Re: Kauza: Předškolačka spí s tatínkem

Diskuze o problematice dětí.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Podle mě je to v pořádku, neřešil bych to. :)

Edit by Kasz: Gabriel reaguje na již smazaný příspěvek Plyšáčka (aby to nevypadalo, že snad Gabriel z ničeho nic založil nové téma a napsal rovnou, že "by to neřešil".
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 568 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

Když nejsem doma, dcera spává v ložnici s maminkou. Když nebyla doma dva týdny manželka, spala dcera v ložnici se mnou. (Jinak spí samozřejmě ve svém pokojíčku, který dostala ve dvou letech a ze kterého byla nadšená). Za sebe musím říct, že když sama chce, tak jí v tom nebráním. Přijde doba, kdy o spaní s rodiči už stát nebude.

Pětiletá holčička má do tohoto období ještě daleko. Jestli má svůj pokojíček, kde má svoje hračky a svoji postýlku, kam může jít spát, pokud bude sama chtít, tak si myslím, že není co řešit.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Možná by jsi prostě jen měl přestat ostatní lidi takhle rozebírat.
Kasz
Administrátor
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3640 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Na druhou stranu myslím, pokud ta dcera s tátou spí v té společné posteli ráda a ze své vůle... určitě bych v tom hned nehledal nějakou patologii. Já taky spával v posteli s mamkou, i v době, kdy mi bylo třeba 15 nebo víc, kdy jsem se chtěl prostě přitulit, povídat si, nebo se nechat hladit na zádech nebo ve vlasech...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

Kdo ví, co to z pohledu dítěte znamená "byl na ni zlý". To bys musel vědět víc konkrétně. Třeba chtěl, aby jí s něčím pomohl, a ona chtěla jen sedět před televizí... a tak na ni zvýšil hlas a televizi jí vypl. Víš konkrétně, v čem by ten taťka na svou dceru "zlý"?
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Plyšáček píše:Ale nikdy nemůžeme říci s jistotou...
Nikdy nemůžeme říci s jistotou téměř nic. Tak skoro nevím, proč to vytahovat proti někomu jinému.
Hranicar
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 14
Dal: 19 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Nový příspěvek od Hranicar »

Když se jedná o předškolní žákyni, myslím, že na tom všem pořád ještě není nic podezřelého. Nebuďme jako v USA. Ale chtěl bych ocenit, že se staráš a že své zaměstnání pedagoga bereš zjevně jako poslání.
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

Plyšáček píše:
fenix píše:Možná by jsi prostě jen měl přestat ostatní lidi takhle rozebírat.
Záleží mi na mých žácích a navíc je to moje povinnost zajímat se o to, zda žijí v harmonické rodině.
Její maminka mi sama řadu věcí sděluje a žákyně mě má ráda a má moji důvěru.
Nikoho nerozebírám. Ale rád si vyslechnu, když se mi někdo blízký svěří.
Fenixi, Jeremy, Gabrieli, vás to asi nezajímá, že?
Myslím, že je v poriadku sa zaujímať o svojich žiakov a byť pozorný, pokiaľ sa jedná o ich prejav a správanie, poprípade snažiť sa zistiť viac, ak je vážnejšie podozrenie, že sa deje niečo, čo by ich poškodzovalo. Dôležité je ale samozrejme aj súkromie človeka. V tomto konkrétnom prípade, ako si ho opísal, mám pocit (možno neoprávnený), že na základe veľmi slabých indícií si začal odkrývať súkromie konkrétnej rodiny viac, než je nutné. Dozvedieť sa otec, že z malej dcérky ťaháš tieto informácie, asi by bol skôr naštvaný, než potešený zo záujmu a to aj za predpokladu, že je naozaj starostlivý a poriadny otec bez akýchkoľvek zlých úmyslov.
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

OMG, proč Plyšáček smazal ty příspěvky? Dělá to pak s dovolením na fóru jen bordel.
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

A nebo to smazal admin?
fenix

Plyšáku, proč nám tu děláš takový bordel?
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

fenix píše:Plyšáku, proč nám tu děláš takový bordel?
A víš, že od tebe, fenixi, jsem to čekal?!
Byla to výjimka a žádám tímto o zrušení celého příspěvku. Nemá to cenu!
Příště to mazat nebudu.
Promiňte všichni.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
fenix

A já zase věděl, že mi neodpovíš. :D
To že jsi to smazal vadí hodně lidem nejen mě.
Příště si teda rozmysli co chceš napsat, není to jediný příspěvek co jsi smazal.
Plyšáček
Na trestné lavici

Fenixi, smazal jsem řadu příspěvků poté, co jsem zjistil, že někdo jménem fenix, ke mně chová jistou zášť. Prosím případně se přesuňme do soukromých zpráv.
fenix píše:Jak chceš. :D Ono se nejedná o ten smrad. Promiň, ale na mě teda vůbec působíš hrozně nesympaticky podle toho jak píšeš a to se netýká jen tohoto tématu.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
fenix

Když myslíš, jen jsem napsal svůj názor. Každý tě nemůže milovat.
Plyšáček
Na trestné lavici

fenix píše:Když myslíš, jen jsem napsal svůj názor. Každý tě nemůže milovat.
To jsi napsal hezky.
Děkuji Ti s úctou, že jsem si díky Tobě mohl uvědomit, že mě každý nemiluje.
Své srdce chci otevírat naplno jen tam, kde mě lidé milují. A tak jsem se včera trochu uzavřel a něco smazal.
Nezlobím se na Tebe. Od začátku jsi mi byl sympatický. Jen jsem začal sledovat, že všichni "hodní strýčkové" nejsou milí. Možná díky Tobě jsem se vyhnul ostřejšímu střetu s někým jiným. Děkuji.