Anketa: Jak důležitá je pro vás dětská osobnost u dětí?
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Anketa: Jak důležitá je pro vás dětská osobnost u dětí?
Anketní otázka pouze pro pedofily. Jaký vliv má na to, jestli vás někdo přitahuje, že má chování typické pro děti?
-
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Re: Anketa: Jak důležitá je pro vás dětská osobnost u dětí?
Poměrně důležité to pro mě asi je. Zajímavé je, že jsem dříve tyto "dětské" prvky chování spatřoval výlučně u menších dětí, později se mé obzory rozšířily a začal jsem si všímat prvků "dětské" osobnosti i u dospívajících a mladých dospělých (věk 20+).
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 256 poděkování
Hodně divný termín, prvky dětského chování co to jako má být? Z hlediska vývojové psychologie má každý věk nějaká svá specifika. Vzorce chování přejímááme a pro nějaké z nich máme vlohy (dispozice) nelze tedy říci že jsou nějaké prvky dětského chování.... aspoň já myslím. Osobnost dítěte je ovlivňována mnohými aspekty a ano osobnost jako celek má na to zda mě dítě zaujme nějaký dílčí vliv. Nicméně tu asi nepoznám pokud jde kutík po ulici, takže když se za kutíkem neznámým otočím tak asi prto že mě něčím zaujmě na první pohled...Pokud se do kutíka zamiluju (do svého bezhlavě) tak hlavně právě díky jeho osobnosti tedy souboru vlastností ale také díky jeho vzhledu. :-)
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Silesio, zřejmě se nás ptají, zda máme rádi děti kvůli tomu, že jejich chování je dětské a jejich psychika má dětské (vyvíjející se) charakteristiky a specifické projevy typické pro mladší věk.
Kubík zřejmě v současnosti nachází jistou zálibu u dospělých žen, které jsou infantilní. Což není to samé, jako dětské - ale třeba to někomu z nás může vyhovovat. Vlastně mě to teď docela zaujalo...
Kubík zřejmě v současnosti nachází jistou zálibu u dospělých žen, které jsou infantilní. Což není to samé, jako dětské - ale třeba to někomu z nás může vyhovovat. Vlastně mě to teď docela zaujalo...
-
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2046 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
- Dal: 156 poděkování
- Dostal: 102 poděkování
U dětí to je podstatné hodně, ale dospělá ( ta mě trochu přitahuje jedna z milionu ) zas nesmí bejt chování až infantilní, nebo ani moc dětské prostě, tak nějak normálně, ale určitě né dětské chování u dospělích.
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.