VIDEO: Policisté motorkáře srazili a kopli, svědčí kamera. Řeší to GIBS (iDnes.cz)
Co na to říct... I policisté jsou JEN lidé. Nejsem zastánce bezpečnostních kamer a monitorování nebo zaznamování pohybu osob, ale když nějaká taková kamera někoho usvědčí z páchání zla, pak jsem za to rád. Kolik neoprávněných zásahů policistů nikdo neviděl ani nikdo nenatočil...
Klukovi by se měli omluvit, a samozřejmě jej odškodnit. Kdyby mu dali pokutu, považoval bych to za velice neadekvátní.
iDnes.cz: Policisté motorkáře srazili a kopli, svědčí kamera
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3641 poděkování
iDnes.cz: Policisté motorkáře srazili a kopli, svědčí kamera
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Ženy
- ve věku od: 0
- ve věku do: 90
- Výkřik do tmy: Cítím se spasen :D
- Dal: 82 poděkování
- Dostal: 39 poděkování
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: iDnes.cz: Policisté motorkáře srazili a kopli, svědčí ka
K těm bezpečnostním kamerám — já jsem jejich zastáncem. Nevidím důvod, proč by zvědavý soused, který 24 hodin denně venčí svého psa před vchodem do domu a nic mu neunikne, měl být legální, a bezpečnostní kamera, která vidí přesně totéž, by měla být nelegální. Tím se kamery liší od skutečného narušování soukromí, kdy někdo cizí vidí něco, co by za normálních okolností vidět nemohl a nesměl.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 512 poděkování
Jsem pro kamery na: hlídaném parkovišti, v bance, vlastních soukromých prostorách, případně hlídající vlastníkův majetek, natáčející jízdu autem (kvůli nehodě). Co ale naopak považuji za špatné je kamera na každém rohu na veřejném prostranství nebo kamery natáčející 24h vlastní zaměstnance a někdo kdo vše zaznamenává a sleduje, to mi až moc připomíná Orwella...
-
- Nový člen
- ve věku od: 6
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Ať si okolo mě hrají navěky! A ať nikdy nedorostou!
- Dostal: 3 poděkování
Pokud jde o bezpečnostní kamery, tak je pravda, že mohou být dobré, ale i špatné. Záleží na tom, komu ty kamery patří.