Spojenci pedofilú?

Diskuze o důležitých či zajímavých tématech, jež přímo nesouvisí s dětmi, pedofilií či reakcemi na články v médiích.
malou
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Spojenci pedofilú?

Nový příspěvek od malou »

Co tak vým,tak pro většinu politických stran,církvý,či politicky či jiných seskupení jsou pedofilové k zavržení.Múžou být i vyjímky?

1)Tajné Spolky:Svobodní zednáři,Illumináti,Rotari,Bilderberg.

Jsou pro toleranci a rovnoprávnost lidí.I když někdy to nemúsí být tak úplně pravda,co se tíče praxe.

2)Anarchysti:

Jsou pro právo každého občana žít svobodně-jak by chtěl.Hodně z nich ale jsou radikální a dokonce jednají jaksi (Militantně)-proti myšlence-že každý má nárok na svobodné rozhodnutí žít si podle svého usvědčení.

3)Liberálové a Humanisté:

Casto se jedná o lidi bez jakékoliv ideologie,jde jim ale o liberálnější zákony a o občanská práva.Jejich odpúrci jsou většinou Konzervativci.Né ale vždy-někdy se spojí dokonce Liberálové a Konzervativci do společné organizace či strany.Většinou když jim vyhovuje nějaký společný názor nebo se shodnou ideologicky v něčem.

Co se tíče mě,tak sem trošku na internetu brouzdil,co se tíče těchto uskupení ale téma pedofilie se u nich moc nevyskytuje.

Dal jsem toto téma do Obecné diskuze,kdyby chtěl někdo z těchto třech uskupení,který je členem nebo o nich vý,trošku víc než já,něco říct na to,co říkají tyhle spolky či strany k tématu pedofilie.

Musím říct,že bysme tohle téma neměly podceňovat,k "tajným spolkúm" patří mnoho vlivných politikú,povinářú a umělcú.Anarchismus uznává hodně svobodomyslných lidí.Liberálové a humanisté jsou často zastoupeni v parlamentech rúzných státú.
Hranicar
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 14
Dal: 19 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Re: Spojenci pedofilú?

Nový příspěvek od Hranicar »

Pokud jde o tajné spolky, myslím, že je dost přeceňuješ. Já osobně nevěřím tomu, že mají tajné spolky takový vliv, jak si řada lidí myslí. Všechny ty konspirační teorie (hlavně kolem zednářů), jejich údajná snaha o světovládu, to je podle mě naprostá blbost. Většinou jde o jakési kluby, kde se sdružují vysoce postavení lidé, aby se mohli navzájem utvrzovat v tom, že jsou elita, že jsou něco víc. Prostě rozptýlení pro ty, kdo jsou už trochu znuděni životem, mají peníze, rodinu, několik aut a bazén, tak ještě přemýšlí coby. Nevím, co se tam řeší, ale dost pochybuji o tom, že společensko-politická témata.

Anarchisté... Fakt by mě zajímalo, kolik současných anarchistů jsou lidé, kteří dokáží přemýšlet. Protože velká část z nich jsou podle mě asociálové, kteří to kamuflují tím, že to je politické přesvědčení. Vím o pár osobnostech, které se hlásí k anarchismu, a přitom je považuji za inteligentní lidi, to ano. Aby se pedofilové plošně spojili s anarchisty, to bych ale nepovažoval za šťastné.

Liberálové a humanisté... Ano, na ty má smysl se obrátit. Protože existují liberálně a humanisticky orientované politické strany a pouze politická strana něco může změnit.

