Žena.cz - Děti versus příšery - fotky proti zneužívání
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Žena.cz - Děti versus příšery - fotky proti zneužívání
Šest zajímavých fotek. Zobrazené děti s příšerami, které mají symbolizovat rodinné příslušníky. Zajímavé.
http://zena.centrum.cz/deti/fotogalerie/2014/08/26/deti-vs-prisery-jedinecne-fotky-proti-zneuzivani-d/
http://zena.centrum.cz/deti/fotogalerie/2014/08/26/deti-vs-prisery-jedinecne-fotky-proti-zneuzivani-d/
Naposledy upravil(a) Kasz dne pátek 28. 11. 2014, 22:21:46, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odkazy prosím dávejte do URL tagů. Děkuji.
Důvod: Odkazy prosím dávejte do URL tagů. Děkuji.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
- Dal: 156 poděkování
- Dostal: 102 poděkování
Re: Žena.cz - Děti versus příšery - fotky proti zneužívání
Moc krásné fotky, hlavně moc pěkné holčičky Pěkně v pyžámku Před spaním jsou děti snad nejkrasnější
A hlavně nafoceno za dobrým učelem.
A hlavně nafoceno za dobrým učelem.
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
-
- Na trestné lavici
Mě se líbí děti po spaní.
Jednou jsem zažil nádhernou holčičku (4), která se protahovala po spaní. Košilku měla vyhrnutou a já jen v pokoře diskrétně počkal, než si zívne a protáhne se. Bylo to tak čisté a diskétní.
Jednou jsem zažil nádhernou holčičku (4), která se protahovala po spaní. Košilku měla vyhrnutou a já jen v pokoře diskrétně počkal, než si zívne a protáhne se. Bylo to tak čisté a diskétní.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 504 poděkování
Fotḱy jsou pěkné, ale silně pochybuji, že by šli nějak použít v boji proti zneužívání.
že jenom ta myšlenka, že dětem vlastně budete říkat:
Hele strejda nebo táta jsou příšery oni se jako hodní jen tváří!...
-
- Na trestné lavici
Přesně. Vůbec nevím, jak a kdo to může použít při osvětě.Jednorozec píše:Fotḱy jsou pěkné, ale silně pochybuji, že by šli nějak použít v boji proti zneužívání.
Možná se pan fotograf sám jen potřeboval nějak projevit.
Maximálně tak tyto fotky vystavovat ve vězení na oddělení sexuálních delikventů.
Ale Ti by asi příšeru jen přelepili a už by mastili (nemyslím karty).
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Na oddělení sexuálních deviantů v Bohnicích jsou obrázky plačících dětí:
Zdroj: Deník ze sexuologické léčby V.Kuba píše:Jídelna na pavilonu 5 v PL Bohnice. Za zmínku stojí zvlášť obrázky plačících dětí na zdi. Ze začátku to člověku bere chuť k jídlu, pak si zvyknete. Těžko tedy říct, zda je účelem znechutit pacientům pobyt či je naučit být otrlými a lhostejnými vůči dětskému utrpení.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
A naviac niektoré príšerky sú tam celkom milé, aj keď kutíkom sa samozrejme nevyrovnajú ani náhodouPlyšáček píše:Přesně. Vůbec nevím, jak a kdo to může použít při osvětě.Jednorozec píše:Fotḱy jsou pěkné, ale silně pochybuji, že by šli nějak použít v boji proti zneužívání.
Možná se pan fotograf sám jen potřeboval nějak projevit.
Maximálně tak tyto fotky vystavovat ve vězení na oddělení sexuálních delikventů.
Ale Ti by asi příšeru jen přelepili a už by mastili (nemyslím karty).
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
No možno to malo za účel skôr vzbudiť u pacientov pocit viny. Neviem, aký efekt to má u tých, ktorý ho dovtedy nemali, ale pre niekoho, kto to prežíval podobne ako Kuba (aspoň podľa vlastného popisu), to asi veľa pozitívnych vplyvov nemalo. Dúfam, že nebudem mať tú možnosť, ale keď už by som tam bol, asi by som túto tému nadhodil pri tých vykecávačkách na sedeniach...Gabriel Svoboda píše:Na oddělení sexuálních deviantů v Bohnicích jsou obrázky plačících dětí:
Zdroj: Deník ze sexuologické léčby V.Kuba píše:Jídelna na pavilonu 5 v PL Bohnice. Za zmínku stojí zvlášť obrázky plačících dětí na zdi. Ze začátku to člověku bere chuť k jídlu, pak si zvyknete. Těžko tedy říct, zda je účelem znechutit pacientům pobyt či je naučit být otrlými a lhostejnými vůči dětskému utrpení.
-
- Na trestné lavici
Že by ses tam vypravil úmyslně na "služební cestu"? My bychom Ti připravili ještě další témata k diskusi.Jeremy píše:Dúfam, že nebudem mať tú možnosť, ale keď už by som tam bol, asi by som túto tému nadhodil pri tých vykecávačkách na sedeniach...
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 504 poděkování
Třeba jsou tam ty fotky plačících dětí pro pedofilní sadisty...
-
- Na trestné lavici
To mě taky tak nějak napadlo. Že to vlastně třeba právě ti přítomní uvítají.Jednorozec píše:Třeba jsou tam ty fotky plačících dětí pro pedofilní sadisty...
A vůbec - není to tam na jejich žádost?
Třeba si to tam někdo sám přinesl a pověsil?
Asi to lékaři - odborníci mysleli dobře, ale dle mého ne až tak moc moudře.
Naposledy upravil(a) Plyšáček dne neděle 30. 11. 2014, 5:01:25, celkem upraveno 1 x.
-
- Registrovaný uživatel
Tak zaujímavá služobka by to určite bola, vlastne aj v prípade, ak by sa rozhodli si ma tam nechať. No, dajte mi nejaký čas na rozmyslenie...Plyšáček píše:Že by ses tam vypravil úmyslně na "služební cestu"? My bychom Ti připravili ještě další témata k diskusi.Jeremy píše:Dúfam, že nebudem mať tú možnosť, ale keď už by som tam bol, asi by som túto tému nadhodil pri tých vykecávačkách na sedeniach...
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dal: 117 poděkování
- Dostal: 319 poděkování
Sice je diskuze i článek již hodně starý, ale tak stejně jsme reagoval.
Paní Jobová. V článku se píše o strýcích, bratrancích a někdy i rodičích. Já jsem si nidke nevšiml, že by se psalo o pedofilech. Abyste mě pochopila. Ne každý pedofil (například já) zneužívá děti a ne každý člověk, který zneužívá děti, je pedofil. Vřele Vám doporučuji si něco o pedofilech nastudovat, například z wikipedie nebo jiného relevantního zdroje. Abych se vyjádřil k fotkám, líbí se mi jejich podání a účel, za kterým vznikly. S pozdravem Michael "MR_Xguard" Strážný, Globální moderátor na webu pedofilie-info.cz a správce stránek facebook.com/pedofilieO moc lepsi nez hnusni pedofilove nejsou ani zbrane ci jejich napodobeniny v detskych rukach.