Cizinec nabízel dívce peníze za sex, vymyslela si na něj únos školačky (idnes.cz)
V Mostě skončil na policejní služebně cizinec, který oslovil kolemjdoucí dívku a nabídl jí peníze za sex. Dívka hned běžela na policii, na muže si však vymyslela, že chtěl unést malou holčičku. Cizince pak naháněly desítky policistů.
Policisté pak ještě v noci i celý následující den hledali neznámou osmiletou dívku, kterou chtěl cizinec údajně unést.
„Kriminalisté zjišťovali informace v okolních domech, kam měla po incidentu utéct, byli i ve škole a zjišťovali, zda není mezi žáky. Od slečny měli její popis, nikoho takového však nenašli,“ poznamenala mluvčí.
To je fakt blbka, bych ji to hledání holčičky nechal zaplatit.
Asi ji nabídnul málo, že se cítila tak uražená.
Cizinec nabízel dívce peníze za sex, vymyslela si na něj ...
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 512 poděkování
Re: Cizinec nabízel dívce peníze za sex, vymyslela si na něj
No tohle je jedna z mala věci, které podle mne mají spadat do kolonky sexharrasment, nikoli když někomu otevřu dveře, či pochválím slečnu jak ji sluší košilka..
Jednání té holky zase ukazuje jak snadno se dá dnešní hysterii o zneužívání dětí "využít" a není proti ní moc obrany..
Jednání té holky zase ukazuje jak snadno se dá dnešní hysterii o zneužívání dětí "využít" a není proti ní moc obrany..
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3640 poděkování
Na druhou stranu čeho je moc, toho je příliš:Jednorozec píše:No tohle je jedna z mala věci, které podle mne mají spadat do kolonky sexharrasment, nikoli když někomu otevřu dveře, či pochválím slečnu jak ji sluší košilka..
Skrytá kamera: Ženu obtěžovali muži z New Yorku (iDnes.cz)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 512 poděkování
To video se mi zdá celkem nahrané, jek moc pravděpodobné že by za den potkala několik takových magorů?