Vitalia.cz: Dětičky, nechlastejte

Diskuze o problematice dětí.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1168 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Když vás na tiskovku o pití pozvou do kavárny jménem Sahara, a když o úskalích alkoholu mají mluvit sami lihovarníci, nelze odolat. Tím veškerá legrace končí. Naše děti totiž pijí. Dost a brzy.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Re: Vitalia.cz: Dětičky, nechlastejte

Novinky.cz: Ve dvanácti léčeným kuřákem, v šestnácti alkoholikem. Česká realita

Šestnáctiletý Petr propadl pití alkoholu a kouření konopí. Ve věku, kdy by mu ani jedno ještě nemělo patřit do ruky, je závislý tak, že nedokáže své pití kontrolovat. Dnes je jedním z klientů pražské adiktologické ambulance, která od července funguje jako první svého druhu u nás a je určena výhradně dětem a mládeži.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
observer
Na trestné lavici
Dal: 11 poděkování

Nový příspěvek od observer »

Sakra ktery kreten mi odfotil holku ... :D
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 14 poděkování
Dostal: 519 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Ty statistiky poukazují na to kdy děti ochytnaly alkohol, nikoli na to zda ho konzumují trvale...
Já třeba ochutnal rum snad v 5ti letech (a to pořádně), když mě na oslavě neuhlídali...
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Zprávy.idnes.cz: Děti chodí opilé už i do školy, stát chce učitele vybavit testery

V Česku přibývá dětí, které přicházejí do školy pod vlivem alkoholu a drog, zejména marihuany. Problém se týká nejen středních, ale i základních škol. V případě podezření učitelé sahají po alkohol testeru, jiným stačí, když na ně žák „dýchne“. Ministerstvo zdravotnictví chce, aby testovací pomůcky byly běžnou výbavou škol.

Líbil se mi obrázek, tak jej malý přikládám:

Obrázek
odkaz a zdroj: zpravy.idnes.cz
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.