Jasná řeč Josef Chuchmy (ČT art)

Diskuze k filmu režisérky Veroniky Liškové a producenta Zdeňka Holého Danielův svět, který se zabývá problematikou pedofilie. K diskuzi zveme všechny, kteří dokument zhlédli nebo o něm slyšeli a chtějí se s námi podělit o své dojmy.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Jasná řeč Josef Chuchmy (ČT art)

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Snímek Danielův svět režisérky Veroniky Liškové získal na 18. ročníku Mezinárodního festivalu dokumentárních filmů Jihlava cenu diváků. Premisou filmu je tabuizované a zároveň předsudky obtěžkané téma pedofilie a fakt, že většinu sexuálních zneužití dětí mají na svědomí nikoliv pedofilové, ale lidé s tzv. normální sexuální orientací.

Od 21. minuty: http://www.ceskatelevize.cz/porady/10744312704-jasna-rec-josefa-chuchmy/

Prý "pedofilní homosexuál". *wall*
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 13 poděkování
Dostal: 515 poděkování

Re: Jasná řeč Josef Chuchmy (ČT art)

Nový příspěvek od Jednorozec »

Gabriel Svoboda píše:
Prý "pedofilní homosexuál". *wall*
Takže čistě logicky, kluci co sou na holčičky by se podle něj měli označovat jako pedofilní heterosexuálové?
Host
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 7
ve věku do: 14
Dal: 21 poděkování
Dostal: 55 poděkování

Nový příspěvek od Host »

Gabriel Svoboda píše:Prý "pedofilní homosexuál". *wall*
To je zajímavá otázka, proč "pedofilní homosexuál" ti přijde méně přijatelné než "homosexuální pedofil". Jako boylover nesdílím orientaci ani s androfily, ani s girllovery. Ale přesto mám s oběma těmito skupinami něco společného. Proč vlastně bych se s jednou z těchto skupin měl identifikovat více nebo méně než s druhou? Ostatně heterosexuál, který je na hubené prsaté blondýny, má vlastně jinou orientaci než heterosexuál, který je na temperamentní tělnaté brunety. Přesto oba hodíme do stejného pytle, protože je označíme stejným slovem "heterosexuál". Mají se tomu divit?
Název je jen hostem skutečnosti. Host v mém domě, takhle časně z rána? Nezván vstoupil do mé pozornosti, na jabloni sedí první vrána.
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Pokud by mě někdo označil jako pedofilního heterosexuála, asi by mě urazil.
Pokud by mě na veřejnosti označil jako heterosexuálního pedofila, asi bych to předal právníkovi.
Pokud si to o mně jen myslí, je mi to jedno - a možná mi to dělá i "dobře".
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.