Poloha dětí při sezení na klíně

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: Poloha dětí při sezení na klíně

Nový příspěvek od Plyšáček »

Jé, to se tady ale strhla mela.
Chtěl jsem jenom vágní hranice trochu upřesnit z mého stanoviska (rodiče několika dětí a zároveň učitele).
Tak mi přijde, že čím člověk dělal nebo dělá více nevhodností, tím více se snaží tupit můj pohled.
observer píše: Plyšak. Nevim jestli maš deti
Observer. Zřejmě jsi ani nečetl celý příspěvek, ke kterému se hanlivě vyjadřuješ.
Prosím přečti si alespoň to (hned zkraje píši, že jsem otec - to tedy znamená, že mám vlastní děti, později zmiňuji i dceru).
Plyšáček píše:
observer píše:Proste ja nevim o čem bych měl na tuhle temu psat.
No to právě sleduji. Tak už nepiš.
Vlastně bylo pro Tebe rozumnější skončit diskusi ve 20h.
Zkus klidně svoji slovenštinu. Možná budeš působit seriozněji.
MarkM píše:... ale někdy se to tak stane, jako spíš průvodní jev přitažlivosti ( ne vzrušenosti).
Mark rozlišuje pojmy přitažlivost a vzrušenost.
Je mezi nimi rozdíl. Ale pokud píše, že měl erekci, protože jej holčičky přitahovaly, nikoliv že by byl vzrušený (sexuálně), poprosím jeho maminku, aby mu vysvětlila, kdy u muže nastane erekce (právě když je vzrušen, nikoliv když jej nějaká slečna - třeba na ulici, přitahuje). Vlastně prohlášením pedofila, že má erekci "jen" díky tomu, že jej dané holčičky na obou stehnech přitahují, zároveň přiznává všem činitelům rovnou i motiv, proč je tam "hýčká" a to, že shání sekyrku a že "jen blbnou" jej nezachrání.

Často zde lidé zmiňují, že erekce někdy holt nastane, ale že to není kvůli tomu, že by byli vzrušení. Pokud jsme pedofilové, pánové, schovávejte se před tím, jak chcete, JE to tím, že jsme vzrušení. Naštěstí jsem toto nemusel osobně nikdy řešit (ani ve vaně s mými dětmi, asi bych se hanbou propadl).

Pokud dospělý blbne s dítětem - svým či jiným, měl by dodržovat jistá pravidla slušného a respektujícího přístupu a měl by dbát na to, aby se vzájemně (alespoň rukama) nedotýkali na intimních místech. Pokud pedofil píše, že "omylem" sáhl dítěti v ona místa, zase jen mlží pohled sám sobě, aby si obhájil své potlačené úmysly a tendence.

Kaszi. Představ si (schválně extrémní) situaci, ve které spojíme dva Tvé postoje:
Kasz píše: ...kdyby si mou nahatou dceru vzal na klín někdo z rodiny, a bylo by to prostě v kontextu situace přirozené, neřešil bych to. Té dceři to nemá jak ublížit.
Bohužel zatím nemáš dceru ani syna, abys to dokázal reálně posoudit.
Minimálně tím, že nabude dojmu, že může nahá lézt po nahých mužích (bez ohledu na důvod) ji přímo připravuješ jako potencionální oběť některému kolegovi zde na ČEPEKu.

Druhý Tvůj postoj:
Kasz píše:Co se týká erekce, pokud je bezděčná, také v tom nevidím problém. Zneužití je pro mě takový stav, kdy se dotyčný záměrně vzrušuje, tedy záměrně a cíleně dělá s dítětem něco, co mu navozuje erekci (vzrušení) a cíl jednání s dítětem je právě navození erekce (sexuálního vzrušení).
--- SMAZÁN VELMI NEVHODNÝ KOMENTÁŘ ---

