Čtrnáctiletá dívka promluvila o 10 let starém znásilňování

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Čtrnáctiletá dívka promluvila o 10 let starém znásilňování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Novinky.cz: Čtrnáctiletá dívka promluvila o 10 let starém znásilňování, strýce ihned zadrželi

Policisté zadrželi pětatřicetiletého muže z Přerova podezřelého ze znásilnění pětileté dívky. Jde o jejího strýce, který dítě několikrát sexuálně zneužil téměř před deseti lety. Dívka o tomto traumatu z dětství promluvila až ve svých 14 letech.

Po zadržení se dívčin strýc k činu přiznal. ...
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 13 poděkování
Dostal: 515 poděkování

Re: Čtrnáctiletá dívka promluvila o 10 let starém znásilňová

Nový příspěvek od Jednorozec »

http://olomouc.idnes.cz/policie-po-deseti-letech-zatkla-muze-znasilnil-petiletou-divku-ps4-/olomouc-zpravy.aspx?c=A141003_085233_olomouc-zpravy_stk
Tady je další zdroj.
Každopádně je zvláštní, že se takto postižený člověk ozve až tak pozdě, respektive, že se za celou dobu nenašel nikdo komu by se mohla svěřit dřív...
Docela si ani nedovedu představit na základě čeho by ho odsoudili, když by se nepřiznal. To by si teoreticky mohla nějaká holka v pubertě usmyslet že člověka zničí a nebylo by obrany...
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1757 poděkování
Dostal: 3645 poděkování

Re: Čtrnáctiletá dívka promluvila o 10 let starém znásilňová

Nový příspěvek od Kasz »

Tak na jednu stranu je dobré, že nějaký takový čin lze potrestat zpětně, až když se dotyčná odhodlá o něm promluvit, ale na druhou stranu mi přijde divné, když za zneužití je v takových případech kratší promlčecí lhůta než za vraždu.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