Hlavně ale, Malou, když píšeš o případných "spojencích" pedofilů, tak je otázka, co by mělo být účelem takového "spojenectví". Napadá mě akorát změna onoho zákona o DP. Čeho bys chtěl jinak dosáhnout? Větší tolerance ve společnosti? Toho nelze dosáhnout politickým diktátem a už vůbec ne tím, že se spojíš s anarchisty či tajným spolkem. Nebo světovlády? :)
Napadá mě řada antiutopických scénářů, kdy by naše lidská práva byla potlačena, ale to se zatím neděje.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 501 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Jediná strana u které jsem zatím narazil na to, že se snaží jednat skutečně logicky a ne populisticky jsou piráti. Doufám že jim to vydrží.
Anarchisti jsou k ničemu, protože jejich idea je naprosto nepoužitelná na společnost s tolika lidmi (funguje tak možná pro lidi na divokém západě, kde celý den nenarazíte na člověka).
Obrácená strana tj "praví pravičáci" zase nejraději řeší věci stylem "pověste je vejš" aniž by akceptovali jakékoliv argumenty. Levice by nejraději zase dělaly vše pro celek a menšiny mají tím pádem problém.
Středová strany tíhnou k "hlasu lidu" tj populizmu a konzervativci nejsou ochotni měnit názor a trvají na tom aby se všichni řídili podle nich...
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Jednorozec píše:Jediná strana u které jsem zatím narazil na to, že se snaží jednat skutečně logicky a ne populisticky jsou piráti.
A Svobodní, aspoň co se týká pedofilie.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Spojence hledá ten, kdo chce bojovat. Já nechci boj. Ten nikdy nic dobrého nepřinesl.
Kdo není duchovně připraven na změnu pohledu, tomu nikdo, ani vyzbrojen spojenci, nepomůže k vyššímu poznání a větší toleranci, či přímo akceptaci.
Jedinými "spojenci" pedofilů jsou děti (nemyslím samozřejmě v sexuálním kontextu).

Katolická církev byla donedávna docela solidním útočištěm pedofilů a dokonce i některých skutečně psychicky úchylných lidí (kteří, aby neporušili špatně pochopený celibát, mají dítě jako náhražku).
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
malou
Registrovaný uživatel

Plyšáček píše:Spojence hledá ten, kdo chce bojovat. Já nechci boj. Ten nikdy nic dobrého nepřinesl.
Kdo není duchovně připraven na změnu pohledu, tomu nikdo, ani vyzbrojen spojenci, nepomůže k vyššímu poznání a větší toleranci, či přímo akceptaci.
Jedinými "spojenci" pedofilů jsou děti (nemyslím samozřejmě v sexuálním kontextu).

Katolická církev byla donedávna docela solidním útočištěm pedofilů a dokonce i některých skutečně psychicky úchylných lidí (kteří, aby neporušili špatně pochopený celibát, mají dítě jako náhražku).
Existuje boj se zbraní v ruce a boj s argumenty,bez toho abys někomu ublížil.Já si myslím že dát se dohromady s lidmi,kteří jsou slušní a mají stejný názory pro změnu ve společnosti není špatná věc.Proč teda nehledat spojence?

Ten mýtus o tom že do katolické církve chodí pedofilové či homosexuálové je hloupost.I když NEJSEM katolík,tak je pro mě zajímavé proč se ten mýtus vůbec oběvil.

1.Výmysl Katolické církve-že i špatná reklama-je dobrá reklama.

2.Výmysl těch-kteří chtějí Katolickou církev zničit.

3.Výmysl médií-aby zaujal svýmy senzacechtivýmy zprávy.

Pravdou je,že nejvíc je správná trojka.Když mají na stole v redakci 100 sexuálních případú kde jsou nezaměstnaní,dělníci,úředníci či učitelé a jednoho evangelického a katolického duchovního,tak se určitě shodnou v tom že je nejlepší je,vytisknout toho katolického duchovního,protože to je nejvíc "zajímavé"-pro společnost.

Už jsem to jednou napsal tady na Cepku.Většina farářú jsou normální heterosexuálové a ten život si tak vybraly protože si myslí,že je to jejich POSLANI.Někteří (je jich málo ale přece)dost sexuálně otevření-mají svoje kuchařky,uklízečky,milenky-či chodí za prostitutkami.Takže o ně nemusí mít nikdo strach,že by přišli zkrátka.Mynule byl na rakousko-švýcarské televizní stanici dokument o katolických farářích,kteří mají děti se svými milenkami a celý život to,jak ti duchovní tak jejich milenky tajily.A někdy to krátce před svojí smrtí řekly svojim dětem.

Samozřejmě že u každých se objevý nějaká ta odchylka,takže i u nich se najde-jak u všech-rúzní lidé.

Ještě něco.Na světě je asi stejný počet mnichú u ortodoxní církve a u budhistú a neslyšel bych někdy že by u nich byly pedofilové.Přitom u nich je stejný počet dětí(chlapcú),často s něma bydlý v klášterech a dost je tom tam uvolněné-co se tíče pohybu osob a přenocování.

