Pedofilové se bojí krve! V base je čeká peklo (Blesk.cz)

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3641 poděkování

Pedofilové se bojí krve! V base je čeká peklo (Blesk.cz)

Nový příspěvek od Kasz »

Pedofilové se bojí krve! A v base je čeká zasloužené peklo, říká emeritní rada (Blesk.cz)

Že přibývá zrůdných vražd dětí, děsí každého rodiče. Pedofilů a pedofilních sadistů jako by se objevovalo víc a víc. A bohužel tomu tak opravdu je – potvrzuje to i bývalý policejní rada Miloslav Dočekal, který se za svou kariéru s mnoha brutálními vraždami malých dětí setkal. ...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Re: Pedofilové se bojí krve! V base je čeká peklo (Blesk.cz)

Nový příspěvek od Jednorozec »

Statistiky ukazují přesný opak tak proč lžou?
Mimochodem, kdo lže tak přece i krade!
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Blesk posouvá záměny pojmů na vyšší úroveň. Nově je každé zneužití neoddělitelně spojeno s vraždou a každý pedofil je pedofilní vrah.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Pedofil (19) znásilnil v Chebu školáka (7)! Vytipoval si ho před školou (Blesk.cz)

„Muž je podezřelý ze spáchání zločinu pohlavního zneužití. Sám dobrovolně souhlasil s ústavním léčením a včera nastoupil do psychiatrické léčebny,“ uvedla policejní mluvčí Kateřina Krejčí s tím, že mu za hrůzný čin hrozí osm let ve vězení.

Tak jak, znásilnění nebo pohlavní zneužití?
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
kredenc
Registrovaný uživatel
ve věku od: 3
ve věku do: 50
Výkřik do tmy: Malý príbeh o láske:

5 ročné dievčatko príde za svojim veľkym bratom a pýta sa ho: "Čo je to láska?" Ten jej odpovie: "Láska je keď si každe ráno zoberieš z mojej školskej tašky čokoládu a ja si ju aj napriek tomu stále dávam na to isté miesto."
Dal: 14 poděkování
Dostal: 22 poděkování

Nový příspěvek od kredenc »

Nabudúce nech použiju vyraz "uchylno-sadisticke pedofilne zviera so sklonami k masochizmu". Možno prilakajú viacej čitatelov.. Každopadne len sa mi zbytočne zvyšuje tlak keď čitam (hoc i len nadpisy) taketo bulvarne platky ako Novy Čas, Blesk atď.