Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Videozáznamy nyní slouží jako klíčová indicie v případu pedofilů, kteří vylákali mladou dívku do svého pokoje.
... Žádný z mužů podle psychologů nemá sklony k pedofilii, i to může pro pachatele pobyt za mřížemi výrazně snížit.
Tak byli to pedofilové nebo ne?
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi!
Zajímavé, u nás znamená pedofilie nižší trest, v USA vyšší ...
!
Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Přestože je dívka v tomto věku velice naivní, sexuálním aktům se nebránila a dokonce je vyžadovala.
Hlavně že ji podle policie společně "znásiňovali"...