Hvězda seriálu Sedmé nebe zneužívala dívky, podle manželky je pedofil (idnes.cz)
Herce Stephena Collinse (67) vyšetřuje policie kvůli zneužívání nezletilých dívek. Hvězda rodinného seriálu Sedmé nebe se údajně k obtěžování nejméně tří dívek přiznala. Jeho manželka v rozvodových dokumentech navíc uvedla, že Collins je pedofil s dlouhodobým sklonem k sexuálnímu obtěžování dětí.
Herce Stephena Collinse vyšetřuje policie kvůli zneužívání
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 496 poděkování
Re: Herce Stephena Collinse vyšetřuje policie kvůli zneužívá
Schválně jsem si tu nahrávku poslech. Mělo jít údajně o "terapii" s jeho manželkou a to co tam probírají se mělo udát 12 let předtím 3x během 3 let. Mužský hlas tam přiznává, ze začátku celkem histerické ženě, že byl obnažený před třemi dívkami ve věku kolem 11-12 a 13 let. Přičemž u jedné si nechal na pár vteřin sáhnout na penis.
Jeho manželka si z toho pořídila tajný záznam a teď dva roky poté co se s ním rozvádí ho zveřejnila.....
Pokud je ta nahrávka pravá, tak by se dalo i celkem věřit že nic dalšího nebylo (sám od sebe jí přiznal další dva incidenty které měly sestávat z "vystavení se" ). Takže shrnuto a podtrženo před 12 lety ho 3 holky ve věku 11-13 let (každá jednou) viděly nahého a jedna si na pár vteřin sáhla na penis.
Za to ho momentálně zcela zničili označili za "molestera" a pedofila a hodlají znovu otevřít ten případ z před 12 let, protože tenkrát uznali že to nic tak závažného nebylo.
Jedno poučení ale získal, vidí co si vzal za ženskou a jak vážně myslela svůj manželský slib...
btw. Ten seriál "sedmé nebe" mi ale vůbec nic neříká...
Jeho manželka si z toho pořídila tajný záznam a teď dva roky poté co se s ním rozvádí ho zveřejnila.....
Pokud je ta nahrávka pravá, tak by se dalo i celkem věřit že nic dalšího nebylo (sám od sebe jí přiznal další dva incidenty které měly sestávat z "vystavení se" ). Takže shrnuto a podtrženo před 12 lety ho 3 holky ve věku 11-13 let (každá jednou) viděly nahého a jedna si na pár vteřin sáhla na penis.
Za to ho momentálně zcela zničili označili za "molestera" a pedofila a hodlají znovu otevřít ten případ z před 12 let, protože tenkrát uznali že to nic tak závažného nebylo.
Jedno poučení ale získal, vidí co si vzal za ženskou a jak vážně myslela svůj manželský slib...
btw. Ten seriál "sedmé nebe" mi ale vůbec nic neříká...
-
- Registrovaný uživatel
- Varování: 1
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 306 poděkování
- Dostal: 226 poděkování
http://love.iprima.cz/porady/sedme-nebe
Seriál jde asi na prima love kluci i holky jsou moc hezcí. Seriál se mi vždycky líbil
Seriál jde asi na prima love kluci i holky jsou moc hezcí. Seriál se mi vždycky líbil
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 469 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Dávnejšie som sa na tento seriál pozeral pravidelne a veľmi rád. Novšie série, kde už bol blonďatý David Gallagher odrastený a príbehy strácali originalitu, ma už príliš nelákajú.Silesia píše:http://love.iprima.cz/porady/sedme-nebe
-
- Registrovaný uživatel
- Varování: 1
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 306 poděkování
- Dostal: 226 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 469 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Myslíš Simona?Silesia píše:Jo jo Brajen je fajn kluk

-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 10
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Najviac smutní bývajú tí, ktorí sa zdajú byť najveselší.
Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným... - Příspěvky: 179
- Dal: 116 poděkování
- Dostal: 56 poděkování
Ten serial bol super, teraz si herca podavaju asi všetci....
No a kutici Silesia s tebou suhlasim krasni kutik
No a kutici Silesia s tebou suhlasim krasni kutik