Nejsou snad takový oholení azijští chlapci pěkní?Já nevím,já nejsem BL,takže na to asi neodpovím.Pravda je ta,že tam je velký dryl a možná je někdy někdo fizicky i trestá stejně jako kdysi mlátily rákoskou faráři děti.V evropě se většinou za tělesné tresty pomstí bývalý chovanci tím že je nařknou za sexuální zneužívání,protože kdyby je zažalovaly jenom za bytí,tak by neměly u soudu takový úspěch.V asii je ale dryl a částečné bytí víc normální-né vždycky-takže i ty žaloby se nevyskytují.
Plyšáček
Na trestné lavici

Mohu-li, poněkud mimo téma, vyjádřit maximálně stručně svůj pohled na problém kolem sexuálního zneužívání dětí kněžími, napíši to asi takto:

Celá řada pedofilů (viz. i ČEPEK) se snaží (intuitivně) vyléčit ze své orientace tím, že se začnou zabývat duchovností a tam hledají odpovědi na klíčové životní otázky a snaží se - třeba skrze osvícení, dosáhnout naprosté nezávislosti na tělesných potřebách - v jejich případě zejména na sexuálním chtíči.
Netvrdím, že každý pedofil se dá na duchovnost, ani, že každý duchovní je pedofil. Ale zvýšený výskyt tam jistě je. Vztah pedofila k duchovnu je docela pochopitelný, jelikož má často rád vše čisté, neposkvrněné, bez hříchu, vznešené a ušlechtilé- svaté. Navíc někteří andělíčci mají vskutku sexy prdýlky.

Ve východních naukách se dbá především na ovládání mysli. Na Západě především na ceremonie a klanění se kříži. Řada deviantů bere na sebe dobrovolně závazek celibátu, protože je jim jasné, že své pedofilní touhy stejně nemohou realizovat. A tak jen klečí a modlí se, aby satan (rozuměj chtíč) odešel. Řada z nich to zvládá na komůrce osamotě - dle mého i masturbace je určité porušení celibátu, ale dobrá. Někdo při pohledu na dítě pak stejně selže.

Pokud nemá sex či není nemocný, bez masturbace se málokterý muž na světě obejde. Neuvěří zejména ten, kdo se o to nepokusil. Každá poluce se počítá samozřejmě jako masturbace. Pokud někdo prohlásí, že to pro něj není problém, rád bych ho viděl třeba po 100 dnech.

Potom máme jiné případy. Někteří nepedofilní kněží zřejmě chápou - zcela chybně, celibát jako zákaz spát se ženou. Ještě většinou chápou, že nejde o spaní v posteli, ale zkrátka o jakékoliv sexuální aktivity - i kdyby je prováděli na oltáři a omývali se svěcenou vodou.

Celibát chápu jako naprostý zákaz jakýchkoliv sexuálních kontaktů s kýmkoliv. Řadu let jsem si naivně dokonce myslel, že nesmí sáhnout ani na sebe. Ale který z běžných kněží by to asi zvládl? Navíc často chodí s tak blaženým úsměvem - zřejmě po krásné masturbaci nad obrázkem panenky Marie (ta je hezčí než Matka Tereza).

Takový gynekofilní kněz, který si neustále zakazuje ženy (své proferované sex. objekty) potom ve slabé chvilce sáhne po náhradním objektu - muži (bratrovi) nebo dítěti (ministrantovi, holčičce) a má zato, že celibát přece neporušil. Jen předal lásku bližnímu. A jelikož je požehnaný od samotného Syna Božího, předává všem zprzněným Světlo Ducha Svatého.

