Tak to začlo

Životní příběhy a zkušenosti uživatelů, které zároveň nebyly publikovány na titulní straně webu - nebojte se přispět svými osudy a historkami, ať už pro usmání nebo hledání pomoci či podpory. (V případě publikování na webu jsou témata přesunuta do sekce Články, kde se k nim může vyjádřit i veřejnost.)
Radek
Nový člen
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 11
Dal: 1 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Tak to začlo

Nový příspěvek od Radek »

Na základní škole v 6tý třídě jsem začal pozorovat, že si všímám dívek z nižších ročníků. Po vychození školy se ale spolužáci-puberťáci zaměřovali na holky, stejně staré ne-li starší vyspělé, diskotéky, motorky atd. Poprvé si já začal vychutnávat narážky typu:„nechte ho bejt, von bez malejch holčiček nemůže bejt”. Kupodivu já z toho neměl trauma. Šli si vlastní životní cestou. Já se na školu vrátil stím, že jsem vedl různé kroužky. Čas šel dál a já si uvědomil,že inklinuji k dětem. Bylo pár lásek, ale šlo víceméně o větší formu přátelství. Před dvěmi lety jsem poznal 4letou Kristýnku se kterou si perfektně rozumím. Její mamka o tom ví, což je dobře. S ní taktéž vycházím dobře. Ač je mladá citově mě ovšem nezajímá. S malou trávím téměř veškerý volný čas, včetně jejich kamarádek. V loni měla v oblibě kočárek s panenkou, vzala dost těsný oblečky. Pomohl já Kristýnce panenku oblíc a to na veřejnosti při děsným smíchu nás obou. Nechtějte vědět jaké byly pohledy od kolemjdoucích (pocházíme z většího města, ne každý nás zná). Zkrátka pořád něco vyvádíme. Když prší, smí ke mě domů zase je zábava. Inu dětská fantazie nemá hranic. Respektuji tělesnou nedotknutelnost a dodržuji to, neboť důsledky jsou většinou katastrofální. Znám to z dost smutný odborný literatury. Vyjímka byla letos, Kristýnka se učila semnou plavat (mamka neumí), logicky bylo nezbytné berušku přidržovat. Nenapado mě myslet na nějaké sex. „příležitosti”,ale šlo mi o to, ať si nelokne vody apod. Je celkem učenlivá. Oplatila mi to překrásným řáděním ve vodě na sklonku léta. Další problém je, že je neuvěřitelně pohledná-fotogenická, tak akorát na dětskou reklamu. Dohodli jsme s její mamkou, počkáme až bude mít více rozumu, sama se rozhodne. Je to zpřevrácený dětství a toho chci Kristýnku ušetřit. Zároveň si uvědomuji, nic netrvá věčnost. Přijde doba kdy bude Kristýnka chtít žít svůj vlastní život, první vážnější lásky. Nelze si nic nárokovat, chci ať má beruška v budoucnu ty nejhezčí vzpomínky. Třeba se někdy ozve kolem rušné puberty i po ní a obrátí se pro radu. Možná jsem z těch šťastnějších pedofilů, vdor tomu, že mně opustila manželka se slovy:„běž si za těma svejma malejma holčičkama, jinej stejnak nebudeš...”.A nebudu, víte, člověk si z této naší nelehké pozice musí brát i klady. Což není ten dětský svět hezčí, než se rozčilovat nad falešnou politikou, válkami atd.? Sleduji akorát všechny zprávy co se děje kolem dětí a to si kolikrát popláči. Eliška Kožnerová z Klášterce nad Ohří, z toho se nemohu vzpamatovat doteď. Tolik v kostce, chlapi netruchlete jde s tímto plnohodnotně žít. Jen přidusit chtiíče a naplno se vžít do dětského světa.
RADEK
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 472 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Tak to začlo

Nový příspěvek od Jeremy »

Ahoj a vdaka za tvoj pribeh.
Pises, ze mama tvojej holcicky o tom vie. Vie o tom, ze si rozumiete, alebo o tom, ze mas rad male dievcatka? ;)

A asi mas pravdu, ze patris medzi tych stastnejsich, uz len preto ako sa k tomu stavias a mas moznost travit tolko casu s tvojou malou princeznou. Tiez by ma ale zaujimalo, ako vidis svoju buducnost. Ja sa sice povazujem za vyrovnaneho so svojim osudom, ale stale lepsie si uvedomujem, ze kontakt s detmi, ktoreho sa mi nedostava, mi v zivote chyba. Teraz, na stare kolena zvazujem, co s tym spravim ;)

Prajem Ti vela zdaru.