Promiňte tento příklad. Věřím, že byste nic podobného neudělali. Ale čtou to tady ostatní (i neznámí neregistrovaní návštěvníci) a Vy přímo chystáte buď vlastní doznání nebo povolenky pro divočejší osahávání, které přeci není úmyslné.
Jeremy píše:Ty zrejme uvažuješ viac z právnického hľadiska, ale pokiaľ nejaký právnik nesedí vedľa, aby to celé hodnotil, či situáciu nesleduje niekto, kto má záujem to právnikovi posunúť, ide o normálnu činnosť. Samozrejme chápem tvoj pohľad, keď prichádzaš ako učiteľ do kontaktu s deťmi na verejnosti a tu je samozrejme vhodné si dávať väčší pozor.
Jeremy, Tys to dočetl až do konce, proto správně chápeš, že poslední odstavce se týkají jistých standardů (mnou sepsaných) pro profesionály (v práci s dětmi).
Každý pedofilně orientovaný jedinec by měl, dle mého, mít jakéhosi vnitřního "přísedícího právníka" v každém okamžiku svého života, aby stále bděle reflektoval své chování, skutečné motivy a impulsy - zvláště ve vztahu k dětem.
observer píše:Jak mužeš kaszovi napsat že neni kompetentny? :D on je na tohle expert a ma vic skusenosti jak kdejaky odbornik...
Observer. Prosil jsem o odborné vyjádření některého z povolaných. Kaszův ani můj názor v tuto chvíli nejsou směrodatné (navíc se nepatrně rozcházejí v otázce erekce) a musíme si počkat na případnou odezvu.
Kasz píše:
Plyšáček píše:Snad nejen pro Tebe, ale i oficiálně pro právníky...
Mě je - upřímně - jedno, jak to vidí právníci. Pro mě je důležité, abych dítěti neublížil a abych ho skutečně nezneužíval.
Kaszi, to je nesmírně vyzrálý přístup. A vlastně Ti i děkuji, žes to tak napsal. Ale jen naše čisté svědomí a respektování božích zákonů nás nezachrání před případným právním - pozemským odsouzením i jeho důsledky (odjezd na "tábor" bez dětí - tedy myslím vězení).

Prosím, pokud chcete reagovat, pročtěte si znovu vše předchozí. Dejte pozor, abyste si svojí argumentací a barvitým líčením svých zážitků třeba "neublížili". Berte mě jako jednoho zde aktivního plyšáka, který rovněž hledá správné odpovědi. Věnujte se věcné a logické argumentaci, nikoliv urážkám (Observer prosím).

Můžete někdo kontaktovat Karla Žáka? Mám sice na jednoho soudního znalce mobil, ale nějak se mi nechce to takhle hrotit. Snad nám odpoví někdo kompetentní. (Ani Karel není "kompetentní". Ale má kontakty).
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne sobota 26. 12. 2015, 20:32:26, celkem upraveno 3 x.
Důvod: Smazán velmi nevhodný komentář o případných situacích.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
MarkM
Registrovaný uživatel
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
Dal: 156 poděkování
Dostal: 102 poděkování

Nový příspěvek od MarkM »

Erekci sem nikdy nějak nezkoumal, takže o tom vím houby jako ty ( i když ty tady píšeš jako by jsi spapal všechnu moudrost světa, opravdu samolibějšího člověka neznám
Naposledy upravil(a) MarkM dne středa 4. 3. 2015, 23:49:24, celkem upraveno 1 x.
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
Plyšáček
Na trestné lavici

Milý Marku. Děkuji za upřímnost.
MarkM píše:...erekci sem nikdy nějak nezkoumal, takže o tom vím houby jako ty ( i když ty tady píšeš jako by jsi spapal všechnu moudrost světa, opravdu samolibějšího člověka neznám...
Erekci jsem zkoumal naopak hodně. Několik let jsem se snažil o naprostou zdrženlivost - bez masturbace (jako více zde píšících). Svému penisu dokáži jasně říci, kdo je tady pánem. To ty, koukám, nevíš moc zrovna o té erekci.

