Žena.cz - Děti versus příšery - fotky proti zneužívání

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Žena.cz - Děti versus příšery - fotky proti zneužívání

Nový příspěvek od Plyšáček »

Šest zajímavých fotek. Zobrazené děti s příšerami, které mají symbolizovat rodinné příslušníky. Zajímavé.
http://zena.centrum.cz/deti/fotogalerie/2014/08/26/deti-vs-prisery-jedinecne-fotky-proti-zneuzivani-d/
Naposledy upravil(a) Kasz dne pátek 28. 11. 2014, 22:21:46, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odkazy prosím dávejte do URL tagů. Děkuji.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
MarkM
Registrovaný uživatel
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
Dal: 156 poděkování
Dostal: 102 poděkování

Re: Žena.cz - Děti versus příšery - fotky proti zneužívání

Nový příspěvek od MarkM »

Moc krásné fotky, hlavně moc pěkné holčičky :) Pěkně v pyžámku :) Před spaním jsou děti snad nejkrasnější :)

A hlavně nafoceno za dobrým učelem.
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
Plyšáček
Na trestné lavici

Mě se líbí děti po spaní.
Jednou jsem zažil nádhernou holčičku (4), která se protahovala po spaní. Košilku měla vyhrnutou a já jen v pokoře diskrétně počkal, než si zívne a protáhne se. Bylo to tak čisté a diskétní.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 504 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Fotḱy jsou pěkné, ale silně pochybuji, že by šli nějak použít v boji proti zneužívání.

že jenom ta myšlenka, že dětem vlastně budete říkat:
Hele strejda nebo táta jsou příšery oni se jako hodní jen tváří!...
Plyšáček
Na trestné lavici

Jednorozec píše:Fotḱy jsou pěkné, ale silně pochybuji, že by šli nějak použít v boji proti zneužívání.
Přesně. Vůbec nevím, jak a kdo to může použít při osvětě.
Možná se pan fotograf sám jen potřeboval nějak projevit.
Maximálně tak tyto fotky vystavovat ve vězení na oddělení sexuálních delikventů.
Ale Ti by asi příšeru jen přelepili a už by mastili (nemyslím karty).
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Na oddělení sexuálních deviantů v Bohnicích jsou obrázky plačících dětí:

Obrázek
Kuba píše:Jídelna na pavilonu 5 v PL Bohnice. Za zmínku stojí zvlášť obrázky plačících dětí na zdi. Ze začátku to člověku bere chuť k jídlu, pak si zvyknete. Těžko tedy říct, zda je účelem znechutit pacientům pobyt či je naučit být otrlými a lhostejnými vůči dětskému utrpení.
Zdroj: Deník ze sexuologické léčby V.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

Plyšáček píše:
Jednorozec píše:Fotḱy jsou pěkné, ale silně pochybuji, že by šli nějak použít v boji proti zneužívání.
Přesně. Vůbec nevím, jak a kdo to může použít při osvětě.
Možná se pan fotograf sám jen potřeboval nějak projevit.
Maximálně tak tyto fotky vystavovat ve vězení na oddělení sexuálních delikventů.
Ale Ti by asi příšeru jen přelepili a už by mastili (nemyslím karty).
A naviac niektoré príšerky sú tam celkom milé, aj keď kutíkom sa samozrejme nevyrovnajú ani náhodou ;)
Jeremy
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...

Gabriel Svoboda píše:Na oddělení sexuálních deviantů v Bohnicích jsou obrázky plačících dětí:
Kuba píše:Jídelna na pavilonu 5 v PL Bohnice. Za zmínku stojí zvlášť obrázky plačících dětí na zdi. Ze začátku to člověku bere chuť k jídlu, pak si zvyknete. Těžko tedy říct, zda je účelem znechutit pacientům pobyt či je naučit být otrlými a lhostejnými vůči dětskému utrpení.
Zdroj: Deník ze sexuologické léčby V.
No možno to malo za účel skôr vzbudiť u pacientov pocit viny. Neviem, aký efekt to má u tých, ktorý ho dovtedy nemali, ale pre niekoho, kto to prežíval podobne ako Kuba (aspoň podľa vlastného popisu), to asi veľa pozitívnych vplyvov nemalo. Dúfam, že nebudem mať tú možnosť, ale keď už by som tam bol, asi by som túto tému nadhodil pri tých vykecávačkách na sedeniach...
Plyšáček
Na trestné lavici

Jeremy píše:Dúfam, že nebudem mať tú možnosť, ale keď už by som tam bol, asi by som túto tému nadhodil pri tých vykecávačkách na sedeniach...
Že by ses tam vypravil úmyslně na "služební cestu"? My bychom Ti připravili ještě další témata k diskusi. :)
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 504 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Třeba jsou tam ty fotky plačících dětí pro pedofilní sadisty...
Plyšáček
Na trestné lavici

Jednorozec píše:Třeba jsou tam ty fotky plačících dětí pro pedofilní sadisty...
To mě taky tak nějak napadlo. Že to vlastně třeba právě ti přítomní uvítají.

A vůbec - není to tam na jejich žádost?
Třeba si to tam někdo sám přinesl a pověsil?

Asi to lékaři - odborníci mysleli dobře, ale dle mého ne až tak moc moudře.
Naposledy upravil(a) Plyšáček dne neděle 30. 11. 2014, 5:01:25, celkem upraveno 1 x.
Jeremy
Registrovaný uživatel

Plyšáček píše:
Jeremy píše:Dúfam, že nebudem mať tú možnosť, ale keď už by som tam bol, asi by som túto tému nadhodil pri tých vykecávačkách na sedeniach...
Že by ses tam vypravil úmyslně na "služební cestu"? My bychom Ti připravili ještě další témata k diskusi. :)
Tak zaujímavá služobka by to určite bola, vlastne aj v prípade, ak by sa rozhodli si ma tam nechať. No, dajte mi nejaký čas na rozmyslenie... :D
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 117 poděkování
Dostal: 319 poděkování

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Sice je diskuze i článek již hodně starý, ale tak stejně jsme reagoval.
O moc lepsi nez hnusni pedofilove nejsou ani zbrane ci jejich napodobeniny v detskych rukach.
Paní Jobová. V článku se píše o strýcích, bratrancích a někdy i rodičích. Já jsem si nidke nevšiml, že by se psalo o pedofilech. Abyste mě pochopila. Ne každý pedofil (například já) zneužívá děti a ne každý člověk, který zneužívá děti, je pedofil. Vřele Vám doporučuji si něco o pedofilech nastudovat, například z wikipedie nebo jiného relevantního zdroje. Abych se vyjádřil k fotkám, líbí se mi jejich podání a účel, za kterým vznikly. S pozdravem Michael "MR_Xguard" Strážný, Globální moderátor na webu pedofilie-info.cz a správce stránek facebook.com/pedofilie