A ano, tiez si myslim, ze patris k tym stastnejsim s podobnym osudom. Jednak vdaka
Deda
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
Dal: 228 poděkování
Dostal: 114 poděkování

Nový příspěvek od Deda »

Drahý Radku,
děkuji za tvůj příběh. Je krásné, když člověk může dávat lásku krásnému dítěti, lásku čistou, nezištnou a bez postranních úmyslů. Od dítěte pak se člověku dostává nádherné odměny v podobě opětované lásky. Přeji ti abys prožil ještě mnoho let s tvou princeznou v krásných hrách a abys jí připravil krásné dětství. Důvěra dítěte je dar, který nesmíme nikdy zradit. Přátelství, které je navázáno s dítětem většinou vydrží celý život pokud to dítě nezradíš. Budou období, kdy se ti bude zdát, že se ti tvá princezna odcizuje (většinou v pubertě) ale to je období vzdoru proti všemu a všem. Pokud je vaše přátelství vybudováno na pevných základech přečká i toto období beze ztrát.
Krásný sluníčkový den přeje Děda
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 573 poděkování
Dostal: 716 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

Ahoj Radku, děkuji za příběh. Moc rád jsem si ho přečetl. Je to potěšující číst příběhy pedofilů, kteří svoji sexualitu přijali a jsou vděčni za to, co mají. Jenom je smutné, že tě opustila manželka. Je pravda, že jiní nebudeme. Pokud ale můžu mluvit za sebe, tak mít rodinu a vlastní děti je ta nejúžasnější věc, která může pedofila v životě potkat.

Jediné, s čím bych s tebou mírně nesouhlasil, je zmínka o potlačování chtíče. Ať už chtíčem rozumíš cokoliv, moje zkušenost je taková, že potlačování vlastní sexuality k ničemu pozitivnímu nevede. Myslím, že nejlepší věc, kterou může pedofil udělat, je přijmout sám sebe, smířit se se svým údělem a pokusit se maximálně využít svoji osobnost a sexualitu k tomu, aby byl prospěšný dětem a svým blízkým. Když se do toho vrhne opravdu po hlavě, tak pak jednoho dne s překvapením zjistí, že chtíč je mnohem slabší než kdykoliv předtím. Krásně to řekla jedna vedoucí na dětském klubu: "Děti, někdy to vypadá, jako by v nás žil bílý a černý pes a ti se spolu často perou. A víte, který z nich to vyhraje? No přeci ten, kterého budeme více krmit."

Vítám tě na fóru a ať se ti mezi námi líbí.

Daniel
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Deda
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
Dal: 228 poděkování
Dostal: 114 poděkování

Nový příspěvek od Deda »

daniel píše:. Krásně to řekla jedna vedoucí na dětském klubu: "Děti, někdy to vypadá, jako by v nás žil bílý a černý pes a ti se spolu často perou. A víte, který z nich to vyhraje? No přeci ten, kterého budeme více krmit."
Tohle je moc krásně řečeno. Z toho i dítě pochopí, že když bude živit zlého černého psa nenávistí, zlobou, závistí, netolerancí etc. etc. vyhraje ten černý. Pokud bude živit bílého láskou, upřímností, pomocí potřebným etc. etc. vyhraje ten bílý, ten správný pes, který zastupuje všechno krásné na světě.
Krásný sluníčkový den přeje Děda
Radek
Nový člen