Něco znám, proto to na někoho může působit chytře a potom píše cosi o papání (to slovo se mi líbí - asi to bude tím, že jsem pedofil, že?). Jinak je mi ale jasné, že "vím, že nic nevím" a naopak v pokoře to zdůrazňuji a opakuji (na rozdíl od někoho):
Plyšáček píše: Toto je pouze můj osobní náhled na danou problematiku, respektuji Vaše právo na vlastní přístup.
Těším se na další diskusi.
Plyšáček píše:Berte mě jako jednoho zde aktivního plyšáka, který rovněž hledá správné odpovědi.
V práci (tedy mezi dětmi) jsem nezažil, že by na mě šla erekce. Dokáži správně oddělit práci od radovánek osamotě. Rovněž, ačkoliv jsem denně doslova obklopen dětmi, nestane se v podstatě za celý rok, že bychom na sebe omylem sáhli do intimních míst (jako to tady někdo líčil, že se to zkrátka někdy stane - a to je jednou za čas s jedním dítětem a může se plně věnovat pouze jemu - a "hlídat" své pohyby, reakce a impulsy. Výjimečně mě nějaká holčička plácne po zadku, ale za to vážně nemohu (asi se některým opravdu líbím) a ani to nemůžu zezadu čekat.
Tak asi tak. Nic Ti nevyčítám, Marku. Přijdeš mi jako bezvadný muž a moc děkuji za Tvé komentáře.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
MarkM
Registrovaný uživatel
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
Dal: 156 poděkování
Dostal: 102 poděkování

Nový příspěvek od MarkM »

Tak dobře, já se ti přizpůsobím, oba o tom víme všechno, jen se lišíme v nazorech :)
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
Scopi
Registrovaný uživatel
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Dal: 141 poděkování
Dostal: 214 poděkování

Nový příspěvek od Scopi »

MarkM píše:Tak dobře, já se ti přizpůsobím, oba o tom víme všechno, jen se lišíme v nazorech :)

:D Jak na to koukám tak o tom víme všechno všichni :D
JEN SE PŘIZPŮSOBUJU :D
observer
Na trestné lavici
Dal: 11 poděkování

Nový příspěvek od observer »

Plyšaku velmi to rozoberaš taketo blbosti.Nečital som všetko lebo ma to nebavi.
Ja som vychoval niekolko deti a taktiež som snimy pracoval ale nikdy som sa stymto nemusel chvalit ako ty.
S erekciov som nemal problem s nahymi detmi ked boly na mne alebo sa kupali atd...
A ešte rozoberat takeko hluposti ideš mi už na nervy maly by ta zabanovat za tie smeti čo tu pišeš.
A ešte jedna vec lutujem tvoje deti že musia mat takeho blazna za tatina.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1791 poděkování
Dostal: 3702 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Ksofte, měl by ses trochu krotit, jinak dostaneš BAN ty. *aikido*
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Tak ani nevim kde začít. :D
Jak už tady psal Kasz a i já to řikám, pokaždé záleží na situaci, kontextu a opravdu se nejde řídit podle nějaké rádoby příručky. A doufám, že podle té plyšové se ani nikdo řídit nebude. Ani si nemyslím, že by s mým chováním k dětem měl problém právník pokud by byl s náma venku.

Asi je mi líto člověka co nevidí rozdíl v tom, když šahám dítěti na přirození nebo mi jen sedí nahé na klíně. Možná bysme mezi sebe měli dát noviny, igelitku nebo v nouzi kondom, který by zabránil doteku alespoň penisu.

Co se týče erekce ne každý ovládá své tělo tak jako plyšák, všichni lidé nemohou být tak dokonalý. Ona se opravdu někdy prostě tak bezděčně stane. Třeba mě občas i v autě a to nemám na klíně holčičku, možná mě jen vzrušuje jakou mám zařazenou rychlost. (taková šestka..., hmm sakra).

