pedofiluv synek

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
son4dad
Nový člen
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 0
ve věku do: 80
Výkřik do tmy: Ahoj. Asi od 20 se nemohu zbavit intenzivni touhy byt [jako] malym klukem (3-9) na kterem se otec, deda ci jiny dospely muz uspokojuje, vcetne netradicnich fantazii. Moc rad bych poznal nejake pedofilni muze a kluky.
Dal: 1 poděkování

pedofiluv synek

Nový příspěvek od son4dad »

Ahoj. Nevim, jestli jsem muzu (nejsem primo pedofil), ale chtel jsem to zkusit, protoze se o tomhle tematu neodvazuju s nikym bavit. Je mi 37, jsem gay. Od detstvi me fascinovali starsi (obvykle vousati) muzi. Mama mi rikala, ze jsem mohl vzdycky oci nechat na spravci skolky. Samozrejme to nejprve nebylo o sexu, ale pritahovala me jejich muzna tvar, pozdeji jsem si chtel porovnat velikost a tvar pohlavi, protoze o tom svem jsem mel pochybnosti...po 18 roce, kdyz jsem odesel studovat do Prahy, jsem zacal s opravdovym sexem a pomerne brzo mi doslo, ze nejvic se mi libi, kdyz muzu delat dobre obycejnym starsim muznym chlapum. A uplne nejvic, kdyz muzu byt naprosto submisivni. Nejdriv se to odehravalo v ramci SM her, ruznych fetisu a pak moje touhy jaksi prirozenou cestou dospely do bodu, kdy jsem zjistil, ze bych moc rad byl malinkym klukem (pripadne holcickou) a pan, kteremu bych mohl rikat tato, me potajnu vyuzival k sexu a povidal mi u toho, jak to dela ostatnim klouckum a holcickam...Snazil jsem se navazat ruzne vztahy, ale nikdy jsem se neodvazil o tomhle zminit a pritom mi to hrozne chybelo. Momentalne ziju v zahranici a resim to chatem bud s kluky, kteri to maj podobne, nebo s dominantnimi muzi v roli otce. Snad vas to neurazi, ze jsem tu vlastne ciste kvuli poteseni. Vinu necitim, spis jen strach, aby jednou fantazie a verbalni erotika nebyla jednou trestna. Rad si popovidam s kazdym. Ahoj. M.
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Re: pedofiluv synek

Nový příspěvek od Marco Freeman »

[smazáno]
son4dad
Nový člen
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 0
ve věku do: 80
Výkřik do tmy: Ahoj. Asi od 20 se nemohu zbavit intenzivni touhy byt [jako] malym klukem (3-9) na kterem se otec, deda ci jiny dospely muz uspokojuje, vcetne netradicnich fantazii. Moc rad bych poznal nejake pedofilni muze a kluky.
Dal: 1 poděkování

Re: pedofiluv synek

Nový příspěvek od son4dad »

Ahoj, děkuju moc za milou reakci:) Je to zvlastni, jak to zivot vymyslel - já, dospělák, ale ve skrytu duše děcko, kterýmu se líbí dospěláci, kterým se líbí děcka...na Seznamku určitě kouknu. Kdyby se nějaký pedofil chtěl seznámit za účelem pokecu, piště mi:) Líbám!