Dievčatko z reklamy už vyrástlo

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
kredenc
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 50
Výkřik do tmy: Malý príbeh o láske:

5 ročné dievčatko príde za svojim veľkym bratom a pýta sa ho: "Čo je to láska?" Ten jej odpovie: "Láska je keď si každe ráno zoberieš z mojej školskej tašky čokoládu a ja si ju aj napriek tomu stále dávam na to isté miesto."
Dal: 14 poděkování
Dostal: 22 poděkování

Dievčatko z reklamy už vyrástlo

Nový příspěvek od kredenc »

Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Re: Dievčatko z reklamy už vyrástlo

Nový příspěvek od Jednorozec »

10 let?? To snad není možný, přísahal bych že to bylo loni předloni...
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

kredenc píše:
Popravde sa mi teraz páči ešte viac ako v tej reklame :)
Kredenci, nezlob se na mě, snad Tě tím neurazím, ale tak mi připadá, že pokud se ti jakákoliv dívenka líbí více po deseti letech než kolem pěti, tak nejsi žádný pedofil. Snad jsem Ti tímto nepřichystal velké rozčarování a nebudeš nějak frustrovaný, ale toto, co zde předvádíš, není pedofilie.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Dal: 451 poděkování

Nový příspěvek od Tim »

Plyšáček píše:
kredenc píše:
Popravde sa mi teraz páči ešte viac ako v tej reklame :)
Kredenci, nezlob se na mě, snad Tě tím neurazím, ale tak mi připadá, že pokud se ti jakákoliv dívenka líbí více po deseti letech než kolem pěti, tak nejsi žádný pedofil. Snad jsem Ti tímto nepřichystal velké rozčarování a nebudeš nějak frustrovaný, ale toto, co zde předvádíš, není pedofilie.
Třeba má jen větší rozsah :))
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3640 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Mě se taky více líbí nyní. Však moje špička je kolem 11-12 roků, a líbí se mi hodně i mnohé dospívající dívky.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Plyšáček
Na trestné lavici

Tak mi připadá, pánové, že nevíte, co je pravá pedofilie. Asi to nemáte až tak těžké jako my, kteří před pubertou rapidně brzdíme.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3640 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Exkluzivních pedofilů je např. podle výzkumu Karla Žáka menšina (zhruba 40%). :)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Plyšáček
Na trestné lavici

Kasz píše:Exkluzivních pedofilů je např. podle výzkumu Karla Žáka menšina (zhruba 40%). :)
Aha, to je mi zajímavé. Ještě jsem nedostudoval celou Diplomovou práci. Když tady na ČEPEKu je to tak výživné a léčivé.
Už jsem měl dnes skoro chuť tady začít někomu "nadávat", že není pedofil. :D :D :D
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Plyšáčku, přestaň nás kádrovat. ;) Většině pedofilů se líbí děti těsně před začátkem puberty a v rané pubertě. Vás, kteří máte věkové rozpětí 1-8, 3-9 apod., je také hodně, ale je to menšina. Mně osobně se nejvíc líbí holčičky 6-10leté a pak to na obou stranách postupně klesá dolů. Téměř každá holčička se mi líbí víc v deseti letech než v pěti.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král

Nový příspěvek od Tim »

Plyšáček píše:Tak mi připadá, pánové, že nevíte, co je pravá pedofilie. Asi to nemáte až tak těžké jako my, kteří před pubertou rapidně brzdíme.

Přijde mi že je to asi jako by Francouz říkal Morávákovi že neví co je to pravé víno :) Lidská sexualita je mnohem pestřejší než aby se dala vždy určit jedním slovem. Není důležitější se spíš zaměřit na to co máme společné, místo toho v čem se lišíme? Ostatně mi to přijde jako zdravý přístup v životě obecně.
kredenc
Registrovaný uživatel
ve věku od: 3
ve věku do: 50
Výkřik do tmy: Malý príbeh o láske:

5 ročné dievčatko príde za svojim veľkym bratom a pýta sa ho: "Čo je to láska?" Ten jej odpovie: "Láska je keď si každe ráno zoberieš z mojej školskej tašky čokoládu a ja si ju aj napriek tomu stále dávam na to isté miesto."
Dal: 14 poděkování
Dostal: 22 poděkování

Nový příspěvek od kredenc »

Plyšák už som to tu niekde spomínal.. Mne sa páčia aj ženy aj dievčatká aj pubertačky.. Neviem či na to existuje niejaký pojem asi heterosexual s bonusom, alebo ''ultraheterák'' no ak to je kravina tak sa uskromním i s označením pedofil. Dievčatká milujem najviac na svete, ale pačia sa mi veľmi i ženy. O tom či je niekto pedofil si musí odpovedat na 110% iba každy sám, lebo len on pozná a prežíva pocity ktoré v sebe má a myšlienky ktoré mu behajú myslou napr. dneska som sa o tom presvedčil, ked jedna moja pani učitelka mala v škole svoju 9 ročnu dcérku a ked som ju zbadal na tých stredoškolskych chodbách, svietila tam pre mňa ako hviezdička, proste ruža medzi trnmi.. Prebehlo mi myslou ako rád by som sa vrátil spät na základnú, kde takých pobehuje desiatky :)
Plyšáček
Na trestné lavici

Tim píše:
Plyšáček píše:Tak mi připadá, pánové, že nevíte, co je pravá pedofilie. Asi to nemáte až tak těžké jako my, kteří před pubertou rapidně brzdíme.