Pokud s dítětem blbnu, pozor si dávám, ale i tak může dojít k náhodnému doteku na místě, kam bych normálně nešáhl (že těch míst na holčičce moc není). Prostě si v tu chvíli ani člověk hned neuvědomí kde má ruku a už vůbec si nedokážu představit, že by v tom měl být nějaký úmysl. A pokud se mi to třeba při blbnutí se zlatíčkem stalo a uvědomil jsme si že ta ruka byla náhodou někde kde by být neměla, řekl jsem jen promiň a blblo se dál.
Plyšáček
Na trestné lavici

fenix píše:Asi je mi líto člověka co nevidí rozdíl v tom, když šahám dítěti na přirození nebo mi jen sedí nahé na klíně. Možná bysme mezi sebe měli dát noviny, igelitku nebo v nouzi kondom, který by zabránil doteku alespoň penisu.
Tak to začíná být opravdu zajímavé. A to jsem upozorňoval:
Plyšáček píše:Dejte pozor, abyste si svojí argumentací a barvitým líčením svých zážitků třeba "neublížili".
Mohl bys to upřesnit, Fenixi? Z Tvého vyjádření to chápu tak, že se holčička dotýkala (určitou částí svého - nahého, těla) Tvého penisu? Rukou, pohlavím, nebo čím? Když bys sahal po kondomu...?!

Z Tvé reakce mám pocit, že věříš tomu, že je lepší (a vlastně v pořádku) dotýkat se pohlavími (nazí), než sahat na pohlaví holčičky rukou. Myslel jsi to tak?

Víte, kluci, já nejsem žádný puritán, ale tady mi začíná připadat něco jako vážně nevhodné a nepatřičné. Raději se vyjadřujme co nejjasněji a pouze pravdivě. Doufám, Fenixi, že to uvedeš na pravou míru a že to nebylo myšleno tak, jak to vyznělo.
fenix

Ne nechápeš nic, jen jsem si z toho dělal srandu. :D Promiň myslel jsem, že aspoň to ti dojde.

Ale ano věřím tomu že pokud na někom normálně sedí nahá holčička a dotýkají pak různými částmi těla není na tom nic špatného, sed se vzduchovou mezerou asi nikdo neumí. A oproti tomu sahání holčičce mezi nohy je snad něco úplně jiného.
Plyšáček
Na trestné lavici

fenix píše:Ale ano věřím tomu že pokud na někom normálně sedí nahá holčička a dotýkají pak různými částmi těla není na tom nic špatného, sed se vzduchovou mezerou asi nikdo neumí. A oproti tomu sahání holčičce mezi nohy je snad něco úplně jiného.
Nechápu, proč ty (u lidí typu observer se už moc nedivím ničemu) v takto vážné diskusi zabíháš do "vtipných lží". Mohl bys nám prosím upřesnit polohu (třeba dle mého "plyšového" číslování - viz. výše), ve které se s holčičkou nejraději stýkáte nazí? Víš, dle mého skromného a přihlouplého (aby zase někdo nekritizoval, jak jsem namyšlený) názoru není vůbec vhodné brát si na nahé tělo nahou holčičku - zvláště pokud jste v jakémsi romanticko - přátelsky - milostném vztahu.

Zejména u poloh 4,5,8,9 - zvláště, pokud by byly blíže k pohlaví muže, ani tak nejde o vzduchovou bublinu, ale o to, že by asi bylo na místě říci něco jako: "Promiň, ale nazí si na sebe sedat nebudeme (nemůžeme). Sedněme si vedle sebe nebo se pojďme alespoň trochu obléknout". Tak by se dle mého přihlouplého názoru měl zachovat i každý rozumný a zodpovědný otec.

Ale pokud Ti to takhle vyhovuje (vzrušuje Tě to - tedy třeba bez erekce a třeba i s erekcí, kterou si vysvětlíš třeba vzpomínkou na jízdu v autě po dálnici) a "zlatíčko" jsi na to třeba taky přivykl a naučil, těžko budeš uznávat, že to může být jinak, třeba vhodněji, vyřešeno (např. tak, jak navrhuji). Zajímalo by mě, kdo první začal s tímto intimnějším kontaktem...
observer
Na trestné lavici
Dal: 11 poděkování

Nový příspěvek od observer »