Ještě mi vadí toto: V současnosti je kolem katolické církve tolik sexuálních skandálů, že nechápu, jak si může - třeba i samotný papež, dovolit líbat miminka a děti - veřejně a třeba jen na čelo. Ať sakra neprovokují (slovo sakra jsem použil záměrně k nastínění hříšné atmosféry).
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 501 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Ještě bych dodal, že spousta lidí si zcela chybně vykládá příběh o Onanovi ve smyslu, že je špatné masturbovat, přitom v tom příběhu vůbec nešlo o sex, ale o to, že odmítal splnit svou povinnost splodit mrtvému bratru dědice. (Kdyby se narodil dnes tak by třeba věděl že to dítě sice bude formálně bratrovo, ale geneticky stejně jeho ...)
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1715 poděkování
Dostal: 3597 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Plyšáček píše:Každá poluce se počítá samozřejmě jako masturbace.
Nesouhlasím, poluce se děje ve spánku, a co uděláš ve spánku, za to nejsi odpovědný, samozřejmě pokud se nebude jednat o usnutí na místě, kde to není zrovna žádoucí (třeba za volantem) a nebo s nožem v ruce s úmyslem "možná, že když se v noci otočím, tak tím svoji manželku probodnu". Jednou jsem viděl docela dobrý film, který byl o náměsíčné vraždě. Dotyčný vrah byl osvobozen, protože vraždil ve spánku. Poluce je tedy něco zcela zásadně jiného, než masturbace, kterou provádíš v bdělém stavu.
Plyšáček píše:Někteří nepedofilní kněží zřejmě chápou - zcela chybně, celibát jako zákaz spát se ženou. Ještě většinou chápou, že nejde o spaní v posteli, ale zkrátka o jakékoliv sexuální aktivity - i kdyby je prováděli na oltáři a omývali se svěcenou vodou.
Nemyslím si, že to tak je, kněží mají velmi důkladnou průpravu, takže i o celibátu vědí, co to je a co to není, myslím, že mnohem víc, než kdokoliv z nás. A s tím obrázkem panenky Marie to už trochu přeháníš... sám vytváříš klišé, jako mají jiní lidé o pedofilech.
Plyšáček píše:Ještě mi vadí toto: V současnosti je kolem katolické církve tolik sexuálních skandálů, že nechápu, jak si může - třeba i samotný papež, dovolit líbat miminka a děti - veřejně a třeba jen na čelo. Ať sakra neprovokují (slovo sakra jsem použil záměrně k nastínění hříšné atmosféry).
A proč by nemohl líbat? Polibek je znamení lásky. Francouzi by bez polibků ani nebyli Francouzi. Já když to tak budu cítit, také bez okolků políbím dítě, i kdyby mělo být cizí...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Plyšáček
Na trestné lavici

Kaszi, je mi jasné, že je rozdíl mezi masturbací a polucí. Ale pokud jde o naprosté ovládnutí sexuální energie (z hlediska tohoto cíle), je to oboje dílčí neúspěch - odchod semene a dočasné uvolnění napětí. V mém několikaletém zdrženlivém období života jsem na hodně dlouhou dobu ovládal i poluce. Ale pedofilie se tím nevyřeší.

K té "náměsíčnosti": Pokud si někdo půjde spořádaně lehnout s dítětem a v noci bude (jako že) náměsíčný (chudinka) a usouloží jej, tak to je osvobozen od zodpovědnosti?

Celibát jsem nenašel nikde přesně definován - ani v knize Celibát. Příprava je zřejmě děsně mizerná, když ani moji přátelé - kněží k tomu nedokáží nic kloudného říci. Raději mi vyprávějí, jak se s bratrem tajně scházejí v prádelně kláštera.

Kaszi, Ty líbej každou, která Tě bude chtít (políbit). Ty totiž nemáš za sebou žádné skandály jako církev. Je to od nich provokace, z toho neustoupím.
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

Plyšáček píše:Ale pokud jde o naprosté ovládnutí sexuální energie (z hlediska tohoto cíle), je to oboje dílčí neúspěch - odchod semene a dočasné uvolnění napětí.
Opět nesouhlasím. Ovládnutá sexuální energie = vůlí ovládnutá. Poluce probíhá nevědomě, nemůžeš ji ovládnout, když se děje ve spánku, stejně jako nemůžeš ovládnout, co se ti bude zdát.
Plyšáček píše:K té "náměsíčnosti": Pokud si někdo půjde spořádaně lehnout s dítětem a v noci bude (jako že) náměsíčný (chudinka) a usouloží jej, tak to je osvobozen od zodpovědnosti?
Zeptej se právníka, ale co jako křesťan vím, že pokud spím, tak nemůžu hřešit, protože "hřích je dobrovolné a vědomé přestoupení Božího zákona..." Bylo by to věcí dokazování, dokážu si představit, že spím s manželkou, ale přijde se k nám v noci přitulit dcera a já v omylu, že si budu myslet, že vedle mě leží manželka, "sáhnu" na svou dospívající dceru... do chvíle, než to zjistím, si myslím, že se nejedná o trestný čin. V momentě, kdy bych si ale uvědomil, že je to moje dcera, a nedal bych okamžitě "ruce pryč" a pokračoval bych, rázem by to byl trestný čin.
Plyšáček píše:Raději mi vyprávějí, jak se s bratrem tajně scházejí v prádelně kláštera.
Píšeš to, jako kdyby to praktikovali všichni řádoví bratři...
Plyšáček píše:Kaszi, Ty líbej každou, která Tě bude chtít (políbit). Ty totiž nemáš za sebou žádné skandály jako církev. Je to od nich provokace, z toho neustoupím.
A papež František za sebou má nějaké skandály?
malou
Registrovaný uživatel

