Pohled verejnosti na BL a GL
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 5
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Jsem na holčičky.
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 60 poděkování
Pohled verejnosti na BL a GL
Nemate pocit, ze lide okolo vas, vnimaji jen to, co chteji? Mam na mysli, ze napriklad pedofil je clovek ktery zneuziva holcicky, ten co zneuziva chlapce je proste jen kriminalnik. Ted se nechci poustet do diskuze o tom, ze to (samozrejme) takto neni, jde mi o to, kdyz se mluvi o pedofilii, ktera je vnimana velmi negativne, vzdy maji rodice strach (predevsim) o dcery, ikdyz vedi ze totez se muze stat i jejich synum. Potkal jsem mamu se dvema detmi, chlapec byl jeste hodne maly, devce tehdy asi petilete, odvideni je znam, nijak me neupoutala, nemel jsem potrebu si ji jakkoli vice vsimat, vlastne jsem si ji skoro ani nevsiml. Ta zena na ni zavolala, a chytila ji za ruku, bylo to uz u jejich domu, a vrhla po mne doslova vrazedny pohled. Jsem celkem normalne vypadajici, bezne se oblekajici, cisty muz, pracuji v kontaktu s lidmi a bezne se potkavame. Dlouho se pokouseli o druhe dite, nez se jim to povedlo, a o deti se velmi boji, proto to zrejme neni idealni priklad, ale me to dodnes mrzi. Obecne se mi ovsem zda, ze v ocich verejnosti, jsou pedofilove ti co zneuzivaji holcicky, protoze pokud je pedofilie normalni, pak homosexualni pedofilie normalni neni, to uz lidi vnimaji jako neco jineho, ne normalni pedofilii, ale jako neco odlisneho, a me nekdy pripada ze BL jsou schopni, mozna prave diky tomu lepe prijmout. Nebavme se o tom, ze pedofil neni zabijak, od toho jsou tu jine temata. Me zajima, jaky mate nazor, zpetnou vazbu, na svoji orientaci. Kteri jsou ti zly stryckove, ti pred kterymi chrani rodice svoje deti? Nezda se vam ze kvuli zakorenene predstave rodinneho zivota, kdy muz zije se zenou, napada lidstvo pri zmince o pedofilech, zasadne muz a holcicka? Ne vzdy, ale ve vetsine pripadu.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Re: Pohled verejnosti na BL a GL
těžko říct ale nemyslím že by veřejnost nějak lépe vnímala BL snad jen z toho blbého pohledu že klukům se vlastně u případného zneužití nic nestane ...
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 10
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Najviac smutní bývajú tí, ktorí sa zdajú byť najveselší.
Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným... - Příspěvky: 179
- Dal: 116 poděkování
- Dostal: 56 poděkování
Že klukům se u případného zneužití nic nestane.....Silesia píše:těžko říct ale nemyslím že by veřejnost nějak lépe vnímala BL snad jen z toho blbého pohledu že klukům se vlastně u případného zneužití nic nestane ...
Odkial to vieš? U mojeho chlapca to dost zatriaslo psychikou a najviac škody urobil vyšetrovateľ.
Ale co chlapec ktoreho niekto znásilní alebo nuti robit veci co nechce.? Hm? Jak mozes povedať ze sa im nic nestane a vôbec ak niekoho zneuzijes neznamená to ze ked sa mu "nic "nestalo ze to vnútorné neprežíva...
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Ak som to dobre pochopil Silesiove slova, tak spojenie "z toho blbeho pohladu" malo vyjadrit prave to, ze ten pohlad nie je prave pravdivy.radoslav píše: Že klukům se u případného zneužití nic nestane.....
Odkial to vieš? U mojeho chlapca to dost zatriaslo psychikou a najviac škody urobil vyšetrovateľ.
Ale co chlapec ktoreho niekto znásilní alebo nuti robit veci co nechce.? Hm? Jak mozes povedať ze sa im nic nestane a vôbec ak niekoho zneuzijes neznamená to ze ked sa mu "nic "nestalo ze to vnútorné neprežíva...
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 10
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Najviac smutní bývajú tí, ktorí sa zdajú byť najveselší.
Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným... - Příspěvky: 179
- Dal: 116 poděkování
- Dostal: 56 poděkování
Jeremy, Silesia
Já sa ospravedlňujem asi som bol slepý z polospánku som si nevšimol to spojení.
