Vztah s Asijkou. Řešení pro nás?

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.
anima_candida
Nový člen
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Už tím, že tu jsem, říkám víc, než bych řekl i svým nejbližším.
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Vztah s Asijkou. Řešení pro nás?

Nový příspěvek od anima_candida »

Ahoj.

Tak jsem po delší pauze opět navštívil stránky ČEPEKu. Nyní si však, snad ještě opravdověji, uvědomuji, jak jsem moc rád, že tento web existuje. Zdá se mi až neuvěřitelné, kolik stejných myšlenek, pocitů, postřehů, zkušeností mám i já sám. Právě proto, že jsem (bohužel, nebo bohudík?) jedním z vás. Zřejmě ona nemožnost svěřit se okolí, snad to překvapivě příjemné zjištění, že nejsem se svými pocity jediný jsou tím, co mě přimělo psát tento příspěvek.

Je mi třicet let a pracuji jako učitel. Moje náklonnost k malým holkám (cca od 7 výše) je mi známa odedávna a cítím, že mě bude věrně provázet až do konce života. Možná by mnohé zajímalo, čím mě malé holky přitahují. Jejich drobná postava, jejich jemná kůže, jejich nevinnost... Vlastně vše již napsali ti přede mnou. Ta podobnost v prožívání mě na jednu stranu děsí, na druhou uklidňuje. Tak jako tak jsem rád, že mám, jako většina nás tady, dostatečně silnou vůli, abych se nedostal do nějaké nepříjemné situace, která by mohla ublížit dítěti i mně.

Do svých osmadvaceti jsem nebyl schopný najít si stálou partnerku. Nebylo to však tím, že by mě věkově odpovídající holky nepřitahovaly nebo že by mi v tom byla moje pedofilie překážkou. Prostě jsem u nich nenacházel to, po čem jsem toužil: nevinnost, jemné rysy, ... To, co je pro mě ideálem vznešenosti a krásy, která je mou největší touhou. Zároveň jsem si však uvědomoval, že není prostě možné mít vztah s nezletilou dívkou. Po mnoha marných pokusech najít si holku, která by se ke mně věkově hodila, jsem již byl zoufalý a téměř bez iluzí. Přesycen obhroublým, znevažujícím a odmítavým chováním českých holek jsem přemýšlel, co budu dělat dál. A nakonec jsem dostal nápad: jihovýchodní Asie. Holčičí vzhled a jemné chování tamějších mladých žen bylo tím, co jsem u českých holek nenacházel. A tak se stalo, že jsem si jednu Asiatku našel. Ano, je to tak.

Nyní bych tak rád o sobě psal dál, ale bohužel se obávám jediného: dostane se k těmto řádkám někdo z mého okolí a pozná mě? Na to nemohu ani pomyslet. Proto bych nyní chtěl své psaní ukončit a na závěr položit otázku: také se vám asijské ženy líbí víc než je obvyklé? Jistě to s pedofilií souvisí, neboť z antropologického hlediska jsou mongoloidé ze všech ras nejvíce pedomorfní.

Možná že jsem nyní někoho navedl na zajímavou myšlenku.

Jsem moc rád, že je tu prostor pro sdílení toho, o čem tam "venku" člověk mluvit nemůže. Za to upřímně děkuji.

anima_candida
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1168 poděkování

Re: Vztah s Asijkou. Řešení pro nás?

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Vítej na fóru! :)

Jinak odkážu na svůj příspěvek o tom, jaké etnikum se mi líbí. Žluťošky pro mě řešením nejsou a dospělé ženy se mi nelíbí bez ohledu na rasu.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Hranicar
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 14
Dal: 19 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Nový příspěvek od Hranicar »

Ahoj.
Věřím, že pro někoho to může být řešení. Určitě ale ne pro každého pedofila, pro mě konkrétně třeba vůbec.
Pokud v tom vztahu nalezneš štěstí, z celého srdce ti to přeji :)
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1767 poděkování
Dostal: 3674 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Mně osobně dospělé asiatky nezaujmou, takže pro mě to řešení není. Vždy jsem hledal nějakou milou, hodnou a možná spíš českou dívku, která mě bude mít ráda takového, jaký jsem. Povedlo se. Po mnoha a mnoha letech. Rovněž bych se zde rád rozepsal víc, ale nemohu.

Zaujalo mě, že jsi učitel, protože já jsem také učitel. Koho učíš? Já 2. stupeň ZŠ.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
anima_candida
Nový člen
ve věku od: 6
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Už tím, že tu jsem, říkám víc, než bych řekl i svým nejbližším.
Dal: 1 poděkování

Nový příspěvek od anima_candida »

Děkuji všem za reakce a především za milé, neodsuzující přijetí.
Kasz: odpovím ti do soukromé zprávy.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 14 poděkování
Dostal: 519 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Hm tak proti vztahu s 10-12 asijskou slečnou nic nemám, jsou mezi nimi moc hezká děvčata, jen se obávám, že mi to problém nevyřeší :0(
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Ahoj, taky tě vítám na fóru. :)

K té tvé otázce o řešení, odpověděl bych tak, že jen pro někoho. Je fakt, že Asiatky vypadají vždycky mladší, než jsou a asi v tom mohou někteří pedofilové najít kouzlo (a těm přeji, aby prožili krásný vztah), ale taky je fakt, že kdybych to bral na sebe, tak to pro mě řešení moc není. Nejenom proto, že jsem prostě na chlapečky a na děvčata se prostě nikdy nepřeorientuji, ale i proto, že kdybych na holčičky byl, tak vzhledem k mému preferovanému věku 1-8 let, by to moc kouzla nepobralo. Protože ať vypadá asiatka sebe mlaději, na 6 let prostě žádná vypadat nebude. :D A v neposlední řadě hraje roli i to, že se mi hlavně líbí bílá barva kůže. Samozřejmě i klučičí asiati jsou pěkní a taky se na ně rád kouknu, ale prostě běloušci jsou běloušci a na ně nedám dopustit. *give_heart*
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Dal: 450 poděkování

Nový příspěvek od Tim »

Asi je to tím jak asiaty vnímají Evropané ale mne osobně nepřijde že by vypadali nějak výrazně mladší než jim bývá. I když uznávám že většina Evropanů má problém je vůbec rozeznat od sebe :D Faktem ale je že byť tělo bude vypadat sebevíce "zachovale", tak duše vesele zraje dál a to by byl problém který nejde jen tak překročit.