Plyšáček píše:Celá řada pedofilů (viz. i ČEPEK) se snaží (intuitivně) vyléčit ze své orientace tím, že se začnou zabývat duchovností a tam hledají odpovědi na klíčové životní otázky a snaží se - třeba skrze osvícení, dosáhnout naprosté nezávislosti na tělesných potřebách - v jejich případě zejména na sexuálním chtíči. Netvrdím, že každý pedofil se dá na duchovnost, ani, že každý duchovní je pedofil. Ale zvýšený výskyt tam jistě je. Vztah pedofila k duchovnu je docela pochopitelný, jelikož má často rád vše čisté, neposkvrněné, bez hříchu, vznešené a ušlechtilé- svaté. Navíc někteří andělíčci mají vskutku sexy prdýlky.
Já se zajímám o všechno.Od duchovna,po anarchii a politiku.Je to ale čistě-zajímat se-ne knim patřit.Pro mě není problém kdyby byl múj spojenec v boji za lepší společnost křestan,anarchista či komunista nebo kapitalista.Pokud je pro pedofilii a normální,tak mě nevadí.

To že andílci jsou nazí,nic neznamená,že by to mělo něco společnýho s pedofilií.To by ty andílci musely vypadat jak 10 leté holčičky.To je asi jako takový argument že většina komunistických politikú k vúly tomu-když se při pozdravu vášnivě líbaly-byly homosexuálové.

Plyšáku,neříkám že nemáš trošku přehled ale promin-ty všechno bereš podle tvé domněnky-co vnímáš nebo moc věříš tomu co "jedna babka povídala".Zatím bys měl se více držet FAKTÚ.

Tím nechcu říct,že já mám vždycky pravdu.Mýlit se múže každý.
Plyšáček
Na trestné lavici

Kasz píše:Ovládnutá sexuální energie = vůlí ovládnutá. Poluce probíhá nevědomě, nemůžeš ji ovládnout, když se děje ve spánku, stejně jako nemůžeš ovládnout, co se ti bude zdát.
Kaszi,zde se pouštíš do vážné polemiky.
To, že Ty to neovládneš, neznamená, že to někdo jiný nemůže dokázat.
Vyspělí jogíni, kteří ovládají perfektně svoji mysl (často právě i ve spánku), mají i tělo velice pod kontrolou.
Neřadím se mezi vyspělé jogíny, ale v době mých snah o absolutní zdrženlivost (bez masturbace) jsem měl i mnoho měsíců poluce pod kontrolou. Pamatuji si celou řadu momentů ve snu, kdy jsem začal nějakou sexuální činnost a vzápětí jsem se napomenul - ve snu a přestal. Můj cíl byl tak vysoký a touha tak veliká, že se i snové dění stalo částečně volně ovladatelným.

Dnes již toto nepraktikuji. Erotických snů mám minimum. Ale pokud tedy někdy nějaký přijde, většinou na holčičku ani v tom snu "nesáhnu". Zřejmě proto, že mé zautomatizované "bezpečnostní" mechanismy mi příliš přešly do krve - přesněji do mysli.

K náměsíčnosti: Dle mého, pokud někdo ví, že je náměsíčný (už se to jednou stalo), je za své činy i v době spánku zodpovědný. Má se prostě (nechat) zamykat.

Ve všech svých výpovědích se snažím nezevšeobecňovat na základě nahodilých faktů či osobních zkušeností.
A zde jsem to opravdu neudělal:
Plyšáček píše:Příprava je zřejmě děsně mizerná, když ani moji přátelé - kněží k tomu nedokáží nic kloudného říci. Raději mi vyprávějí, jak se s bratrem tajně scházejí v prádelně kláštera.
Kasz píše:
Plyšáček píše:Raději mi vyprávějí, jak se s bratrem tajně scházejí v prádelně kláštera.
Píšeš to, jako kdyby to praktikovali všichni řádoví bratři...
No to právě že nepíši. Vždyť dokonce zmiňuji nějaké konkrétní přátele - kněze, kteří mi vyprávějí ( a ne pouze své zážitky). Samozřejmě, že nic z konkrétních příkladů nedělají všichni, kdo patří do dané komunity.