Ale to že sa chlapcom nic nestane je omyl...
Jeremy
Já a moje skúsenosti Na Bl.
Všetkých čo som považoval za priateľov sa otočili chrbtom keď zistili kto som a co som urobil
Všetci nový priatelia to o mně vedia a sú v pohodě. Pomali ich pribúda.
Ale zas ja si vyberám komu to poviem..A verejnosť no nenosím nálepku na čele pedofil no stačí byt niekde kde sa hromadné pozerajú správy ako napríklad na námestí v městě a dávali akurát reportáž o zneužití v správach keby že sa vtedy priznám že som Pedofil tak tu už nepíšem. ..
Já sa ospravedlňujem asi som bol slepý z polospánku som si nevšimol to spojení.
Ale to že sa chlapcom nic nestane je omyl...
Jeremy
Všetkých čo som považoval za priateľov sa otočili chrbtom keď zistili kto som a co som urobil
Ale zas ja si vyberám komu to poviem..A verejnosť no nenosím nálepku na čele pedofil no stačí byt niekde kde sa hromadné pozerajú správy ako napríklad na námestí v městě a dávali akurát reportáž o zneužití v správach keby že sa vtedy priznám že som Pedofil tak tu už nepíšem. ..
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 8
- ve věku do: 14
- Dal: 19 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
Nemyslím, že by společnost vnímala odlišně heterosexuální a homosexuální pedofilii. Rozdíl je podle mě akorát v tom, že když dospělý či dospívající muž tráví čas s malým klukem, lidem to nepřijde tak divné, jako kdyby trávil čas s holčičkou. Protože je (kromě těch největších pitomců, kteří mohou mít paradoxně pravdu) napadnou i jiné scénáře, než pedofilie. Např. že mu dělá staršího bráchu, že je to prostě jen starší kamarád, nebo že je v tom nějaký otcovský pud. Což je v některých případech pravda. A i u pedofilů ten vztah tak často vypadá. Když bude dospívající či dospělý muž trávit čas s malou holčičkou, která není ani jeho sestra, ani jeho dcera, bude to lidem připadat mnohem divnější.
A to asi platí i pro vedení nějakých zájmových kroužků a podobných aktivit.
Už dříve jsem si říkal, že to my BL máme v tomhle směru vlastně jednodušší.
Každopádně se určitě nejedná o rozdílný pohled na GL a BL, pouze o rozdílný pohled na jejich vnější znaky.
A to asi platí i pro vedení nějakých zájmových kroužků a podobných aktivit.
Už dříve jsem si říkal, že to my BL máme v tomhle směru vlastně jednodušší.
Každopádně se určitě nejedná o rozdílný pohled na GL a BL, pouze o rozdílný pohled na jejich vnější znaky.
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Ak by človek nemohol úprimne oľutovať, čo zlé v živote spravil, asi by sa nám všetkým žilo veľmi ťažko. Už z prirodzenosti robíme všetci kopu chýb. Sú mi bližší ľudia, ktorí spravil naozaj kolosálnu blbosť, ale úprimne ju oľutovali, ako tí, ktorí žiadne chyby "nerobia" a radšej riešia iných. Stavať sa do pozície sudcu je v istom zvrátenom zmysle oslobodzujúce a komplex stáda asi často dostane toho súdeného do situácie, keď už zdanlivo nemá nikoho, komu by sa zo svojimi pocitmi vyznal a kto by bol ochotný počúvať, že ho to úprimne mrzí. Na druhej strane práve takýto stav možno dáva človeku možnosť lepšie pochopiť, prečo netreba súdiť iných. Aj odvrátených "priateľov" bude možno lepšie vnímať z pohľadu toho, kto sa ich snaží pochopiť, ako z pohľadu sudcu.radoslav píše: Jeremy
Asi už zase moc filozofujem...
