Horror který měl happy end
Začalo to mím snem. Zdálo se mi, že za mnou přišel můj malý kamarád (ačkoli je 100 a více kluků toho jména říkejme mu jen pro teď třeba Lukáš) Lukáš.Přál si jít na nedaleké pískovcové skalky já tam s ním pochopitelně nechtěl protože jsem se bál že by si tam mohl něco udělat. Lukáš se naštval a běžel pryč ... Já ve snu viděl jak sám na jednu z těch skalek leze, spadl a už se nezvedl ... Naštěstí tohle byl jen sen. Ovšem druhý den ráno za mnou opravdu přišel a žádal mě o to samé co ve snu... Já jsem s ním šel ze strahu že se sen vyplní... Ale šel jsem jen s tou podmínkou, že půjdeme jen po cestách určených turistům. Po nějaké době procházek a blbnutí jsme došli na jednu cestu která se pod námi utrhla ... První co mě napadlo bylo chytit Lukyho a snažit se druhou rukou něčeho zachytit a zbrzdit pád ... on to nebyl nejchytřejší nápad vzhledem k tomu že zdravou rukou jsem držel Lukyho a na té druhé jsem měl 2x vyhozené rameno... Když jsem se zachytil tak v té rychlosti my rameno opět vyklouzlo a pokud to náš pád zbrzdilo tak jen minimálně ... Naštěstí kopec byl čím dál tím míň prudký což nás zpomalovalo ale nakonec jsme stejně tvrdě dopadli ... Já viděl hvězdičky a když jsem přišel k sobě uvědomil jsem si že Luky brečí ... Když viděl že jsem se dokázal posadit tak pláče zanechal a vrhnul se na mě ... Byl bez jediného škrábnutí ... To mě se povedlo si na závěr zlomit prst ... Samozřejmě moje první starost byla abych prohlédl Lukyho a ta jeho byla ošetřit mě ... Potom co jsem s obrovskou úlevou zjistil že je celý tak jsem se věnoval sobě ... Vzhledem k tomu, že jsem palice tak jsem do nedaleké ordinace musel dojít po svých s doprovodem mého kamaráda... Nakonec to dopadlo lépe než by kdo čekal ... Na závěr musím říct že nic podobného nikomu nepřeju ... Je strašné probouzet se z nočních můr s tím že vedle sebe hledáte kamaráda který tam není