Panenky jako náhradní objekt

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Panenky jako náhradní objekt

Nový příspěvek od Plyšáček »

Zakládám novou diskuzi. Pánové, mám otázku především pro klasické - čisté hetero pedofily. Ale jelikož se vyrábějí i panáčci, mohou reagovat i naši homo bratři.

Není to můj případ (ne, vážně, kdyby byl, tak bych to klidně napsal).
Zajímalo by mě, kdo používáte - využíváte při masturbaci panenku či reborn miminko.
Lidé v současnosti dokáží vyrobit kde co - zvláště pokud je to z plastu.
Máme k dostání nepřeberné množství porcelánových panenek různých (i větších) velikostí, dále reborn miminka i děti větší - i když celovinylovou, bez látkového bříška, sedmiletou Vám asi nikdo nevyrobí (alespoň já jsem nikoho nenašel. :D

Zajímalo by mě, zda jste toto provozovali, zda to pravidelně provozujete v současnosti, zda to hodláte vyzkoušet do budoucna (nebo zda jsem se na tom právě podepsal já - inu promiňte), jaký materiál, druh oblečení (styl Heidi, princezna ap.), věk ap.
Každopádně v domácnosti každého slušného pedofila by porcelánová panenka v životní velikosti (nebo téměř životní velikosti) neměla chybět. :D

Těším se na Vaše reakce. Karel Žák by toto mohl použít do své další odborné studie.
Jen bych nerad, aby rodiče přestali holčičkám kupovat panenky nebo aby výrobci hraček začali dělat panenky odpudivé či s ještě více vymazaným pohlavím. (Mohli by kupříkladu lepit na rozkrok upozornění, že tato panenka slouží pouze ke hře dětí a symbolem zákaz vjezdu naznačit, že zneužití se trestá dle zákona).

Pro vážné zájemce pro nastínění atmosféry:
http://www.svetpanenek.cz
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Panenky jako náhradní objekt

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Troper
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 4
ve věku do: 14
Dal: 37 poděkování
Dostal: 42 poděkování

Nový příspěvek od Troper »

Pride mi to uplne cudzie.
enterlogin
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 13
Kontakt: [email protected]
Dal: 3 poděkování
Dostal: 7 poděkování

Nový příspěvek od enterlogin »

Ahoj. Mě to přijde úplně v pohodě. Sám mám doma figurínku kluka. A je moc hezkej. Má i vlasy a moc hezký kukadla. Oblíknul jsem si ho a vypadá moc pěkně. Občas mu dám pusu a pohladím po vláskách.