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 4
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 42 poděkování
Ja mam opacnu skusenost, mnoho konzervativnych ludi/opilcov je v tom ze gay = pedofil a tiez tomu dost prispieva aj vnimanie urcitych ludi ze medzi knazmi su sami pedofili co zneuzivaju chlapcekov.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 7
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
Z mojho pohladu - Rodičia sa viac boja o svoje dcery ako o chlapcov pretože keď sa vysloví slovo pedofil ludí vždy napadne spojenie dospely muž a malé dievčatko. Nenapadne ich chlapec pretože ono je to tak zakorenené. V mediach v spravach všade sa dosť často skor by som povedal že stale hovorí o zneužitich dievčatkach. Málokedy o chlapcoch. Preto maju rodičia panický strach keď sa povie slovo pedofil o svoje dievčatká.FlyInRoom píše:Nezda se vam ze kvuli zakorenene predstave rodinneho zivota, kdy muz zije se zenou, napada lidstvo pri zmince o pedofilech, zasadne muz a holcicka? Ne vzdy, ale ve vetsine pripadu.
Kolkokrat sa mi stalo že som sa rozprával s malými chlapcami a nikomu to nebolo divné ale keď sa rozprávam s malým dievčatkom tak ludia sa tvária že akože nič, ale ti pohlady hovoria za všetko. Sú ostražitý. Je im to divné. Niektorý to berú v pohode a neriešia to že sa rozprávate s ním, ale niektorí čumia.
-
- Registrovaný uživatel
Tak to si ma dostal. Konzervativnych ludi/opilcov To by si mozno zasluzilo vysvetlit.Troper píše:Ja mam opacnu skusenost, mnoho konzervativnych ludi/opilcov je v tom ze gay = pedofil a tiez tomu dost prispieva aj vnimanie urcitych ludi ze medzi knazmi su sami pedofili co zneuzivaju chlapcekov.
A co sa tyka knazov, tak to ma vzdy zaujimalo, ako to s nimi je, hlavne teda s tymi, ktori si siahnu. Knazske rucho je na jednej strane dobry azyl pre pedofila, ktory nemusi vysvetlovat, precoze to nema rodinu a vyhne sa zbytocnym otazkam, takze moze byt, ze dost pedofilov toto povolanie vyhladava. Na druhej strane je celkom dobre mozne, ze pri dodrziavani celibatu to na cloveka v istom momente moze dolahnut tak, ze si siahne aj na maleho chlapca, ak je po ruke. Najskor to bude asi kombinacia viacerych faktorov, ale chcelo by poriadnu studiu
-
- Registrovaný uživatel
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 42 poděkování
Nechcem tym urazit slusnych konzervativcov, skor mam na mysli zatrpknutych ludi casto trpiacich alkoholizmom co neustale spominaju na "stare dobre casy" a vsetko davaju na vine USA/slobodomurarom/gayom/katolikom atd. Mam na mysli ten typ ludi co komentuje na topky.sk pod clanky a mysli si ze dolezite.sk je Biblia.
-
- Registrovaný uživatel
Vpodstate souhlasim s nazorem, ze kdyz se budu bavit na ulici, ve vlaku, v cekarne....s holcickou, jsem na kratsi ceste do vyslechove mistnosti, nez kdyz udelam totez s chlapcem. Ono je prave ten problem v tomhle vnimani, ale nejen v tom. Reknete nekomu o tom, jestli se dival vcera na zpravy, na toho "pedofila" , 90% lidi se vas zepta "a kolik JI bylo, te co znezuzival?". Mathias psal presne to, co mam na mysli. Nejen media muzou za tenhle postoj, protoze jde prave o to "normalno". A normalni je prece vztah, sexualni kontakt dvou rozdilnych pohlavi, tedy muz a dite zenskeho rodu. Bohuzel homosexualni pedofilove jsou mnohdy vnimani jako neco uplne nenormalne zvrhleho. Ale pokud v clanku v novinach neni uvedeno slovo pedofil, (a s tim se jiz zaplatpanbuh setkavame, protoze to pedofilove vetsinou nejsou), u zneuziti chlapce to byl asi nejaky zvrhlik, no lidi by ho zavreli, zmetka jednoho. Pokud to bylo devce, byl to prece pedofil vzdy, ikdyz to tam neni uvedeno. Pak nam mozna ublizuje nase vlastni snaha obhajit nekriminalni pedofili, a to ze my se niceho zleho nedopoustime, jen mame radi deti. Tohle pak vnimaji lidi jako "aha, takze on to ma v genech, on si nemuze pomoct, dal bych takovymu trest smrti, vdyt to neni normalni, vrazdit decka". Protoze lidi kteri ziji v tom, ze pedofil zavrazdil, zneuzil, apod., nepochopi co chceme rict. Kdyz mame radi deti, je jasne ze to muzem udelat kdykoli znova. Vnimat to jako "mit skutecne rad" nedokazou.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 504 poděkování
Já bych řekl, že větší problém bude v kontaktu dospělého mže s malou holčičkou prostě proto, že velká část mužské populace považuje i nedospělou holčičku za sexuálně atraktivní (viz průzkumy na vzrušivost) a tudíž podobný kontakt za "podezřelý". U chlapce jim toto na mysl většinou vůbec nepřijde. Když se nad tím zamyslím takto "frojdovsky" tak mi to přijde i logické.
-
- Registrovaný uživatel
Ano, je to bohuzel tak. Muzi jsou zvrhlici a spolecnost si to plne uvedomuje. Z toho asi prameni to podezreni na kazdeho k holcicce pekne se chovajiciho "strejdu". Ono to pak vlastne dokazuje, ze obecne lidi, to nevidi radi, ovsem nejak si, i diky ruznym relacim jako "krimiuchylnezpravy", zvykli kazdemu takovemu panovi rikat pedofil. To je potom temer zbytecne cokoli vysvetlovat, pokud zase vecer narod usedne k TV a dozvi se, ze "Devatenactiletou skolacku napadl pedofil", ikdyz je fakt, ze takovy blabol uz jsem dlouho nezazil.
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Tak Vám nevím. V každé odpovědi zde cítím trošku pravdy, ale celkově nic moc...
Připadá mi, že každý zde má mnoho předsudků a falešných představ, které vždy souvisí s jeho konkrétním zaměřením či nahodilou a výjimečnou zkušeností.
Dle mého má každý občan zcela individuální představu o pedofilovi. Někdo si představuje starého dědka v mnišském rouchu, co zasvěcuje ministranta. Jiný ulíznutého slizáka s lízátky před školou. Jiný zase mladého muže, co číhá v křoví u hřiště na čůrající holčičky. Dokonce někdo třeba vidí oblíbeného učitele, který to s dětmi velice umí a svěřili by mu dítě na týden. Co člověk, to názor a postoj.
Zřejmě na podvědomé úrovni každý "vysíláme" nějakou zprávu do okolí, které ji pravdivě či méně pravdivě interpretuje.
Pokud půjdete na dětské hřiště s pocitem "Teď si zmapuji dětičky ze sousedství, snad nebudu nápadný, trošku se sice potím, ale ta paní tam snad také.... jé, ta je nádherná....." (a s přivřenýma očima se zasníte, případně mrknete na svůj nový objev), zřejmě Vás budou všichni sledovat více než své dítě. Pokud přijdete suverénně jako někam, kam patříte (a také že ano), každý Vás bude považovat za rodiče jednoho z dětí. Pokud je však město menší a Vaše docházka častější, stejně budete nápadný.
Řešením je pracovat u dětí - potom Vás u nich naopak budou očekávat a vynadají Vám, pokud tam nebudete. A pokud to nezvládáte (místo angličtiny děláte dětem masáže či necháte si je lézt "po hlavě", nebo musíte mít jako klaun velice volné kalhoty...), nemám pro Vás moc šťastnou představu o tom, jak se realizovat.
Asi se nedá říct, kdo je více či méně nápadný s malým dítětem. Když jste mezi lidmi, kteří Vás neznají, asi to moc řešit nebudou (pokud se s bušícím srdcem pořád nebudete rozhlížet). Tam, kde Vás znají, zkuste se chovat přirozeně a nechejte dotyky spíše na dítěti. Případně si zahrajte na ochránce dítěte a pokud se k Vašemu miláčkovi někdo cizí přitočí, reagujte jako pedofilofob - i třeba na cizí ženu (patří jim to, paranoikům).
Je to hodně o rozhodnutí a odvaze, zda jít za hlasem svého srdce s tím, že si někdo může něco myslet (stejně nevíme co a 99 procent ostatních si to třeba ani nemyslí) a nebo ignorovat svoji přirozenost, nudit se při vycházkách s dospělou smrdící družkou a stejně se nenápadně otáčet za každým koťátkem, které potkáte.
Připadá mi, že každý zde má mnoho předsudků a falešných představ, které vždy souvisí s jeho konkrétním zaměřením či nahodilou a výjimečnou zkušeností.
Dle mého má každý občan zcela individuální představu o pedofilovi. Někdo si představuje starého dědka v mnišském rouchu, co zasvěcuje ministranta. Jiný ulíznutého slizáka s lízátky před školou. Jiný zase mladého muže, co číhá v křoví u hřiště na čůrající holčičky. Dokonce někdo třeba vidí oblíbeného učitele, který to s dětmi velice umí a svěřili by mu dítě na týden. Co člověk, to názor a postoj.
Zřejmě na podvědomé úrovni každý "vysíláme" nějakou zprávu do okolí, které ji pravdivě či méně pravdivě interpretuje.
Pokud půjdete na dětské hřiště s pocitem "Teď si zmapuji dětičky ze sousedství, snad nebudu nápadný, trošku se sice potím, ale ta paní tam snad také.... jé, ta je nádherná....." (a s přivřenýma očima se zasníte, případně mrknete na svůj nový objev), zřejmě Vás budou všichni sledovat více než své dítě. Pokud přijdete suverénně jako někam, kam patříte (a také že ano), každý Vás bude považovat za rodiče jednoho z dětí. Pokud je však město menší a Vaše docházka častější, stejně budete nápadný.
Řešením je pracovat u dětí - potom Vás u nich naopak budou očekávat a vynadají Vám, pokud tam nebudete. A pokud to nezvládáte (místo angličtiny děláte dětem masáže či necháte si je lézt "po hlavě", nebo musíte mít jako klaun velice volné kalhoty...), nemám pro Vás moc šťastnou představu o tom, jak se realizovat.
Asi se nedá říct, kdo je více či méně nápadný s malým dítětem. Když jste mezi lidmi, kteří Vás neznají, asi to moc řešit nebudou (pokud se s bušícím srdcem pořád nebudete rozhlížet). Tam, kde Vás znají, zkuste se chovat přirozeně a nechejte dotyky spíše na dítěti. Případně si zahrajte na ochránce dítěte a pokud se k Vašemu miláčkovi někdo cizí přitočí, reagujte jako pedofilofob - i třeba na cizí ženu (patří jim to, paranoikům).
Je to hodně o rozhodnutí a odvaze, zda jít za hlasem svého srdce s tím, že si někdo může něco myslet (stejně nevíme co a 99 procent ostatních si to třeba ani nemyslí) a nebo ignorovat svoji přirozenost, nudit se při vycházkách s dospělou smrdící družkou a stejně se nenápadně otáčet za každým koťátkem, které potkáte.
Naposledy upravil(a) Plyšáček dne úterý 25. 11. 2014, 21:11:13, celkem upraveno 1 x.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Nikdy bych nereagoval jako pedofilofob, tím bych jen podpořil předsudky. Reagoval bych přesně naopak - pokud by jeho chování bylo v mezích slušnosti a řekněme "v pořádku", usmál bych se a nijak negativně bych na to nereagoval.Plyšáček píše:Případně si zahrajte na ochránce dítěte a pokud se k Vašemu miláčkovi někdo cizí přitočí, reagujte jako pedofilofob - i třeba na cizí ženu (patří jim to, paranoikům).
Tos napsal velice nepěkně. Myslím, že i daniel potvrdí, že dospělá partnerka vůbec nemusí být pro pedofila "smrdící", ba naopak. Moje skoro dospělá přítelkyně mi voní a je mi s ní krásně a věřím, že mi s ní bude krásně i za 10 let.Plyšáček píše:Je to hodně o rozhodnutí a odvaze, zda jít za hlasem svého srdce s tím, že si někdo může něco myslet (stejně nevíme co a 99 procent ostatních si to třeba ani nemyslí) a nebo ignorovat svoji přirozenost, nudit se při vycházkách s dospělou smrdící družkou...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Na trestné lavici
Měl jsem samozřejmě jen na mysli pravé (exkluzivní) pedofily, kteří nemohou nalézt svoji dospělou "polovičku" a snaží se nutit do vztahu jen proto, aby řešili svůj problém s pedofilií. Víme o Vás, že dokážete vytvářet i harmonický pár s dospělejší ženou a že Vám nesmrdí. Psal jsem to těm, kteří "ignorují svoji přirozenost".Kasz píše:Tos napsal velice nepěkně. Myslím, že i Daniel potvrdí, že dospělá partnerka vůbec nemusí být pro pedofila "smrdící", ba naopak. Moje skoro dospělá přítelkyně mi voní a je mi s ní krásně a věřím, že mi s ní bude krásně i za 10 let.Plyšáček píše:Je to hodně o rozhodnutí a odvaze, zda jít za hlasem svého srdce s tím, že si někdo může něco myslet (stejně nevíme co a 99 procent ostatních si to třeba ani nemyslí) a nebo ignorovat svoji přirozenost, nudit se při vycházkách s dospělou smrdící družkou...
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
- Dal: 565 poděkování
- Dostal: 723 poděkování
Plyšáčku, rozumím tomu, že některým pedofilům dospělé ženy nic neříkají. Ale ať už je tvoje sexualita jakákoliv, vyjadřovat se takto o ženách vůbec, ale vůbec není hezké. Teď budu asi hodně hnusnej, nicméně ti položím řečnickou otázku, jestli když přijedeš na návštěvu za svojí maminkou a jdete se spolu projít a popovídat si o životě, tak jestli ti taky smrdí.Plyšáček píše:Je to hodně o rozhodnutí a odvaze, zda jít za hlasem svého srdce s tím, že si někdo může něco myslet (stejně nevíme co a 99 procent ostatních si to třeba ani nemyslí) a nebo ignorovat svoji přirozenost, nudit se při vycházkách s dospělou smrdící družkou a stejně se nenápadně otáčet za každým koťátkem, které potkáte.
A o chlapovi, který se otáčí za každou hezkou holkou, si taky nemyslím nic hezkého. A je mi vcelku jedno, jestli je to pedofil otáčející se za šestiletými, nebo gynekofil otáčející se za dvacetiletými. Ano, i já sám se občas za hezkou holčičkou ohlédnu. Ale jsem si také vědom, že jsou chvíle, kdy se to nehodí, třeba když mám špatný den a vím, že by mě takové ohlédnutí svádělo k myšlenkám, které nechci. A jsem si vědom, že jsou situace, kdy se to nehodí, třeba právě na procházce s manželkou.
I když nejsem exkluzivní pedofil, tak i ode mě je to v takové chvíli ignorování přirozenosti. Jenže o ignorování přirozenosti by mohl podobně mluvit i padesátiletý gynekofil na procházce se stejně starou manželkou, který se otáčí za dvacetiletou.
Víš co je v mojí přirozenosti? Chci štěstí. Nic víc, nic míň. Dospěl jsem v životě do bodu, kdy si nedovedu představit štěstí bez Boha, bez mojí manželky, bez mojí dcery a bez dětí obecně. Právě svojí dceři vděčím za to, že jsem se přestal blízkosti dětí bát a že jsem je začal vnímat trochu jinak. A stejně tak svojí ženě vděčím za to, že mám tu nejkrásnější a nejúžasnější holčičku na světě A nakonec Bohu vděčím za to, že mě s mojí manželkou svedl dohromady. A mým největším štěstím je to, když vidím šťastné moje nejbližší. A to je něco, kvůli čemu jsem občas ochoten jít i proti části svojí přirozenosti.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
-
- Na trestné lavici
Promiň. Již dříve jsem v rekci pro Kasze upřesňoval, že dospělé smrdící partnerky jsem zmiňoval pouze těm pedofilům, kteří ignorují svoji přirozenost, s dospělou nejsou šťastni a mají ji pouze jako náhradní objekt. Pak je to ale jisté "zneužití" dospělé, ne?daniel píše: Plyšáčku, rozumím tomu, že některým pedofilům dospělé ženy nic neříkají. Ale ať už je tvoje sexualita jakákoliv, vyjadřovat se takto o ženách vůbec, ale vůbec není hezké.
Jinak s tím otáčením se za malými máš pravdu. Také se moc neotáčím. I když vždy bych ocenil více pedofila, který se otočí za holčičkou, než pedofila, který si hraje na normálního a čumí dospělé do výstřihu a vnitřně trpí (pokrytectvím k sobě) - viz. opět příklad s tou smradlavkou.
Naposledy upravil(a) Plyšáček dne úterý 25. 11. 2014, 21:48:12, celkem upraveno 2 x.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2046 poděkování