Novinky.cz: Čtrnáctiletá dívka promluvila o 10 let starém znásilňování, strýce ihned zadrželi
Policisté zadrželi pětatřicetiletého muže z Přerova podezřelého ze znásilnění pětileté dívky. Jde o jejího strýce, který dítě několikrát sexuálně zneužil téměř před deseti lety. Dívka o tomto traumatu z dětství promluvila až ve svých 14 letech.
Po zadržení se dívčin strýc k činu přiznal. ...
Čtrnáctiletá dívka promluvila o 10 let starém znásilňování
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 13 poděkování
- Dostal: 515 poděkování
Re: Čtrnáctiletá dívka promluvila o 10 let starém znásilňová
http://olomouc.idnes.cz/policie-po-deseti-letech-zatkla-muze-znasilnil-petiletou-divku-ps4-/olomouc-zpravy.aspx?c=A141003_085233_olomouc-zpravy_stk
Tady je další zdroj.
Každopádně je zvláštní, že se takto postižený člověk ozve až tak pozdě, respektive, že se za celou dobu nenašel nikdo komu by se mohla svěřit dřív...
Docela si ani nedovedu představit na základě čeho by ho odsoudili, když by se nepřiznal. To by si teoreticky mohla nějaká holka v pubertě usmyslet že člověka zničí a nebylo by obrany...
Tady je další zdroj.
Každopádně je zvláštní, že se takto postižený člověk ozve až tak pozdě, respektive, že se za celou dobu nenašel nikdo komu by se mohla svěřit dřív...
Docela si ani nedovedu představit na základě čeho by ho odsoudili, když by se nepřiznal. To by si teoreticky mohla nějaká holka v pubertě usmyslet že člověka zničí a nebylo by obrany...
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1757 poděkování
- Dostal: 3645 poděkování
Re: Čtrnáctiletá dívka promluvila o 10 let starém znásilňová
Tak na jednu stranu je dobré, že nějaký takový čin lze potrestat zpětně, až když se dotyčná odhodlá o něm promluvit, ale na druhou stranu mi přijde divné, když za zneužití je v takových případech kratší promlčecí lhůta než za vraždu.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!