Tak to začlo 2

Chci doplnit k mému prvnímu příspěvku i druhý pohled na mou „šťastnou pedofilii”. Předně tedy, ať máte jasno a víte s kým prožívám nyní ono hezké životní období. Kristýnce je něco přes šest roků. To znamená, že se musím tomuto jejímu věku chováním přizpůsobit. Úplně jiná situace by byla, kdybych měl dívenku v 11ti letech. Je tedy období, kdy ji opouští bezprostřední ranné vyloženě hravé dětství. Jinými slovy, začínají první povinnosti t.j. předně škola. Takže při tomto přechodu začíná nová etapa jejího vývoje. Kdo z vás něco podobného zažil, ví o čem hovořím. Jednoduše starosti navíc. Kdybych ji neměl rád, byl bych toho ušetřen. Jenže já Kristýnku mám rád a když jsem se pro ní rozhodl, tak si musím vyžít i nové starosti s tím spojené. To je je jedna věc. Teď se musím vrátit k oné tělesné nedotknutelnosti. Musím být stále ve střehu a hlídat co smím, aniž bych se nevinně ohrozil. Uvedu příklad. Nemá problémy z přechodu ze školky do 1. třídy ZŠ. To, že se „chytla” si zaslouží pochvalu-pohlazení a lehkou pusu (na tvářičku) napřiklad, ale to si musím z bezpečtnostních důvodů se žalem odpustit. Může se prořeknout někde veřejně a je hodně moc zle(mamka O.K., ví že berušce neublížím). Totiž jak už to bývá, ne každý má pochpení pro naše přátelství. Něco jiného je, když jsme minulou zimu klouzali na namrzlém chodníku, tehdy jsem ji držel za packu. Nenechám ji přeci uklouznout a zlomit třeba ruku. To mi jednoduše mohou být všichni ukradení. Takových trápeníček je spoustu. Ačkoliv cítím, že je šťastná, já už tak v klidu nejsem, pořád ta opatrnost. Kristýnka nemá u sebe taťku (má novou rodinu, ženat) a ani sourozence. Muž má podle mě nezastupitelnou roli, má-li se vývoj dítěte ubírat optimálním směrem. Doopravdy, ač ji mám moc rád, nehledám v tomto našem vztahu sexuální cíle a jak jsem již zmínil, je pohledná-fotogenická. To teoreticky může odpůrce pedofiliie vés k milné doměnce typu, co asi dělá ten zvrhlík maličké potají. Ono je totiž fakt, Kristýnka je děsnej smíšek a tak mně rychle nakazí. To vše vzbuzuje pozornost. To je malý výčet, co takový vztah založený na vzájemném fungujícím přátelství přináší za rizika. Pak těžko říct, co je „horší”, plnit si svůj sen, žít v reálu, ale být jednou nohou v kriminále a to v mém případě nevinně a to jen z nepochopení případného bonzáka. Nebo se uzavřít do světa obrázků a snít+se trápit z nenaplněné touhy. Já zvolil riskování. Malá mně má v oblibě, byla by to vůči ní asi zrada, když už já tuto rafinérii rozjel. Chlapi, musím urgentně vyjet do Brna, ale budu pokračovat 3. dilem: Má hisorie s holčičkami. Tedy jestli neva.
Naposledy upravil(a) Teenbl dne sobota 8. 11. 2014, 18:16:14, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Teenbl: sloučeno do jednoho tématu.
Mikes
Registrovaný uživatel
ve věku od: 5
ve věku do: 14
Dal: 2 poděkování
Dostal: 11 poděkování

Nový příspěvek od Mikes »

Zdravím tě Radku, děkuji za tvůj příběh. Prakticky potvrdím, co jsi psal. Využij svoji "jinou" orientaci ve svůj prospěch, ber si z ní skutečně jen klady a užívej si své štěstí teď, takové, jaké je. Příliš se neupínej na budoucnost, ano, v hloubi duše všichni víme, že naše malé lásky jednou vyrostou a to krásné, co jsme zažili, skončí. Avšak vzpomínky ti nikdo nevezme, vždy se můžeš podívat zpět a říct, jak jsi žil pro svoji princeznu a chtěl pro ni to nejlepší :)
Marco Freeman
Administrátor
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 2
Kontakt: [email protected]
Wickr Me: MarekVolny
Dal: 1064 poděkování
Dostal: 1961 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Ahoj Radku, jak už psal Daniel, tak i mě potěšilo, že jsi jeden z těch vyrovnaných pedofilů, kteří se snaží brát naši sexualitu pozitivně. :) Vítej na fóru, ať se ti tady líbí.
Radek píše:To, že se „chytla” si zaslouží pochvalu-pohlazení a lehkou pusu (na tvářičku) napřiklad, ale to si musím z bezpečtnostních důvodů se žalem odpustit. Může se prořeknout někde veřejně a je hodně moc zle(mamka O.K., ví že berušce neublížím).
Jinak, nemyslím si, že pusa na tvář je něco špatného, i kdyby se tvoje Beruška prořekla :) Bratránek, když byl mladší, byl ochotný chytnout za ruku nebo dát pusu na tvář i člověku, kterého neznal, ale když viděl, že se jen baví s jeho rodiči, neměl s tím problém :) Takže pusu na tvář neber tak tragicky, nemyslím si, že by si o tobě jen z tohohle důvodu okolí myslelo něco špatného :)
Radek píše:Chlapi, musím urgentně vyjet do Brna, ale budu pokračovat 3. dilem: Má hisorie s holčičkami. Tedy jestli neva.
Rozhodně neva, jen piš :)

Měj se pěkně,
Marco
Marco Freeman,
administrátor komunity ČEPEK / Administrator of ČEPEK Community
šéfredaktor redakce ČEPEK / Editor-in-Chief of ČEPEK Editorial Office

