iDnes.cz: Policisté motorkáře srazili a kopli, svědčí kamera

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3641 poděkování

iDnes.cz: Policisté motorkáře srazili a kopli, svědčí kamera

Nový příspěvek od Kasz »

VIDEO: Policisté motorkáře srazili a kopli, svědčí kamera. Řeší to GIBS (iDnes.cz)

Co na to říct... I policisté jsou JEN lidé. Nejsem zastánce bezpečnostních kamer a monitorování nebo zaznamování pohybu osob, ale když nějaká taková kamera někoho usvědčí z páchání zla, pak jsem za to rád. Kolik neoprávněných zásahů policistů nikdo neviděl ani nikdo nenatočil...

Klukovi by se měli omluvit, a samozřejmě jej odškodnit. Kdyby mu dali pokutu, považoval bych to za velice neadekvátní.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
dodo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 0
ve věku do: 90
Výkřik do tmy: Cítím se spasen :D
Dal: 82 poděkování
Dostal: 39 poděkování

Re: iDnes.cz: Policisté motorkáře srazili a kopli, svědčí ka

Nový příspěvek od dodo »

fuj no i policaiti jsou jen lidi :'(
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

K těm bezpečnostním kamerám — já jsem jejich zastáncem. Nevidím důvod, proč by zvědavý soused, který 24 hodin denně venčí svého psa před vchodem do domu a nic mu neunikne, měl být legální, a bezpečnostní kamera, která vidí přesně totéž, by měla být nelegální. Tím se kamery liší od skutečného narušování soukromí, kdy někdo cizí vidí něco, co by za normálních okolností vidět nemohl a nesměl.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Jsem pro kamery na: hlídaném parkovišti, v bance, vlastních soukromých prostorách, případně hlídající vlastníkův majetek, natáčející jízdu autem (kvůli nehodě). Co ale naopak považuji za špatné je kamera na každém rohu na veřejném prostranství nebo kamery natáčející 24h vlastní zaměstnance a někdo kdo vše zaznamenává a sleduje, to mi až moc připomíná Orwella...
Vladislav Loginov
Nový člen
ve věku od: 6
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Ať si okolo mě hrají navěky! A ať nikdy nedorostou!
Dostal: 3 poděkování

Nový příspěvek od Vladislav Loginov »

Pokud jde o bezpečnostní kamery, tak je pravda, že mohou být dobré, ale i špatné. Záleží na tom, komu ty kamery patří.