Ale František není jen nějaký Franta ze vsi. Reprezentuje církev a proto, ačkoliv zřejmě dítěti nikdy nezkřivil vlásek (možná právě pouze při tom líbání - myšleno doslova), neměl by provokovat. Už jen to, že předchozí papežové líbali děti ostošest, mohlo některé kněze motivovat k většímu cumlání.
Plyšáček
Na trestné lavici

malou píše:
Plyšáček píše:Navíc někteří andělíčci mají vskutku sexy prdýlky.
To že andílci jsou nazí,nic neznamená,že by to mělo něco společnýho s pedofilií.
Malou, jasně že si většina knězů asi neobjednává ani osobně netvoří andílky proto, aby je měli jako fetiš. Jen jsem zmínil, že se jim v takovém prostředí může líbit. Barokní andělíčci mají buclaté prdelky a infantofil by jen zaplesal. Nemysli pořád jen na desetileté objekty.

Toto mi přijde, že nevědomě sděluješ spíše sobě (promiň):
malou píše:Plyšáku,neříkám že nemáš trošku přehled ale promin-ty všechno bereš podle tvé domněnky-co vnímáš nebo moc věříš tomu co "jedna babka povídala".Zatím bys měl se více držet FAKTÚ.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Plyšáček píše:K náměsíčnosti: Dle mého, pokud někdo ví, že je náměsíčný (už se to jednou stalo), je za své činy i v době spánku zodpovědný. Má se prostě (nechat) zamykat.
No počkej, proč by se měl náměsíčný člověk předem považovat za nebezpečného svému okolí, pokud doposud nikomu ve své náměsíčnosti neublížil? I v tom filmu ten člověk byl opakovaně náměsíčný, ale při náměsíčnosti zavraždil jenom jednou, a to ještě za velice specifických okolností, které se nakonec podařilo u soudu prokázat.

Jako kdybys řekl, že pokud někdo v minulosti dostal epileptický záchvat nebo křeč, tak by neměl raději nikam chodit a nic dělat, co když v křeči nebo v záchvatu v ruce s nožem někomu ublíží?

Objektivní stránka trestného činu
"Jednáním rozumí trestní právo určitý projev lidské vůle vyjádřený navenek aktem směřujícím k jejímu uskutečnění. Trestní právo předpokládá, že jednání se skládá z vnitřní složky (vůle) a vnější složky (projevu vůle). Jednání ve smyslu trestního práva není dáno, chybí-li jedna z těchto složek. Jednání není například dáno tehdy, jestliže někdo konal pod vlivem fyzického násilí, neboť toto vylučuje projev vůle. Ani reflexní pohyby, pohyby ve spánku nebo pohyby vyvolané například křečí nejsou jednáním."

Je to sice ke starému TZ, ale u nového to nejspíš bude podobné.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

malou
Registrovaný uživatel

Plyšáček píše:Celá řada pedofilů (viz. i ČEPEK) se snaží (intuitivně) vyléčit ze své orientace tím, že se začnou zabývat duchovností a tam hledají odpovědi na klíčové životní otázky a snaží se - třeba skrze osvícení, dosáhnout naprosté nezávislosti na tělesných potřebách - v jejich případě zejména na sexuálním chtíči. Netvrdím, že každý pedofil se dá na duchovnost, ani, že každý duchovní je pedofil. Ale zvýšený výskyt tam jistě je. Vztah pedofila k duchovnu je docela pochopitelný, jelikož má často rád vše čisté, neposkvrněné, bez hříchu, vznešené a ušlechtilé- svaté. Navíc někteří andělíčci mají vskutku sexy prdýlky.
K tomuto se ještě chci vrátit,já si nemyslím že by pedofilové se nějak lišily co se týče víry od jiných obyvatel.Na pedofilním forumu -girlsloverforum.net- byl nedávno jeden prúzkum k tématu,kolik členú věří či nevěří v boha a 2/3 dotázaných jich odpovědělo,že nevěří v boha či jsou ateisté.Ten prúzkum byl na německém forumu a v německu je asi 2/3 věřících či patří do nějaké církve.Takže tady vidíš-že prúzkum ukázal-že ateistú je dokonce pravděpodobně více mezi pedofily.

