Vitalia.cz: Dětičky, nechlastejte
Když vás na tiskovku o pití pozvou do kavárny jménem Sahara, a když o úskalích alkoholu mají mluvit sami lihovarníci, nelze odolat. Tím veškerá legrace končí. Naše děti totiž pijí. Dost a brzy.
Vitalia.cz: Dětičky, nechlastejte
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1168 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Na trestné lavici
Re: Vitalia.cz: Dětičky, nechlastejte
Novinky.cz: Ve dvanácti léčeným kuřákem, v šestnácti alkoholikem. Česká realita
Šestnáctiletý Petr propadl pití alkoholu a kouření konopí. Ve věku, kdy by mu ani jedno ještě nemělo patřit do ruky, je závislý tak, že nedokáže své pití kontrolovat. Dnes je jedním z klientů pražské adiktologické ambulance, která od července funguje jako první svého druhu u nás a je určena výhradně dětem a mládeži.
Šestnáctiletý Petr propadl pití alkoholu a kouření konopí. Ve věku, kdy by mu ani jedno ještě nemělo patřit do ruky, je závislý tak, že nedokáže své pití kontrolovat. Dnes je jedním z klientů pražské adiktologické ambulance, která od července funguje jako první svého druhu u nás a je určena výhradně dětem a mládeži.
-
- Na trestné lavici
- Dal: 11 poděkování
-
- Na trestné lavici
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 519 poděkování
Ty statistiky poukazují na to kdy děti ochytnaly alkohol, nikoli na to zda ho konzumují trvale...
Já třeba ochutnal rum snad v 5ti letech (a to pořádně), když mě na oslavě neuhlídali...
Já třeba ochutnal rum snad v 5ti letech (a to pořádně), když mě na oslavě neuhlídali...
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Zprávy.idnes.cz: Děti chodí opilé už i do školy, stát chce učitele vybavit testery
V Česku přibývá dětí, které přicházejí do školy pod vlivem alkoholu a drog, zejména marihuany. Problém se týká nejen středních, ale i základních škol. V případě podezření učitelé sahají po alkohol testeru, jiným stačí, když na ně žák „dýchne“. Ministerstvo zdravotnictví chce, aby testovací pomůcky byly běžnou výbavou škol.
Líbil se mi obrázek, tak jej malý přikládám:

odkaz a zdroj: zpravy.idnes.cz
V Česku přibývá dětí, které přicházejí do školy pod vlivem alkoholu a drog, zejména marihuany. Problém se týká nejen středních, ale i základních škol. V případě podezření učitelé sahají po alkohol testeru, jiným stačí, když na ně žák „dýchne“. Ministerstvo zdravotnictví chce, aby testovací pomůcky byly běžnou výbavou škol.
Líbil se mi obrázek, tak jej malý přikládám:

odkaz a zdroj: zpravy.idnes.cz