Re: Kauza: Předškolačka spí s tatínkem
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Podle mě je to v pořádku, neřešil bych to.
Edit by Kasz: Gabriel reaguje na již smazaný příspěvek Plyšáčka (aby to nevypadalo, že snad Gabriel z ničeho nic založil nové téma a napsal rovnou, že "by to neřešil".
Edit by Kasz: Gabriel reaguje na již smazaný příspěvek Plyšáčka (aby to nevypadalo, že snad Gabriel z ničeho nic založil nové téma a napsal rovnou, že "by to neřešil".
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
- Dal: 568 poděkování
- Dostal: 723 poděkování
Když nejsem doma, dcera spává v ložnici s maminkou. Když nebyla doma dva týdny manželka, spala dcera v ložnici se mnou. (Jinak spí samozřejmě ve svém pokojíčku, který dostala ve dvou letech a ze kterého byla nadšená). Za sebe musím říct, že když sama chce, tak jí v tom nebráním. Přijde doba, kdy o spaní s rodiči už stát nebude.
Pětiletá holčička má do tohoto období ještě daleko. Jestli má svůj pokojíček, kde má svoje hračky a svoji postýlku, kam může jít spát, pokud bude sama chtít, tak si myslím, že není co řešit.
Pětiletá holčička má do tohoto období ještě daleko. Jestli má svůj pokojíček, kde má svoje hračky a svoji postýlku, kam může jít spát, pokud bude sama chtít, tak si myslím, že není co řešit.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Možná by jsi prostě jen měl přestat ostatní lidi takhle rozebírat.
-
- Administrátor
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3640 poděkování
Na druhou stranu myslím, pokud ta dcera s tátou spí v té společné posteli ráda a ze své vůle... určitě bych v tom hned nehledal nějakou patologii. Já taky spával v posteli s mamkou, i v době, kdy mi bylo třeba 15 nebo víc, kdy jsem se chtěl prostě přitulit, povídat si, nebo se nechat hladit na zádech nebo ve vlasech...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Kdo ví, co to z pohledu dítěte znamená "byl na ni zlý". To bys musel vědět víc konkrétně. Třeba chtěl, aby jí s něčím pomohl, a ona chtěla jen sedět před televizí... a tak na ni zvýšil hlas a televizi jí vypl. Víš konkrétně, v čem by ten taťka na svou dceru "zlý"?
-
- Administrátor
Nikdy nemůžeme říci s jistotou téměř nic. Tak skoro nevím, proč to vytahovat proti někomu jinému.Plyšáček píše:Ale nikdy nemůžeme říci s jistotou...
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 14
- Dal: 19 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
Když se jedná o předškolní žákyni, myslím, že na tom všem pořád ještě není nic podezřelého. Nebuďme jako v USA. Ale chtěl bych ocenit, že se staráš a že své zaměstnání pedagoga bereš zjevně jako poslání.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Myslím, že je v poriadku sa zaujímať o svojich žiakov a byť pozorný, pokiaľ sa jedná o ich prejav a správanie, poprípade snažiť sa zistiť viac, ak je vážnejšie podozrenie, že sa deje niečo, čo by ich poškodzovalo. Dôležité je ale samozrejme aj súkromie človeka. V tomto konkrétnom prípade, ako si ho opísal, mám pocit (možno neoprávnený), že na základe veľmi slabých indícií si začal odkrývať súkromie konkrétnej rodiny viac, než je nutné. Dozvedieť sa otec, že z malej dcérky ťaháš tieto informácie, asi by bol skôr naštvaný, než potešený zo záujmu a to aj za predpokladu, že je naozaj starostlivý a poriadny otec bez akýchkoľvek zlých úmyslov.Plyšáček píše:Záleží mi na mých žácích a navíc je to moje povinnost zajímat se o to, zda žijí v harmonické rodině.fenix píše:Možná by jsi prostě jen měl přestat ostatní lidi takhle rozebírat.
Její maminka mi sama řadu věcí sděluje a žákyně mě má ráda a má moji důvěru.
Nikoho nerozebírám. Ale rád si vyslechnu, když se mi někdo blízký svěří.
Fenixi, Jeremy, Gabrieli, vás to asi nezajímá, že?
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2045 poděkování
OMG, proč Plyšáček smazal ty příspěvky? Dělá to pak s dovolením na fóru jen bordel.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2045 poděkování
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 1
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
A víš, že od tebe, fenixi, jsem to čekal?!fenix píše:Plyšáku, proč nám tu děláš takový bordel?
Byla to výjimka a žádám tímto o zrušení celého příspěvku. Nemá to cenu!
Příště to mazat nebudu.
Promiňte všichni.
A já zase věděl, že mi neodpovíš.
To že jsi to smazal vadí hodně lidem nejen mě.
Příště si teda rozmysli co chceš napsat, není to jediný příspěvek co jsi smazal.
To že jsi to smazal vadí hodně lidem nejen mě.
Příště si teda rozmysli co chceš napsat, není to jediný příspěvek co jsi smazal.
-
- Na trestné lavici
Fenixi, smazal jsem řadu příspěvků poté, co jsem zjistil, že někdo jménem fenix, ke mně chová jistou zášť. Prosím případně se přesuňme do soukromých zpráv.
fenix píše:Jak chceš. Ono se nejedná o ten smrad. Promiň, ale na mě teda vůbec působíš hrozně nesympaticky podle toho jak píšeš a to se netýká jen tohoto tématu.
Když myslíš, jen jsem napsal svůj názor. Každý tě nemůže milovat.
-
- Na trestné lavici
To jsi napsal hezky.fenix píše:Když myslíš, jen jsem napsal svůj názor. Každý tě nemůže milovat.
Děkuji Ti s úctou, že jsem si díky Tobě mohl uvědomit, že mě každý nemiluje.
Své srdce chci otevírat naplno jen tam, kde mě lidé milují. A tak jsem se včera trochu uzavřel a něco smazal.
Nezlobím se na Tebe. Od začátku jsi mi byl sympatický. Jen jsem začal sledovat, že všichni "hodní strýčkové" nejsou milí. Možná díky Tobě jsem se vyhnul ostřejšímu střetu s někým jiným. Děkuji.