E-mail: [email protected]
________
Radek
Nový člen

Tak to začlo 3

Tak to začlo 3. Chci se podělit s vámi co já prožil v minulosti. Příliš do detailů zacházet nechci, přesto ať víte, že i já neměl vše tak jednoduchý. Má první vážnější „láska” byla sedmiletá Markétka. Tedy krom jinejch dívčích jen kamarádek. Vše začlo docela zvolna v dětským kroužku. Já pozoroval, že se ubírá stranou vod vostatních. Upřel jsem na ní pozornost. Když mi začla více důvěřovat, zjistil jsem, že v její rodině panovala velmi zlá atmosféra. Táta alkoholik, maminka z toho psychicky zdeptaná. Čas šel dál a Markétka se na mě upnula. Přes dva roky mi to spolu zvládali celkem hezky. Byla hyperaktivní dítě, trošku víc drzá. Bylo nutný ji krotit (nikdy ne fyzicky!). Jenže ve věku devíti let, při její zamilovanosti se v ní probudily touhy poznat líbání, něco snad i víc. Toto byl okamžik, kdy se náš vztah začal nezadržitelně hroutit. Hned ze dvou pádnejch důvodů. Předně zákon a případný narušení jejího sexuálního dalšího vývoje atd. Musím upřímě přiznat, byla to procházka po zatraceně tenkým ledě! Již konkrétně v tu dobu nevypadala jako bezprostředně malý hravý dítko. Dlouhý blonďatý vlasy, modrý kukadla, plná úsměvů... Dále, dost ukecaná, zde hrozilo že by si mohla i vymejšlet cokoliv před vostatníma, jak to některý dívky dělaj. Z hezkýho vztahu začlo bejt trauma. Opustit jí, by bylo nepředstavitelně bolestivý, nicméně jediný řešení. Vše násobilo tak trochu vydírání, urážení se z její strany, který ale vydrželo nejdýl den. Nehezkej úsek mýho životu, kdo nezažije, těžko pochopí. Situace v její rodině se vyostřila až do rozvodu rodičů, kdy se s mamkou vodstěhovala do jinýho města (skrz agresívního otce) a já se musel zapřít. Sice jsem ji ještě nějakou dobu sledoval jak se situace vyvíjí. Nastěstí OK. Dík její povaze - rychle se umí spřátelit. Tak tedy zhruba co může pedofil čekat za nástrahy. Před zhruba 1/2 rokem jsem se s Markétou potkal v mým městě, skecli jsme hoďku v cukrárně a zasmáli se minulosti. (Teď je vo poznání uvědomělejší). Děkuji Bohu a mýmu ovládnutí se!!! Kristýnka je již zdravá, mamča šílí, pěkně pofrčí do školy. Já byl pracovně mimo město, docela se mi stýskalo. Jinak berušku obdivuji, s těma dlouhejma taktéž blonďatejma vláskama až po zadeček chrupšat. Já bych se asi voběsil v leže... 13ti letá Týnka z Diamond cats (Diamantový kočky) zpívá: "Stačí jen tak málo, aby se na mě štěstí smálo..."
Radek
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 640 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Tedy Radku, Ty tak krásně píšeš. Nesmírně děkuji za nádhernou chvíli, co jsem strávil čtením Tvého sdílení.
Oceňuji, že jsi maminku Kristýnky informoval, jak se věci mají. Je úžasné, jak to bere.
Věřím, že Kristýnka má v Tobě ten nejlepší mužský vzor, ať Tě vnímá jako přítele nebo tátu.
Lidí se vůbec neboj. V tomto případě nejsi ani trošku jednou nohou "na táboře".
Je asi dobře, že jsi tak opatrný. Že při chycení za ruku se už rozhlížíš, kdo Vás vidí. Ale na to právě bych si dal pozor. Vůbec ne na to, kdo Vás vidí, ale na to, abys mu nepřišel nápadný tím rozhlížením.
Pokud myslíš, že bys to nezvládl, nepusinkuj ji. Pokud jseš si jistý, že to zvládneš a bude k tomu vhodná příležitost (gratulace, či sama přijde), klidně jdi do toho (tedy nemyslím "velkou" pusu). Ale proč ne na ústa. Dej si jen pozor, aby nechtěla zkusit to "líbání".
Tak rád bych Vás spolu viděl. Jistě bych Vás pochválil.
Stejně si dej pozor. To, jak nám tady zdůrazňuješ, že je opravdu nádherná, věstí jisté riziko.
Ale jinak je vidět, že Ti je shůry přáno. Jinak bys takové nesmírné štěstí a požehnání neměl.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.