V šedesáti přiznala: Adoptoval mě pedofil, dětství jsem protrpěla (centrum.cz)
Stalo se to před desítkami let, ale teprve nyní našla Irka Mary Monaghan (64) sílu svěřit se veřejnosti se svým tragickým osudem. Jako adoptované dítě prožívala dlouhé roky sexuálního zneužívání. Paradoxní je, že ji k tomuto osudu odsoudily jeptišky.
Její nová rodina, manželský pár z Kalifornie, vypadala na první pohled pro osamělé dítě báječně. Nový táta William byl prosperující obchodník, ctěný v místě svého bydliště jako spořádaný a důstojný občan. Nová maminka byla laskavá a slušná. "Byla opravdu moc hodná," vzpomíná paní Monaghanová. To se ovšem o jejím otci říct rozhodně nedalo.
Jako malá často Mary bývala nemocná. Trpěla spoustou alergií včetně alergie na některé druhy jídel, takže často zvracela. "Otec mě bil, protože jsem nebyla schopná jíst. Když jsem se počůrala v posteli, zavřel mě na záchodě," vzpomíná na své dětství.
Jak rostla, násilí se zhoršovalo. Ale nikdy ne na očích přátel nebo sousedů! O'Brien týral holčičku pouze, když byla samotná. Neměla žádnou obranu. Kdyby promluvila, jak krutě by se jí otec pomstil? A vůbec - kdo by věřil dítěti... Tak mlčky trpěla po celé dětství.
Opravdu typický pedofil.
V šedesáti přiznala: Adoptoval mě pedofil
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 50
- Výkřik do tmy: Malý príbeh o láske:
5 ročné dievčatko príde za svojim veľkym bratom a pýta sa ho: "Čo je to láska?" Ten jej odpovie: "Láska je keď si každe ráno zoberieš z mojej školskej tašky čokoládu a ja si ju aj napriek tomu stále dávam na to isté miesto." - Příspěvky: 118
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 22 poděkování
Re: V šedesáti přiznala: Adoptoval mě pedofil
Presne to isté ma napadlo po dočitaní toho textu, že toto by väčšina pedofilov nikdy nebola schopná spraviť. Myslím že drvivá väčšina z nás by si ju vážila a chránila ju ako poklad. Ale na druhej strane adoptovať si dieťa preferovaného pohlavia nieje pre pedofila práve najšťastnejši krok. Nieje to pokrvná dcéra/syn takže je tam velka šanca že ho bude i sexualne vzrušovať a tak žiješ minimalne 12 rokov v nebezpečenstve.. To nieje bohviečo pre obe strany.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 507 poděkování
Re: V šedesáti přiznala: Adoptoval mě pedofil
Paní evidentně neví kdo to pedofil je. Divné je že se ani nenašel nikdo kdo by jí to vysvětlil. Nebo je to zase jen otázka překladu, kdy násilníka změnili v nějaké redakci na pedofila?