Nové dokumenty budou o Jarošovi, Baarové i mladém pedofilovi

Diskuze k filmu režisérky Veroniky Liškové a producenta Zdeňka Holého Danielův svět, který se zabývá problematikou pedofilie. K diskuzi zveme všechny, kteří dokument zhlédli nebo o něm slyšeli a chtějí se s námi podělit o své dojmy.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3641 poděkování

Nové dokumenty budou o Jarošovi, Baarové i mladém pedofilovi

Nový příspěvek od Kasz »

Nové dokumenty budou o Jarošovi, Baarové i mladém pedofilovi (Lidovky.cz)

Tabu pedofilní orientace
Prezentaci projektů zakončí předpremiérová projekce filmu Danielův svět Veroniky Liškové. Citlivě natočený snímek prostý jakékoliv senzacechtivosti popisuje soukromé peklo mladého muže, který se vyrovnává se svou pedofilmí orientací. Snímek se snaží upozornit na to, že předsudky spojované s touto sexuální orientací jsou často neoprávněné a sami pedofilové nejsou automaticky nebezpeční - podle statistik až 90% trestných činů na dětech spáchají „normální“ heterosexuálové, často z okruhu rodiny napadeného dítěte.

"Film mohl vzniknout jen díky důvěře a odvaze řady lidí. V první řadě hlavního hrdiny Daniela a dalších členů pedofilní komunity. Vedle producentů snímku pak rozhodně velkou odvahu prokázala Česká televize, když se rozhodla toto kontroverzní téma podpořit", říká Veronika Lišková, režisérka dokumentu, který vznikl v koprodukci společnosti Vernes a České televize v rámci Tvůrčí skupiny Martiny Šantavé. Film bude soutěžit na MFDF Jihlava v sekci Česká radost.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3641 poděkování

Re: Nové dokumenty budou o Jarošovi, Baarové i mladém pedofi

Nový příspěvek od Kasz »

Další upoutávka:

http://kultura.idnes.cz/vecer-dokumentu-0j7-/filmvideo.aspx?c=A140926_160158_filmvideo_spm

Jak Radek Jaroš zdolal osmitisícovku, proč Lídu Baarovou potkala zkáza, jak šel Pepík za Bohem, kudy vede cesta z nemocných ledvin do hlavy. To jsou čtyři z deseti děl, jež tvůrci přiblíží publiku 29. září na Večeru českého dokumentu v pražském Světozoru.
...
Setkání, kam je vstup volný, završí předpremiéra dokumentu Veroniky Liškové Danielův svět, nahlížejícího do zdejší komunity pedofilů.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Re: Nové dokumenty budou o Jarošovi, Baarové i mladém pedofi

Nový příspěvek od Jednorozec »

Popravdě doteď jsem neušil kdo je ten pan Jaroš. Možná to bude tím, že nechápu obecně co nutí lidi lézt vlastními silami s rizikem smrti či zmrzačení na ty hory v Himalájích. A tudíž na tom nevidím nic zajímavého.
O Lídě Baarové se toho natočila spousta a dnes už o ní málokdo přemýšlí (už je to historie).
Ty poslední dva snímky naopak jakoby z té řady zcela vybočují.