Je coming out dobrý nápad?

Diskuze a porada registrovaných uživatelů ohledně situací a problémů z jejich života.
Flatron
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 14
Dal: 6 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Re: Je coming out dobrý nápad?

Nový příspěvek od Flatron »

Plyšáček píše:Působíš na mě jako nesmírně inteligentní člověk. Byl bych rád, kdybys začal na našem Foru více přispívat. Jistě máš co sdělovat ostatním lidem...
Děkuji pěkně. Pokusím se více přispívat.
Kasz píše:Flatrone, když to čtu, tak nějak bych si představoval téměř "ideální" reakci při svěření. Ještě by mě zajímalo - proč si myslíš, že to tvoje mamka vzala tak "snadno"? Buď mohla už někde něco číst a být trochu vzdělaná ohledně toho, že její syn může být všelijaký, a nebo je natolik otevřená různým možnostem v životě, že to vzala zcela automaticky jako jeho součást....
Moje maminka je velmi chytrá a tolerantní. Za svůj život si nepamatuji, že by někoho (i cizího člověka) odsoudila, ať udělal cokoliv. Musím říct, že je ve všem velmi chápavá, nejeden člověk se za ní chodí poradit.
Jsem moc rád, že ji mám takovou, jaká je. Miluji ji.
Slav
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: ...
Dal: 70 poděkování
Dostal: 73 poděkování

Re: Je coming out dobrý nápad?

Nový příspěvek od Slav »

Chtěl bych napsat svůj názor. Nejdříve však vyjádřím svůj pocit k rozebíraným coming outům, které jsou v tomto vlákně. Jsem rád, že to dopadlo tak dobře a že jsou vaše rodiče chápaví. Vztah dítěte s rodiči může být komplikovaný a některé věci mezi nimi nemusí být vyřešeny nikdy. O mě osobně to ví jenom moje přítelkyně, se kterou žiji. Moje mámě jsem však nikdy za celý svůj život o své sexuální orientaci neřekl, otce jsem moc neznal, umřel když jsem byl malý. Nevím zda, se ještě někdy odvážím to říci své matce, i když si myslím, že by to dokázala pochopit, ale něco mě brzdí a nikdy jsem to nepřekonal. Každopádně jsem rád, že to o mě ví moje přítelkyně, bude se ji lépe rozhodovat, pokud se někdy konečně dokopu a požádám ji o ruku.

Všeobecně považuji coming out pedofila za jednu z nejtěžších chvil v životě pedofila, protože ať už nás má společnost za co chce, jsme jen lidé, kteří chtějí milovat a není snad nic horšího, než když vás někdo nesnáší jen kvůli tomu, že vy milujete.