Skandál v porodnici: Matkám vzali děti, pak jim řekli hroznou věc! (tn.nova.cz)
Novorozence po porodu prodávali na západ, matkám tvrdili, že miminka zemřela.
Co by lidi neudělali pro pár korun...
Skandál v porodnici: Matkám vzali děti, pak jim řekli...
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1779 poděkování
- Dostal: 3685 poděkování
Skandál v porodnici: Matkám vzali děti, pak jim řekli...
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! 

-
- PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 5
- ve věku do: 17
- Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291 - Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal
„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král - Příspěvky: 791
- Dal: 450 poděkování
Re: Skandál v porodnici: Matkám vzali děti, pak jim řekli...
Ono nejspíš nepůjde jen o pár korun... Co si budeme namlouvat, každý má svou cenu za kterou by byl ochotný dělat věci které nejsou v pořádku...
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku do: 14
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
To si teda nemyslim. Ja som napriklad plne spokojny so svojim materialnym standartom. Kludne ma oznacte za pokrytca 

-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
- Dal: 567 poděkování
- Dostal: 723 poděkování
V první chvíli jsem chtěl hrubě nesouhlasit. Jenže když jsem nad tím chvíli přemýšlel, tak jsem si uvědomil, že ta cena nemusí být finanční. Pokud by šlo například o život mého dítěte, tak bych byl ochoten udělat asi hodně.Tim píše:Ono nejspíš nepůjde jen o pár korun... Co si budeme namlouvat, každý má svou cenu za kterou by byl ochotný dělat věci které nejsou v pořádku...
Stačí si představit hypotetickou situaci, kdy moje dítě potřebuje lék, jinak může umřít. V lékárně ho mají. Ale nemám na něj peníze. Co udělám? Vyloupím lékárnu? Opatřím si peníze nějakým nezákonným způsobem? Nebo se budu bezmocně dívat, jak dítě trpí a umírá? Se vší upřímností odpovídám, že opravdu nevím, jak bych se v takové situaci zachoval. A doufám, že podobně vyhrocené dilema nebudu muset nikdy řešit.
S jistotou můžu říct jen to, že ani kvůli životu svého dítěte bych nebyl ochoten ublížit jinému dítěti nebo unést dítě někoho jiného.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
-
- PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
- ve věku od: 5
- ve věku do: 17
- Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291 - Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal
„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král - Příspěvky: 791
- Dal: 450 poděkování
daniel píše: V první chvíli jsem chtěl hrubě nesouhlasit. Jenže když jsem nad tím chvíli přemýšlel, tak jsem si uvědomil, že ta cena nemusí být finanční. Pokud by šlo například o život mého dítěte, tak bych byl ochoten udělat asi hodně.
Tak to i bylo myšleno.