Pokud už pedofil věří,tak jsou mu církev nebo její doktrýny příliž cizí.Když už k církvy patří,tak má příž liberální názory na tu danou církev.

Už se dlouho pohybuji v internetu a poznal jsem dost pedofilú mimo ČEPEK a múžu ti říct-že tolik ateistú a volnomyšlenkářú-snad najdeš už jen u homosexuálú.

Ted pújdu na téma,proč má církev chlapce jako andílky vě věku 2-4let.

Podle církve jsou muži a ženy sexuální bytosti kteří často mají sklony k agresivitě a pohled na jejich nahost múže zapříčinit sexuální vzrušení u všech věkových vrstvech obyvatelstva.I takový 7-10 letí nazí andílci v podobě chlapcú či dívek už by pro mnohé lidi byly reprezentací dětské "svúdné exhybyce".

Proto se zvolyly malí andílci v podobě dětí,kteří s vým vzhledem a fyzickým zevnějškem reprezentují něco,co nemůže nikomu tělesně ublížit či ho sexuálně vzrušit.

Já jsem viděl jednou jeden dokument,kdy církevní představytelé v jednom kostele či klášteře,trvaly na tom,že sochaři udělali andílkúm moc viditelné přirození a odsekaly je pryč.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Nevím, jak je to mezi pedofily obecně, ale na Čepku je větší zastoupení věřících než v běžné populaci. Psalo se o tom v článku Odpovědný pedofil:
Jiří X. Doležal píše:Víra jako síla

Naprosto mne šokovalo, že všichni tři pedofilové, s nimiž jsem komunikoval, byli křesťané. Zneužívání ministrantů se přičítá katolické církvi, o nějaké gay lobby ve Vatikánu mluvil i papež František, ale někteří z těch pedofilů byli protestanti, a navíc heterosexuálové. Z biologického hlediska je úplný nesmysl, aby se v křesťanských rodinách rodilo více pedofilních potomků než v rodinách ateistů, a ještě hloupější je předpoklad, že křesťanská víra vede k pedofilii. Co to tedy znamená?

Po několika dnech mi došlo, že ti, s nimiž jsem byl v kontaktu, nebyli „pedofilové“, ale „pedofilní aktivisté vystupující proti zneužívání dětí“. A najednou to bylo trochu jasnější. Ty kluky křesťanství nedovedlo k pedofilii, ale umožnilo jim svoji parafilii snadněji socializovat a přivedlo je k potřebě pomáhat druhým podobně založeným. Křesťanství totiž počítá s křížem, věřící křesťan ví, že život není procházka růžovou zahradou, ale že si tím životem každý vlečeme svůj kříž, a je přivyklý odříkání. Navíc je svou vírou i životním stylem veden k tomu, aby rány osudu akceptoval, nezahořkl a snažil se svůj kříž nést ku prospěchu druhých, mladých, a tudíž slabších.
Podobně v Karlově diplomce:
Karel Žák píše:Mírná většina (53%) respondentů uvedla, že je věřící. Z toho 17% se hlásí ke katolické církvi, 17% obecně ke křesťanství, 8% respondentů jsou protestanti. 11% uvedlo jiný druh víry: „směs východních náboženství; věřím, nepotřebuji na to instituci; věřím v "něco a někoho“; věřím leckomu ledacos, ale náboženstvím ani ateismem bych to nenazval“. Zbývajících 47% respondentů se zařadilo mezi ateisty.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Plyšáček
Na trestné lavici

Malou. Pro zvýšení procentuálního zastoupení pedofilů v katolické církvi postačí, pokud tu a tam některý pedofilně orientovaný synek z pobožné rodiny vstoupí do řádu. Třeba aby nemusel na vsi vysvětlovat, proč ještě nemá "babu".

Ale hlavně nesměšujme pojmy duchovnost a církev, ani duchovnost a náboženství.