Ty ma nepoznaš nevieš kto som čim som si prešiel životom.
Ano som psychicky poznamenany zo života a tu ma ludia poznaju že mam zmeny nalad.
Ale to čo ty pišeš je už trochu nevhodne že svoje nazory tlačiš inym ludom do hlavy.
To mi pripomina jehovistov. Akym pravom odsuzuješ inych ludi ked nerobia to čo ty kažeš.
A ešte sa vyhražaš udanim za text ktory tu pišu.
Všetko bereš važne a nepoznaš srandu ktoru si steba už tu ludia robia.
ja kašlem na Ban ja si za svojim nazorom stojim že nie si poriadku.
To že ostatny ludia sa ti boja povedat pravdu dakuj za tvoje peniažky čo si tu venoval.
fenix

Protože tak vážná diskuse je to asi jen pro tebe a hlavně je to napsané tak, že to musí pochopit snad každý. Ani nevím, kde bych lhal, v případě sezení nahé holčičky jsem nepsal že něco dělám. Žádnou polohu podle tvého číslování upřesňovat nebudu, protože se s takovým úmyslem s holčičkou určitě nestýkáme. Nahé je nevidim skoro vůbec a vůbec mi nejde o to je vidět nahé nebo tak s nima být. Ani nevim jestli má cenu to tobě vysvětlovat. Jen jsem psal, že je rozdíl mezi tím, když na někom sedí nahá holčička, nebo ji šahá mezi nohy.

A jestli mě nerozebíráš stejně tak jako jsi psal, že nerozebíráš holčičky z tvé práce a jejich vztahy , tak se divim, že jsi ještě nedostal přes tlamičku. :D
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

Plyšáček píše:Rovněž, ačkoliv jsem denně doslova obklopen dětmi, nestane se v podstatě za celý rok, že bychom na sebe omylem sáhli do intimních míst (jako to tady někdo líčil, že se to zkrátka někdy stane - a to je jednou za čas s jedním dítětem a může se plně věnovat pouze jemu - a "hlídat" své pohyby, reakce a impulsy. Výjimečně mě nějaká holčička plácne po zadku, ale za to vážně nemohu (asi se některým opravdu líbím) a ani to nemůžu zezadu čekat.
Už len stručne, keďže si reagoval aj na moje úchylné chovanie ;)
Pokiaľ si spomínam, nepísal som, že komukoľvek kamkoľvek siahnem, ale že sa proste môže stať, že sa ma on, či ja jeho dotknem aj intímnymi partiami. Ešte raz zopakujem, že neúmyslene a neplánovane a ak sa tak stane, je tam obojstranná snaha taký kontakt prerušiť. Chválim ti, že sa ani náhodou neobtieraš o svoje zverenkyne intímnymi časťami a už vôbec nie pri vzájomnej bitke, hoci ich je určite viac, než jeden môj kutík - bratranec. Keď si to tak zoberiem a pokúsim uvažovať empaticky, vlastne celkom rozumiem, že ako učiteľ nezápasíš so svojimi žiačkami a asi by som to robil obdobne. Jednak aj takému uchýlakovi ako ja to príde trochu neštandardné a naviac by ich bola presila. Ak by si sa pokúsil rovnako zamyslieť ty nad mojím prípadom, možno (a ja dúfam) dospeješ k tomu, že taký zábavný zápas s malým bratrancom v domácom prostredí je predsalen trochu obvyklejší a aj spoločensky akceptovatelnejší, než zápas učiteľa základnej školy so žiačkami.

Celkovo sa mi pri čítaní tvojich príspevkov vynorili dve náhodné spomienky. A síce, keď Kuba niekde trochu ironicky predával aj nám ostatným rady od skúsených terapeutov, keď je najlepšie pri hroziacom strete s dieťaťom okamžite s krikom utekať opačným smerom a nezastavovať až do úplného vyčerpania. Druhá spomienka sa viaže ku krátkej pasáži z knihy "Posledná bosorka", ktorú som čítal ešte ako chlapec, ale z nejakého dôvovdu si tú časť veľmi dobre pamätám. Malému chlapcovi (už mi je jasné, prečo si to pamätám...) obvinili matku z bosoráctva a čaká ju upálenie. Stará sa o neho starší muž a keď sú spolu v člne na rieke, muž sa vyzlečie a skočí sa do vody vykúpať. Chlapecovi to však príde neprístojné a kúpe sa oblečený, na čo muž prehodí niečo o ceste, z ktorého miesia lovcov bosoriek.

