Tebe nějak ta erekce zajímá/D.Nojo prvně si mě vyčetl že jsem "jak to vidím já" sám založil toto téma a potom jsi založil sám podobné, "Erekce při interakci s dětmi".
Múj názor je te,že i když to myslíš dobře,tak i přehnaný fanatismus pro dobrou věc,múže přinést víc problémú než positiv.Dělat ze sezení na klínu vědu,to je určitě ztráta času a nikomu tím nepomúžeš.
Toho se múžou tak nanejvíš chytnout nějaké partnerky při rozvodu,když chcou obvinit neprávem své bývalé manžele,ze sexuálního zneužívání aby dostaly do vlastní péče dítě nebo se chcou pomstít manželovy.
Často,už aby mužský měl strach si vzít dítě na klín aby z toho nebyly problémy.Protože dítě často trpí rozchodem svých rodičú,tak múže takové nařčení ze sexuálního zneužívání přinést i pro dítě,pokud potom nemůže vidět svého tátu.
Malou, můžeš založit nové téma Křivá nařčení při rozvodu. Sem to moc nepatří.
Ani v náznaku jsem si nevšiml, že by téma Jak to vidím já bylo zaměřeno podobně jako naše téma o erekci.
Erekce mě zajímá minimálně (nejsem BL), ale jsem rád, že ji ovládám dle potřeby.
Téma mě začalo zajímat až po Tvé reakci a reakcích podobného typu.
!
Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Však já vým že nejsi BL.Já taky píšu na téma o erekci-u dospělích mužú-ne o erekci u chlapcú .Taky si nemyslým,že se něco jako-mužská erekce-dá ovládat.Hlavně ráno přijde bez jakéhokoliv impulsu a potom nepřestane aj kdyby člověk myslel na kdovýco nepěknýho.
Plyšáčku přestaň nám prosím říkat co kam můžeme psát.
Přece se nemusíme striktně držet jen tématu pokud se diskuse rozvine.
To co malou píše není zase úplně mimo a opravdu nerad bych měl místo jednoho, třeba 12 dálších témat pokud někdo k té problematice napíše jen trochu něco jiného.
malou píše:
Múj názor je te,že i když to myslíš dobře,tak i přehnaný fanatismus pro dobrou věc,múže přinést víc problémú než positiv.Dělat ze sezení na klínu vědu,to je určitě ztráta času a nikomu tím nepomúžeš.
Souhlasím s tebou.
malou píše:Toho se múžou tak nanejvíš chytnout nějaké partnerky při rozvodu,když chcou obvinit neprávem své bývalé manžele,ze sexuálního zneužívání aby dostaly do vlastní péče dítě nebo se chcou pomstít manželovy.
V takových přípedech je celkem jedno co děláš, pokud je bývalý partner taková svině. Ve výsledku to ublíží všem a hlavně právě dítěti.
Já Plyšáčkův, jistě velmi hodnotný text nepřečetl celý. Skončil jsem pár řádků pod styly sezení. Napadá mě při četbě pár otázek; nevim jestli to tu někdo již řešil, tak se když tak omlouvám za duplicitu. Co když bude situace složitější? Například pokud bude mít dospělý pouze jednu nohu, jaké budou varianty posezu? Jaký to bude mít vliv na případnou erekci muže? Je to společensky přijatelnější aby "mrzák" takto "zneužil" dítě? Je vhodné takového člověka okřiknout, nebo na něj podat trestní oznámení? Již tak to má těžké, bude vhodné ho dál utlačovat? Také jsem nikde v textu který jsem přečetl, nečetl variantu, co v případech když má dospělý nohy tři? Je vhodné posadit dítě na prostřední nohu? A při vyšším počtu nohou, je vhodné vůbec sezení na prostředních nohách? Taky by mě zajimalo, co v případech, kdy se vzrušení projevuje jinak než erekcí penisu? Například se mi postaví vlasy, je dobré to maskovat čepicí? A co když se bude jednat o handicapované dítě s menším počtem nohou, než je obvyklé? (Možná je načase spustit diskuzi o průměrném počtu končetin.) Pokud si dítě nemůže sednout obkročmo, je správné aby dospělý takto zacházel z dítětem? A další věc, je tohle nepřijatelné vždy, nebo jen při sezení ve společnosti jiných lidí? Z toho co jsem přečetl usuzuji, že autor nad tímto tematem nepřemýšlel dostatečně, jak by si téma zasloužilo. Co v pripadech kdy se erekce dostaví, mám s dítětem mírně "zakvedlat", aby bylo po erekci? A co ženy, mohou beztrestně využívat posezu dětí, pokud erekci netrpí? A co ženy které erekci mají? A vůbec, může mít žena erekci? Pokud ne (zřejmě ne), jedná se o diskriminaci mužů nebo žen? No, toto téma vytáhlo na povrch celou řadu nezodpovězených otázek.
