Za upálení křivě obviněného pedofila padly směšné tresty

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1715 poděkování
Dostal: 3597 poděkování

Za upálení křivě obviněného pedofila padly směšné tresty

Nový příspěvek od Kasz »

Za upálení křivě obviněného pedofila padly směšné tresty (eurozpravy.cz)

Dvojice novozélandských mužů odešla od soudu s pětiletými tresty odnětí svobody. Pachatelé přitom loni zaživa upálili muže, o němž se domnívali, že je pedofil.

K tragickému incidentu došlo během státního svátku Anzac Day. Dvaadvacetiletý Barry Webster, čtyřiačtyřicetiletý Alistor Barr a pětapadesátiletý Tarry Matrin Smith popíjeli a grilovali. V průběhu dne první dva uvedení obvinili třetího, že je sexuálně přitahován dětmi.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 501 poděkování

Re: Za upálení křivě obviněného pedofila padly směšné tresty

Nový příspěvek od Jednorozec »

Oni bestiálně zavraždili člověka a dostali jen 5 let???????? Nebo snad soudce vzal jako polehčující okolnost, že si mysleli, že je pedofil????
observer
Na trestné lavici

Nový příspěvek od observer »

Ešte ti to nedošlo? Že je lepšie ist do vezenia za vraždu ako obvineniu zo zneužitia?
Ja by som radčej zabil nejakeho sviniara ako šiel do vezenia za zneužitie.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dostal: 501 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Až na to, že sviniari jsou tady ti dva co zabili nevinného člověka, pro svoji "domněnku" nebo jeho sexuální orientaci...