Takmer očakávam, že si zase moje slová vysvetlíš po svojom a inak, než ich chápem ja, pretože zatiaľ si ich tak dokázal interpretovať asi u všetkých príspevkov a to nie len mojich. Zisťujem, že keď fenix napíše reakciu, ktorú som, ako sa naivne domnievam, jasne pochopil, ty jej dokážeš dať vzápätí význam, ktorý mi v súvislosti s pôvodným textom aj po urputnom štúdiu uniká.

Ak ti príde moja reakcia príliš ostrá, možno to vychádza z faktu, že si ma už niekolko krát priamo či nepriamo obvinil, že ošahávam chlapca o ktorom píšem. Snažím sa chápať aj postoje odlišné či dokonca protichodné od tých mojich, ale tiež mám svoje hranice.
Plyšáček
Na trestné lavici

Drahý Jeremy, děkuji Ti ze velice seriózní a věcnou diskusi. Jsem rád, že se v tomto vlákně někdo vyjadřuje také slušně a pravdivě.
Jeremy píše:Už len stručne, keďže si reagoval aj na moje úchylné chovanie ;)
V předchozím jsem nereagoval ani tak na Tebe, ale na celou řadu jiných příspěvků minulých - a nejen v tomto vlákně.
Na Tvém blbnutí s bratránkem, tak jak jej popisuješ, neshledávám nic závadného. Sám bych Ti svěřil svého synáčka a popřál Vám hezkou zábavu.
Jeremy píše:...taký zábavný zápas s malým bratrancom v domácom prostredí je predsalen trochu obvyklejší a aj spoločensky akceptovatelnejší, než zápas učiteľa základnej školy so žiačkami.
... neučím na ZŠ. A na letních pobytech by to bylo i společensky akceptovatelnější, ale ani tam se nevrhám do "větších akcí" a tzv. blbnutí - ačkoliv jsem vybízen. S vlastními dětmi blbneme rádi.
Jeremy píše:Takmer očakávam, že si zase moje slová vysvetlíš po svojom a inak, než ich chápem ja, pretože zatiaľ si ich tak dokázal interpretovať asi u všetkých príspevkov a to nie len mojich.
Jeremy, každá rekce mě zajímá a každou se snažím pochopit správně a tak, jak byla myšlena. Pokud ale někdo odpovídá lživě, jen pro pobavení, a zcela bez úcty ke čtenáři, těžko se v tom vyznat. Taky mi v několika případech přišlo, že někdo napsal pravdu, kterou jsem jen jinak pojmenoval a on potom, jelikož viděl nevhodnost svého konání, výroku či pravidla, svůj původní text označil za určitou nadsázku a ještě se cítil uražen, že jen já jsem to nepochopil.

V jedné odpovědi i přímo vyzývám k upřesnění (jelikož nevěřím v pravdivost daného tvrzení):
Plyšáček píše:Doufám, :) , že to uvedeš na pravou míru a že to nebylo myšleno tak, jak to vyznělo.
Plivanců od Observera sis asi všiml. Totální snaha, kterou asi okoukal od novinářů, mě přirovnat či zařadit mezi lidi často odmítané (kazatelé, jehovisté, boháči, psychicky choří,...), je průhledná a trapná a zcela mimo.