Ahoj, tak já budu pokračovat s tématem. Přestože jste se tu hádali o tom, jestli má cenu číst ty dlouhé litánie Plyšáčka s rozbory dané problematiky, sebral jsem odvahu a přečetl nejen jeho dlouhé příspěvky, ale příspěvky všech, tedy celé vlákno, tak abych si udělal ucelený přehled a byl tak schopen náležitě reagovat. Možná že Plyšáček je někdy až moc perfekcionistický typ a dokáže o tématu psát opravdu rozsáhlé studie, ale pokud budu chtít reagovat na téma, měl bych si přečíst vše, tedy i Plyšáčkovo spisy, jinak se diskuse ztrácí v jakýsi monolog či pranýřování. Ale to jen tak k formě diskuse, kterou jsem si tady přečetl.
Nyní k tématu vlákna. V Plyšáčkově rozboru vidím i pozitiva a to co do zamyšlení nad věcmi jako jsou jisté podmínky jakéhosi tulení na klíně dospělého a těď se budeme bavit o holčičce, která sedí na klíně dospělého muže. V první řadě pokládám za důležité osobní vztah mezi oběma, jestli je to rodinný příslušník či cizí člověk, poté mě zajímá prostředí a přítomnost dalších lidí (například rodinné sešlosti), s dalším důrazem na to jestli jsou oblečeni či nikoli (třeba i jen plavky či pokud má holčička sukýnku a je jen v kalhotkách podle toho jak na něm sedí už můžou být nevhodné), jestli se na něm vrtí nebo jinak skotačí a pak ještě několik spíše vnitřně pocitových záležitostí pozorovatele. Pokládám za normální, aby dospělý uvědomělý člověk, na kterém dítě sedí, chápal co je vhodné a co ne. Pokud takový člověk sám nezareaguje v opravdu nepřístojných situacích, je potřeba mu to připomenout. Nicméně zde přichází na řadu přirozenost chování a tulení. Není potřeba hned za každým takovým tulením vidět jakési zneužití, je přirozené že dítě se rádo tulí a vyhledává pozornost. Není tedy dobrý nápad hned od sebe dítě odhánět, nemusí totiž situaci vůbec pochopit a vysvětlit si to po svém. Děti jsou v tomto směru dost citlivé a můžou si to vyložit tak, že je prostě nemáte rádi. Záleží samozřejmě na věku dítěte, proto tvrdím že je povinností toho dospělého a né toho dítěte vědět, co už je za hranicí slušnosti a správnosti a pokud dítě nevědomě nevhodně na klíně dotyčného skotačí, není potřeba ho hned sundavat, ale třeba si to dítě jen otočit či posadit tak, aby to nebylo nepřístojné a dítě mělo pocit, že je to tak správné. Uděláte-li to tak několikrát, zvykne si na to a bude si na vás sedat pak většinou způsobem, který je vhodnější.
Toto je můj názor, na který bych si osobně nebral žádbé brožury, ale vždy bych jednal podle situace, tak aby to nemělo špatný dopad na dítě a ani na okolí.