Obávám se že se mýlíš a je jedno jestli stále nebo nestále. Vyjadřování lidí kolem mne, na fórech a diskuzích mne o podobném názoru urtvrzuje už léta. Stačí věty typu :
Franta, kterej franta?
No ten jak měl osahávat tu holčičku. Ale voni mu to nedokázali.
Jo aháá to he von?
Instruktora plavání policie obžalovala ze znásilnění ...
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 504 poděkování
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Re: Instruktora plavání policie obžalovala ze znásilnění ...
Můžeme se hádat, ale moje zkušenost je jiná než tvoje. Tvou zkušenost ti neberu, ty mi neber tu mou.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
V Učitelských novinách č. 8/2016 vyšel článek s názvem Učitel plavání obžalovaný ze znásilnění byl osvobozen. Dvoustranu jsem tedy nafotil a s pomocí úpravy Allein nyní sdílím:
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 504 poděkování
Fungují "nestále", jen z 99,9% a výjimka pak potvrzuje pravidlo.
Psychologii prostě neobejdeš funguje bez ohledu na potřeby člověka či společnosti, nebo snad něčí vůli.
Psychologii prostě neobejdeš funguje bez ohledu na potřeby člověka či společnosti, nebo snad něčí vůli.