Snažím se diskutovat nad tématy, nikoliv rozebírat lidi.
Plyšáček píše:Nechci nikoho strašit ani mu nic vyčítat - co dělal, dělá či chce dělat.
Spíše se nebojím řešit věci do detailu.
Toto je pouze můj osobní náhled na danou problematiku, respektuji Vaše právo na vlastní přístup.
Ne já, ale některý můj výrok se někoho dotkne, a ten člověk bez nejmenší sebereflexe začne napadat mne - místo aby věcně argumentoval či upřesnil svůj výrok.
Zpětné rekce nejsou tolik o mně, nýbrž o nich. Co v sobě nemají dosud vyřešeno.
Protože pokud by měli své problémy vyřešené, sebepřekvapivější můj pohled by je nemohl vyvést z míry.

Navíc většinou píši úvahy v obecné rovině a neuvádím: "Ty, cos tohle udělal, to bylo špatné!" Nic podobného.

Malou psal další, pro mě znepokojující odpověď, ve vláknu Jak to vidím já - rovněž k otázce erekce v přítomnosti dětí (dokonce se s nimi prý o tom bavit).
Rád bych se brzy dozvěděl, co Kasz zjistil (jelikož k tomu má velice liberální postoj) nového k otázce erekce při kontaktu s dětmi.

Navíc navrhuji založit nové tématické vlákno Erekce při interakci s dítětem do Obecné diskuse. Aby tady jsme se mohli dále věnovat sezení na klíně (viz. nadpis).
fenix

Plyšáček píše: Pokud ale někdo odpovídá lživě, jen pro pobavení, a zcela bez úcty ke čtenáři, těžko se v tom vyznat. Taky mi v několika případech přišlo, že někdo napsal pravdu, kterou jsem jen jinak pojmenoval a on potom, jelikož viděl nevhodnost svého konání, výroku či pravidla, svůj původní text označil za určitou nadsázku a ještě se cítil uražen, že jen já jsem to nepochopil.
Já nepsal o tom, že bych něco dělal já nebo někdo jiný, takže jsem ani nemoh lhát a ani jsem nemohl odpovědět na tvoji otázku, když se týkala něčeho co nedělám, ale snad už jsem k tomu napsal dost předtim.
Můžeš mi teda vysvětlit co nechápeš na tom, co jsem ti psal? To něco hraješ nebo jsi opravdu tak mimo?
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1791 poděkování
Dostal: 3702 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Plyšáček píše:Rád bych se brzy dozvěděl, co Kasz zjistil (jelikož k tomu má velice liberální postoj) nového k otázce erekce při kontaktu s dětmi.
Nového již zřejmě nic nezjistím, svůj obecný názor jsem zde již napsal.
Plyšáček píše:Minimálně tím, že nabude dojmu, že může nahá lézt po nahých mužích...
Je snad důvod, proč by a priori nemohla?
Plyšáček píše:... (bez ohledu na důvod) ji přímo připravuješ jako potencionální oběť některému kolegovi zde na ČEPEKu.
Proč hned oběť? Proč předjímáš, že jí sezení na nahém muži nebo blbnutí s nahým mužem ublíží?
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
Plyšáček
Na trestné lavici

Fenixi, děkuji, že reaguješ. Již jsem pochopil, jak jsi to myslel. Děkuji za dovyjasnění.
Původně jsem byl rozladěn z této věty (ale už na to reagovat nemusíš, vím, jak to bylo myšleno - že to byla jen "řečnická otázka"):
fenix píše:Asi je mi líto člověka co nevidí rozdíl v tom, když šahám dítěti na přirození nebo mi jen sedí nahé na klíně. Možná bysme mezi sebe měli dát noviny, igelitku nebo v nouzi kondom, který by zabránil doteku alespoň penisu.
Kaszi, pokud dovolíš, založím nové téma, jak navrhuji výše.
fenix

To jsem rád, že jsi to pochopil.
Jinak si myslím, že je zbytečné zakládat nové téma k něčemu co řešíme stejně už dost tady a můžem v tom tady i pokračovat. A ono to spolu i nějak souvisí.
Plyšáček
Na trestné lavici

Prosím zde se věnujme dále polohám na klíně a chování.
Pro téma erekce jsem vytvořil samostatné tématické vlákno zde:

Erekce při interakci s dětmi