Přijde mi že je to asi jako by Francouz říkal Morávákovi že neví co je to pravé víno :) Lidská sexualita je mnohem pestřejší než aby se dala vždy určit jedním slovem. Není důležitější se spíš zaměřit na to co máme společné, místo toho v čem se lišíme? Ostatně mi to přijde jako zdravý přístup v životě obecně.
Time, s tím vínem je to dobré přirovnání. Nicméně zkusím jej trochu rozvést, abych naznačil rozdíl mezi osudem exkluzivních pedofilů a lidmi, kterým se líbí holčičky a pubetačky, případně dokonce dospělé ženy, přibližně stejnou měrou.
Někomu například chutná pouze čistá šťáva z hroznů - nezkvašená (pedofil). Někomu chutná šťáva (dítě), burčák (pubertální jedinec) i víno (dospělé ženy). Pokud by bylo pití šťávy zakázáno, univerzálové by jednoduše vynechávali na svém nápojovém lístku nealko a vychutnávali si pouze burčák po 15. dni (15. rok věku) nebo nejrůznější druhy vína - bílé, červené, šampaňské (bělošky, černošky, asiatky ap.). Mohli by však velice spokojeně dožít do hrobu.
Narozdíl od nich lidé, kterým chutná pouze čerstvá čistá šťávička (resp. mají na ni chuť, třeba ji nikdy neochutnali), to mají těžké v případě, když jim budou nabízet pouze burčák nebo vyzrálé víno. Z nouze možná sáhnou i po burčáku, po vínu jim třeba bude špatně a už si nikdy ani necůcnou. Asi bych jako abstinent (mimochodem tím jsem i ve skutečnosti) raději popíjel pouze čistou vodu (masturbace), než se spokojoval s nepreferovanými nápoji.
Takže pro exkluzivní pedofily je dle mého nejideálnějším řešením sexualitu transformovat ve společensky prospěšné práci s dětmi (proto jsme se narodili) a po tělesné stránce ať si to vyřeší v soukromí (tedy myslím sami). Pokud by si "zvali" nemilované (romanticky, vášnivě, eroticky) ženy jen jako náhradní objekty, prohřešovali by se proti Lásce (dělali by sex, zřejmě nevalné úrovně, bez lásky) a dané ženy - jejich těla by vlastně jen zneužívali pro ukojení jejich chtíče.
Ti, kdo nejsou exkluzivně vyhraněni, to vlastně mají dle mého soudu snazší.
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL

Nový příspěvek od Tim »

Plyšáček píše: Time, s tím vínem je to dobré přirovnání. Nicméně zkusím jej trochu rozvést, abych naznačil rozdíl mezi osudem exkluzivních pedofilů a lidmi, kterým se líbí holčičky a pubetačky, případně dokonce dospělé ženy, přibližně stejnou měrou.
Někomu například chutná pouze čistá šťáva z hroznů - nezkvašená (pedofil). Někomu chutná šťáva (dítě), burčák (pubertální jedinec) i víno (dospělé ženy). Pokud by bylo pití šťávy zakázáno, univerzálové by jednoduše vynechávali na svém nápojovém lístku nealko a vychutnávali si pouze burčák po 15. dni (15. rok věku) nebo nejrůznější druhy vína - bílé, červené, šampaňské (bělošky, černošky, asiatky ap.). Mohli by však velice spokojeně dožít do hrobu.
Narozdíl od nich lidé, kterým chutná pouze čerstvá čistá šťávička (resp. mají na ni chuť, třeba ji nikdy neochutnali), to mají těžké v případě, když jim budou nabízet pouze burčák nebo vyzrálé víno. Z nouze možná sáhnou i po burčáku, po vínu jim třeba bude špatně a už si nikdy ani necůcnou. Asi bych jako abstinent (mimochodem tím jsem i ve skutečnosti) raději popíjel pouze čistou vodu (masturbace), než se spokojoval s nepreferovanými nápoji.
Takže pro exkluzivní pedofily je dle mého nejideálnějším řešením sexualitu transformovat ve společensky prospěšné práci s dětmi (proto jsme se narodili) a po tělesné stránce ať si to vyřeší v soukromí (tedy myslím sami). Pokud by si "zvali" nemilované (romanticky, vášnivě, eroticky) ženy jen jako náhradní objekty, prohřešovali by se proti Lásce (dělali by sex, zřejmě nevalné úrovně, bez lásky) a dané ženy - jejich těla by vlastně jen zneužívali pro ukojení jejich chtíče.
Ti, kdo nejsou exkluzivně vyhraněni, to vlastně mají dle mého soudu snazší.

Chápu jak to myslíš a v tomto směru s Tebou rozhodně musím souhlasit že ti z nás kteří nejsou zase příliš striktně vyhraněni to mají v životě jednodušší. Přinejmenším máme velmi slušnou šanci dojít k uspokojení i v životě partnerském a sexuálním. To je dáno jak jsi řekl a nemám nejmenších námitek. Mé výhrady zněly spíše vůči výroku "Tak mi připadá, pánové, že nevíte, co je pravá pedofilie.", jehož formulace mi zněla až přílišně ostrá, abych tak řekl. :)