iDnes.cz: Mužům se líbí ženy, které se nelíčí, zjistil výzku

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1767 poděkování
Dostal: 3670 poděkování

iDnes.cz: Mužům se líbí ženy, které se nelíčí, zjistil výzku

Nový příspěvek od Kasz »

Mužům se líbí ženy, které se nelíčí, zjistil nový výzkum (iDnes.cz)

Jaká to novinka! Mě se vždycky líbily mezi ženami ty, které se nemalovaly.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 567 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Re: iDnes.cz: Mužům se líbí ženy, které se nelíčí, zjistil v

Nový příspěvek od Daniel »

Já bych spíš řekl, že mužům se líbí hlavně ty ženy, které se líčit nepotřebují.

Což pro ty předpubertální platí téměř stoprocentně :)
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1168 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Slyšel jsem už dřív, že ženy se líčí a vyzývavě oblékají ne kvůli mužům, ale kvůli jiným ženám, aby je nepomluvily. To muži obvykle nevědí, domnívají se, že ta vyzývavost je pro ně a podle toho se k ženě chovají — a ta je pak má za hulváty.

Související témata:
iDnes: Měly by se malé dívky malovat?
Jak za pět let zestárnout o dvacet
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

Z líčenia sa stala tradícia, pre mnohé ženy už znamená výjsť na ulicu nemaľovaná pocit nepatričnosti, nekompletnosti. Spoločenské akcie často vyžadujú, alebo inak, očakávajú, že žena príde namaľovaná. Do veľkej miery to už stráca funkciu zakrývania nedostatkov a preberá iné, ako napríklad prezentovnie svojho statusu v spoločnosti či úcty k hostiteľom, alebo k vážnosti akcie samotnej. Prenášaním týchto stereotypov do bežného života sa stáva, že často opodstatnené jemné líčenie je nepostačujúce, jednoducho preto, že niekedy nie je úplne zreteľné a tým neplní, to ča sa očakáva. Ženy ma síce nepriťahujú, ale premýšľam, že to je pre muža do istej miery nepohodlná predstava, keď pri potenciálnom zblížení sa človek musí prepracovať cez masu farebných chemikálií :D