Proboha! Zdá se mi to, nebo jsou v té Británii vážně samí magoři? To mají ti Britové máslo na hlavě za své psychopatické internátní školy, jimiž se tolik proslavili v minulosti, že teď předvádějí tohle?Pro paní Janu vše začalo ve školce, kde jí ženy ze sociální služby sdělily, že dcera dávala pusinky panence, což prý může mít sexuální podtext.
Šílená britská sociálka
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 14
- Dal: 19 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
Šílená britská sociálka
http://www.novinky.cz/domaci/349500-cechum-v-zahranici-casteji-berou-deti.html
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Re: Šílená britská sociálka
Pred asi dvoma rokmi sa to intenzívn riešilo na Slovensku. Upozornila na to matka, ktorá sa rozhodla bojovať o svojich dvoch malých synov až do konca. Po medializácii jej prípadu sa začali organizovať akcie pred britským veľvyslanectvom a matke začalo aktívne pomáhať aj to slovenské, ktoré do tej doby nejavilo veľký záujem, rovnako ako rôzne organizácie na ochranu detí. Zistilo sa, že takýchto prípadov nepresvedčivo odôvodnených odobratí detí, obzvlášť cudzincom so slabšieho sociálneho prostredia, o ktorých sa predpokladá, že sa nebudú vedieť efektívne brániť, je neskutočne veľa a prepieralo sa to v médiách dlhú dobu. Vtedy sa robil aj rozhovor z členom britského parlamentu, ktorý na problém upozorňuje roky. Hovoril o tom, že sa tam točia veľké sumy peňazí v rámci britského sociálneho systému a rovnako o adopciách na objednávku. Problém je citlivý a nikomu sa údajne veľmi nechce v tom vŕtať. Dokument o tomto prípade na youtube: