Kocarek pro Terezku
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 5
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Jsem na holčičky.
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 60 poděkování
Kocarek pro Terezku
http://m.denik.cz/klatovsky_denik/c/postizene-terezce-z-hradesic-ukradli-kocarek-sama-ujde-jen-par-kroku-20140919.html Pokud kocarek uvidite, volejte policii!
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 504 poděkování
Re: Kocarek pro Terezku
Podle toho obrázku si netroufám ten kočárek identifikovat. Jediné co z toho poznám je, že to má tmavě modrý potah. mimochodem co na něm bylo tak speciálního, kromě toho že se do něj vejde větší dítě, nepředpokládám že byl elektrický.
-
- Registrovaný uživatel
Kocarek byl specialne odlehceny a upraveny pro vetsi dite. Navic mel i mekci vypln, aby to bylo pro dite pohodlnejsi. V zadnem pripade nejde o seriove vyrabeny kus v beznem prodeji v supermarketu. Pridavam druhy odkaz http://tn.nova.cz/clanek/zpravy/domaci/nemocne-terezce-ukradli-zivotne-dulezity-kocar-pomuzete-ji.html Najdete tam i odkaz na Srdickare.Jednorozec píše:Podle toho obrázku si netroufám ten kočárek identifikovat. Jediné co z toho poznám je, že to má tmavě modrý potah. mimochodem co na něm bylo tak speciálního, kromě toho že se do něj vejde větší dítě, nepředpokládám že byl elektrický.
-
- Registrovaný uživatel
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
Ta holčička je moc milá a je dobře že ten pán na ten kočárek přispěl,SNAD SE HOLCICKA UZDRAVY.