný ale není dobrý být při tom fanatikem.