Proč chce čepek pomáhat pedofilům nezneužívat děti?

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
dodo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 0
ve věku do: 90
Výkřik do tmy: Cítím se spasen :D
Dal: 82 poděkování
Dostal: 39 poděkování

Proč chce čepek pomáhat pedofilům nezneužívat děti?

Nový příspěvek od dodo »

Ahoj vím, že tímto zase trochu rozvířím vaše klidné čepkovské vlny ale potřebuji to vysvětlit asi jako malé dítě. Nechápu totiž, pokud 90% pedofilů nikdy nezneužije dítě je vlastně potřeba tenhle web s tím jak ho prezentujete? Přeci to procento lidí je tak malé, že to je úžasné i bez čepku. Nemyslím si, že by kdy šlo tímto titěrným procentíčkem pohnout dolů ale jak chcete.
Takže se mě tu naskytla další otázka. Když vidím jak to tu strašně vyzdvihujete, tu pomoc pedofilům aby nezneužili dítě a jak jsem psal je to jen fakt niterné promile v celkové společnosti. Opravdu věříte tomu 90% údaji? téměř všichni tu tvrdíte, že tomu věříte ale na druhou stranu to pak podle toho jak to prezentujete nevypadá. Díky za odpovědi. *gd*
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 817 poděkování

Re: Proč chce čepek pomáhat pedofilům nezneužívat děti?

Nový příspěvek od Myš »

Ať už je to číslo jakékoli, mělo by nám záležet na všech dětech. Nikdo tu netvrdí, že pedofilové se na zneužívání neúčastní a nikdo tu netvrdí, že tomu nešlo předejít. O možnosti tomu předejít mluví většinou i samotní pedofilové... O číslech se dá diskutovat, ale cíl ČEPEKu "motivovat pedofily k tomu, aby nezneužili" je mnohem podstatnější než "diskutovat o tom, kolik případů zneužití je způsobeno pedofily a jestli má vůbec smysl se snažit s tím něco dělat". Spojovat takovou diskuzi s tak důležitým cílem mi nepřijde zrovna šťastné. Na takovou diskuzi je tu jiné vlákno.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Zkrátka a jednoduše, 10 % potenciálně nezneužitých dětí je pořád dost.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Silesia
Registrovaný uživatel
Varování: 1
ve věku do: 13
Dal: 306 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Za sebe ten důvod Vidim trochu jinak a jinde.
Je jistě možné vymezit že nejsložitější je deviace v mladém věku protoze o ni chybi nositeli informace, a také pozitivní vzory a rozbourané stereotypní vzorce utvořeného sociálním prostředím.
A proto bude li včas objektivně, intenzivně působeno na cílovou skupinu a ta pak nebude v pokušení podlehnou sociálnímu klimatu má naše společná komunita smysl.

Dalším cílem může byt komunitní život, neb osamělý život muže spouštět a potlačovat rizika a schopnost jejich korekce
Jeremy
Registrovaný uživatel
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

Každé jedno dieťa, ktoré vďaka tomuto webu nebolo zneužité stojí za to, ale nemenej dôležitá je pomoc hlavne tým mladším z nás uvedomovať si, že nie sú sami a dať im podporu od ľudí, ktorí im skutočne rozumejú. Spoločne s kladným vzorom to môže, a verím že v mnohým prípadoch aj veľmi pomohlo skvalitniť životy mladých ľudí a vyrovnať sa s tým, čo nemôžu obísť.

Za seba toľko, že som žiadne dieťa nezneužil, ale dostať sa k takejto stránke skôr, určite by som sa so svojou situáciou vyrovnával lepšie a rýchlejšie. Ďakujem všetkým, ktorí stáli za jej spustením a starajú sa o jej fungovanie *good*
Mathias8
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

Musím napísať že keby nebolo tohto webu tak by som si možno až doteraz myslel že to čo cítim je všeobecne normálne a tým pádom keby som si to myslel by som sa tak aj choval, pred nikim sa nepretvaroval to znamená že by ma ludia odsudzovali, nenávideli a zavrhovali. Nebol by zo mna taký človek akým som teraz to možem potvrdiť z určitostou. A vzhladom ktomu akú mam povahu by som to psychicky nezvládol. Tento web mi otvoril oči a za to som vdačný, pomohol mi zdokonalovat sa v pretvárke a to čo cítim správne využívať tak aby som neublížil sebe ale hlavne detom.
Tích 90% je iba štatistika. V skutočnosti presne neviem kolko to je (hovorím za seba teraz). Može ich byť menej. Ja keď sa pozerám okolo seba a čo sa deje vo svete občas pochybujem o tomto percente. Ale myslím si že tento web je prospešný. Otvára oči pedofilom a širokej verejnosti ktorá ju navštevuje takže informácie ktoré su tu si myslím nie su zbytočné. Všetko čo je tu vložené na tomto webe slúži v dobro veci.
Čo vieš kolko deti by bolo zneužitých keby nebol tento web...
Ludia su všelijaký to jedno percento o ktorom hovoríš čo vobec nezneužiju deti. Je to iba statistika. V skutočnosti neviem/e kolko je pedofilou vo svete. Takže nemožem/e z určitostou povedat že tich 90% pedofilou nezneužije. Pretože sú aj pedofilovia ktorý vedia kto sú a nechcu dieta zneužiť a aj tak ho zneužiju (z lásky, túžby).
Takže je to iba stzatistika, ktora ma utešuje :) .. A ešte k tomuto webu- človek citiaci lasku k detom potrebuje nejak ventilovat svoje pocity niekomu keď nemože človeku pretože sa boji odsudzenia tak to vypusti aspon tu kde si myslim že je to bezpečné a kde ho nikto neodsúdi ale naopak pochopi.. bodka :-)
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 496 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

