Patnáctiletá dívka přivázala v Brně školačku ke stromu a usekla jí prst (Novinky.cz)
Patnáctiletou dívku viní z pokusu vraždy, kamarádce usekla sekerou prst (iDnes.cz)
Horor v Brně: Školačka (15) posekala kamarádku (10) sekyrou (tn.nova.cz)
V diskuzích jsou některé peprné komentáře, díval jsem se tedy na ty na tn.nova.cz, a nechápu, jak někteří můžou být tak "krutí". Zajímavé ale je, že byla vzata do vazby. Jak asi vypadá taková vazba pro 15tiletou nezletilou dívku? Má stejný režim, jako osoby nad 18?
15tiletou dívku viní z pokusu vraždy, kamarádce usekla prst
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1764 poděkování
- Dostal: 3669 poděkování
15tiletou dívku viní z pokusu vraždy, kamarádce usekla prst
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! 

-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1168 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 519 poděkování
Re: 15tiletou dívku viní z pokusu vraždy, kamarádce usekla p
Otázka je nakolik si zcela ovědomovala co dělá (jak moc nebezpečné a zlé to je), případně nakolik jí ten prst skutečně chtěla useknout, jestli nepřecenila vlastní schopnosti a netrefila se kam nechtěla.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Re: 15tiletou dívku viní z pokusu vraždy, kamarádce usekla p
Nezletilý jsou ve vazbě drženi zcela zvlášť. A jelikož jsou zvlášť drženy i ženy od mužů, je dost možné, že bude někde zcela sama (nevěřím, že by bylo ve vazbě mnoho holek 15-17 let). Režim pro mladistvé ve vazbě je vesměs stejný, i když mají drobné výhody, tuším že mohou častěji dostávat zvenku balíček (jídlo apod.) a slýchával jsem, že třeba na Ruzyni je berou častěji na sport, televizi, do herny kde je kulečník (kam se dospělí obvinění bez nějaké speciální protekce nedostanou) atd.Kasz píše:V diskuzích jsou některé peprné komentáře, díval jsem se tedy na ty na tn.nova.cz, a nechápu, jak někteří můžou být tak "krutí". Zajímavé ale je, že byla vzata do vazby. Jak asi vypadá taková vazba pro 15tiletou nezletilou dívku? Má stejný režim, jako osoby nad 18?
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)