Pánové, oceňuji Vaši péči o dospělé ženy.
Má věta byla myšlena s nadsázkou a chtěla vyjádřit pouze to, že partnerka, která nás fyzicky nepřitahuje, nás po sexuální stránce neučiní šťastnými a my budeme stále hledat tu "princeznu z pohádky". To platí dle mého obecně (i pouze v rámci dospělé populace). Mezi některými jedinci přeskočí "jiskra" (voní si), některé typy nás odpuzují -"smrdí" nám. Jde o nevědomou "chemii těl", hru feromonů.
Nechtěl jsem zde vyjadřovat názor, že dospělé ženy jsou smradlavé obecně a dětičky voní.
Řadě gynekofilů smrdí (v tomto případě třeba doslova) řada batolat (s plenou), zatímco infantofil to může považovat za sexy. V tomto smyslu - doslovném, to myšleno nebylo.
Ještě jinak: Nevyjadřoval jsem obecný názor na dospělé ženy, nýbrž způsob, jakým subjektivně muž vnímá partnerku, která jej nikterak nepřitahuje a se kterou se snaží o umělý "romantický" vztah.
Přesto, pokud jsem někoho pohoršil, se mu omlouvám. Dále bych se tomu nevěnoval. Není potřeba zde dělat reklamu kosmetickým firmám vyrábějícím deodoranty.
Ani nevíte, jak vítám Vaše přání vyjadřovat se co nejslušněji a opravdu korektně. Jsem rád, že jsou tu povětšinou snad slušní lidé.
Pohled verejnosti na BL a GL
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 496 poděkování
Re: Pohled verejnosti na BL a GL
Ad slušné vyjadřování.
Pro mně není ani tak důležité jestli člověk používá "slušná slova" ale co říká. Neslušný je pro mne ten, kdo jiného uráží a ponižuje, byť spisovně, naopak jedinec co je od malička vyjadřuje "jako dlaždič" může to co říká myslet v dobrém.... Člověk jen musí dotyčného znát aby to rozlišil.
Pro mně není ani tak důležité jestli člověk používá "slušná slova" ale co říká. Neslušný je pro mne ten, kdo jiného uráží a ponižuje, byť spisovně, naopak jedinec co je od malička vyjadřuje "jako dlaždič" může to co říká myslet v dobrém.... Člověk jen musí dotyčného znát aby to rozlišil.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1545 poděkování
- Dostal: 3434 poděkování
A taky jde o to, že pokud máš někoho rád, a nemusí to být zrovna láska erotická, neřekneš o něm, že je smradlavka. Neznám kolegyni učitelku, a že se mi žádná z nich nelíbí, protože jsou všechny starší, která by mi smrděla. Naopak, jsou to mnohdy velmi rozumné a inteligentní ženy, které si zaslouží patřičnou úctu.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! 

-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Diskuse se točí stále jen kolem toho smradu. Že jsem s tím začínal... 
Mně žádný člověk "nesmrdí". Dospělé ženy při každé vhodné příležitosti objímám či "líbám".
Chtěl jsem naznačit vztah bez hluboké erotické přitažlivosti, kdy na svoji družku není mladík "žhavý". On ji necítí jako zapáchající, ani se o ní tak nevyjadřuje, třeba si i říká, že moc hezky voní díky parfému od Ježíška. Ale na "nevědomé úrovni" k ní prostě není přitahován (feromonicky) a tedy mu "nevědomě smrdí". A dejte s tím už pokoj a zacitujte jakoukoliv jinou větu z mého klíčového sdělení (22.11.). Ať mě můžete testovat na něčem novém.

Mně žádný člověk "nesmrdí". Dospělé ženy při každé vhodné příležitosti objímám či "líbám".
Chtěl jsem naznačit vztah bez hluboké erotické přitažlivosti, kdy na svoji družku není mladík "žhavý". On ji necítí jako zapáchající, ani se o ní tak nevyjadřuje, třeba si i říká, že moc hezky voní díky parfému od Ježíška. Ale na "nevědomé úrovni" k ní prostě není přitahován (feromonicky) a tedy mu "nevědomě smrdí". A dejte s tím už pokoj a zacitujte jakoukoliv jinou větu z mého klíčového sdělení (22.11.). Ať mě můžete testovat na něčem novém.
Naposledy upravil(a) Plyšáček dne úterý 25. 11. 2014, 21:21:45, celkem upraveno 1 x.
Jak chceš.
Ono se nejedná o ten smrad. Promiň, ale na mě teda vůbec působíš hrozně nesympaticky podle toho jak píšeš a to se netýká jen tohoto tématu.

-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
Xenofobie patří k lidstvu už od počatku její existence.I kdyby sme měli jakékoliv argumenty pro pedofílii tak jsme pořád špatní ale musím dodat že mnozí z našich kritikú jsou též trošku lidé s pedofilnímy sklony.
BL a GL jsou na tom stejně.Mnozí otcové žárlí na své dcery a matky zase závidí.Ted mluvím o pedofilech co nechtějí sexuální styk s dítětem.Co si veřejnost myslí o lidech co chtějí mýt intimnosti s dítětem o tom radši nepíšu.Mnohdy taky se rodiče bojí když třeba chodí nějaký BL s jejich synem aby se ze syna nějakou dobou nestal homosexuál.
Nejlíp jsou na tom určitě ženy které mají i sexuální poměr,třeba s 12 letým klukem.Takový vztah je ještě nejvíc tolerován.
BL a GL jsou na tom stejně.Mnozí otcové žárlí na své dcery a matky zase závidí.Ted mluvím o pedofilech co nechtějí sexuální styk s dítětem.Co si veřejnost myslí o lidech co chtějí mýt intimnosti s dítětem o tom radši nepíšu.Mnohdy taky se rodiče bojí když třeba chodí nějaký BL s jejich synem aby se ze syna nějakou dobou nestal homosexuál.
Nejlíp jsou na tom určitě ženy které mají i sexuální poměr,třeba s 12 letým klukem.Takový vztah je ještě nejvíc tolerován.