dodo píše:Ahoj vím, že tímto zase trochu rozvířím vaše klidné čepkovské vlny ale potřebuji to vysvětlit asi jako malé dítě. Nechápu totiž, pokud 90% pedofilů nikdy nezneužije dítě je vlastně potřeba tenhle web s tím jak ho prezentujete? Přeci to procento lidí je tak malé, že to je úžasné i bez čepku. Nemyslím si, že by kdy šlo tímto titěrným procentíčkem pohnout dolů ale jak chcete.
Takže se mě tu naskytla další otázka. Když vidím jak to tu strašně vyzdvihujete, tu pomoc pedofilům aby nezneužili dítě a jak jsem psal je to jen fakt niterné promile v celkové společnosti. Opravdu věříte tomu 90% údaji? téměř všichni tu tvrdíte, že tomu věříte ale na druhou stranu to pak podle toho jak to prezentujete nevypadá. Díky za odpovědi. *gd*
To má být pokus o flame?
I to malé "promile", což je blbost nejde počítat 10% zneužití z 1% zastoupení v populaci, ve výsledku znamená desítky případů ročně. Ve skutečnosti je to naopak jestliže podofilů je 50x méně nez jiných "filií" tak to znamená, že pravděpodobnost že podofil zneužije dítě není titěrná, ale vyšší. Někde jsme to tu počítali.
Velmi zhruba:
Jestliže na 3.5milionu mužů připadne 1000 zneužití za rok po dobu třeba 50 let, pak to máme, zjednodušeně řečeno, ze každý 70. muž zneužije dítě/dorostence.
Zatímco na 35 000 pedofilů připadne 100*50 tj 5000 zneužití, čili každý 7. pedofil zneužije dítě.
Tyhle čísle jsou jen obecné, neříkám, že přesně sedí, ale je ti doufám už jasné proč je třeba osvěta pro pedofily? Většině zneužití tím sice nezabráníš, ale mnoha pedofilům pomůžeš.
Problém není v tom že by pedofilně orientovaný člověk nemohl ublížit, ale v tom, proč by mělo 6 ze sedmi pedofilů trpět za toho jednoho!
Naposledy upravil(a) Jednorozec dne středa 24. 9. 2014, 15:22:54, celkem upraveno 1 x.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Jednorozec píše:Jestliže na 3.5milionu mužů připadne 1000 zneužití za rok po dobu třeba 50 let, pak to máme, zjednodušeně žečeno, ze každý 70 muž zneužije dítě/dorostence.
Zatímco na 35 000 pedofilů připadne 100*50 tj 5000 zneužití, čili každá 7. pedofil zneužije dítě.
A já k tomu musím opět dodat, že pedofilové zneužívají častěji, ale mírněji. Čili od pedofilů hrozí dětem přibližně stejné nebezpečí jako od nepedofilů.
Petr Weiss píše:Za druhé, praví pedofilové nesouloží se svými objekty, jen dítě osahají, pohladí ho, eventuálně vyžadují masturbaci, což je maximum.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Hranicar
Registrovaný uživatel
ve věku do: 14
Dal: 19 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Nový příspěvek od Hranicar »

Nemůžu mluvit za ČEPEK, takže jen mé osobní postřehy:
Tvrzení, že devadesát procent pedofilů nikdy nezneužije dítě... Ono to tak třebas je, ale v každém případě se jedná jen o odhad, a to hooooodně hrubý. Vlastně nevím, jestli to tady někdo vůbec tvrdí. Doteď jsem si toho nevšiml. Weissův výzkum rozebírá něco jiného.
Za druhé, i kdyby se jednalo třebas jen o jediný případ, kdy tyhle stránky pomůžou někomu lépe se srovnat se svojí sexualitou a zabránit neštěstí, má to podle mě smysl.
Za třetí (opět nemůžu mluvit za zakladatele ČEPEKu), chápu to tak, že toto je jen jeden z důvodů, proč tu ČEPEK je. A hlavně je to dobrý argument pro společnost, která toho jinak moc nechápe. Tohle fórum pomáhá pedofilům i jinak a jsem přesvědčen, že skutečně pomáhá.