K těm prdýlkám andílků se snad ani nebudu přibližovat... Možná si můžeš založit celý nový příspěvek. Ale některé výroky mi připadají hodně sience - fiction. Odpovím Tvými slovy:
Plyšáček někde dříve píše:Toto mi přijde, že nevědomě sděluješ spíše sobě (promiň):
malou píše:Plyšáku,neříkám že nemáš trošku přehled ale promin-ty všechno bereš podle tvé domněnky-co vnímáš nebo moc věříš tomu co "jedna babka povídala".Zatím bys měl se více držet FAKTÚ.
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

Plyšáček píše: Celá řada pedofilů (viz. i ČEPEK) se snaží (intuitivně) vyléčit ze své orientace tím, že se začnou zabývat duchovností a tam hledají odpovědi na klíčové životní otázky a snaží se - třeba skrze osvícení, dosáhnout naprosté nezávislosti na tělesných potřebách
Dá sa polemizovať, ale zo svojej skúsenosti poviem, že je to nezmysel.

Plyšáček píše:Ve východních naukách se dbá především na ovládání mysli. Na Západě především na ceremonie a klanění se kříži. Řada deviantů bere na sebe dobrovolně závazek celibátu, protože je jim jasné, že své pedofilní touhy stejně nemohou realizovat. A tak jen klečí a modlí se, aby satan (rozuměj chtíč) odešel. Řada z nich to zvládá na komůrce osamotě - dle mého i masturbace je určité porušení celibátu, ale dobrá. Někdo při pohledu na dítě pak stejně selže.
Zaujímavý pohľad, ale úplne evidentne od človeka, ktorý sa nikdy nepokúsil hlbšie pochopiť to, o čom sa snaží fundovane písať. Keby si sa o to pokúsil, možno by si zistil, že aj klananie sa krížu má omnoho hlbší duchovný význam (aspoň pre veriaceho), ako len ceremónia. Možno to je len zdanie, ale mám pocit, že inklinuješ k východným duchovným náukám. Nič proti tomu, samotného ma veľmi zaujímajú. Mám ale skúsenosť, že je veľa takých, často nemajú ani prabiedne povedomie o duchovných náukách, v ktorých centre žijú a pritom sa opíjajú exotickosťou východného duchovna. Povedať, že "tak jen klečí a modlí se" má rovnakú hodnotu ako keď napíšem ja, že niekto len sedí v tureckom sede a ohmká do bezvedomia. Ja si ale uvedomujem (zdá sa mi, že na rozdiel od teba), že tá cena takýchto vyhlásení je mizerná. Motlitba a meditácia si môžu byť príbuznejšie, než by si si mohol myslieť.

Plyšáček píše:Každá poluce se počítá samozřejmě jako masturbace.
Tak to potom zrejme uvažuješ spôsobom, že pri krájaní cibule trpí väčšina ľudí smútkom či fyzickou bolesťou, ktorá ich doháňa až k plaču...
Plyšáček píše:Navíc často chodí s tak blaženým úsměvem - zřejmě po krásné masturbaci nad obrázkem panenky Marie (ta je hezčí než Matka Tereza).
Napriek všetkému ťa považujem za dostatočne inteligentného človeka, aby si si sám uvedomil úbohosť tejto svojej poznámky...
Plyšáček píše:Takový gynekofilní kněz, který si neustále zakazuje ženy (své proferované sex. objekty) potom ve slabé chvilce sáhne po náhradním objektu - muži (bratrovi) nebo dítěti (ministrantovi, holčičce) a má zato, že celibát přece neporušil. Jen předal lásku bližnímu. A jelikož je požehnaný od samotného Syna Božího, předává všem zprzněným Světlo Ducha Svatého.
Tomu skutočne veríš, alebo sa len v slabej chvíľke snažíš byť zaujímavý a vtipný? Aspoň na mńa to pôsobí úplne opačne a dostávaš sa tým na úroveň bulvárneho novinára...
Plyšáček píše:Ještě mi vadí toto: V současnosti je kolem katolické církve tolik sexuálních skandálů, že nechápu, jak si může - třeba i samotný papež, dovolit líbat miminka a děti - veřejně a třeba jen na čelo. Ať sakra neprovokují (slovo sakra jsem použil záměrně k nastínění hříšné atmosféry).
Mne príde "nepochopiteľné", že po toľkých prípadoch zneužívania detí v školskom prostredí či na skaute, má ešte nejaký minister školstva či skautský náčelník odvahu sa priblížiť osobe mladšej 26 rokov vrátane svojich potomkov. To sa chceš skutočne v diskusii uberať týmto smerom...?

Na miesto zosmiešňovania (menej či viac skývaného) toho, čomu nerozumieš, je často rozumnejšie sa pokúsiť to pochopiť (čo nie je to isté ako prijať).