Za nepříjemnosti se Kasz (alespoň doufám) omlouvá.

Doplníme, maličkost...MarkM píše:hmm a kde jsou sakra koťata ?
Taky tam chybí třeba varianta "dívky a muži" nebo "je mi to jedno" případně "nepoznám rozdíl".MarkM píše:hmm a kde jsou sakra koťata ?
Díky, že myslíš na mou orientaci!Fx100d píše:Já navrhuji multiúchyl.
Mně taky! Že jo, stejně je to nad 8 všechno stejnéPlyšáček píše:Ti, co uvádějí věk nad 12, určitě nad 15 let mi ZDE připadají poněkud "úchylní".
Už som na fóre v konfrontačnom tóne zachytil aj niečo ako "...veď to nie je ani poriadny pedofil...". Tak človeka sa takéto odsúdenie jednoducho musí dotknúťPlyšáček píše:Ti, co uvádějí věk nad 12, určitě nad 15 let mi ZDE připadají poněkud "úchylní".
Jeremy píše:Už som na fóre v konfrontačnom tóne zachytil aj niečo ako "...veď to nie je ani poriadny pedofil...". Tak človeka sa takéto odsúdenie jednoducho musí dotknúťPlyšáček píše:Ti, co uvádějí věk nad 12, určitě nad 15 let mi ZDE připadají poněkud "úchylní".![]()
Nemám potrebu sa obhajovať a kľudne si to nazvite ako chcete, len by som rád uviedol svoj popis preferovaného veku na pravú mieru. Na každého šikovného kutíka sa so zvýšeným záujmom pozriem vlastne už od veku, keď vylezie z plien. Ťažko si viem predstaviť krajšie stvorenia, ako chlapcov vo veku cca 4-9 rokov. Ale ak mám teoreticky písať o nejakom preferovanom veku v plnohodnotnom ponímaní, mám určitý blok si predstavovať nejaké sexuálne ladené činnosti s dieťaťom, ktoré si ešte ani poriadne neuvedomuje, čo sa to vlastne deje a potešenie z takej činnosti je preň naozaj diskutabilné, aj keď netvrdím, že by ma to nechávalo úplne chladným. Takže v otázke preferencie sexuálnej fantázie som skutočne viac efebofil, keďže dospievajúci chlapec si také niečo naozaj dokáže užiť "se vším všudy". Dlho som netušil, že by ma mohol výraznejšie priťahovať aj niekto nad 15 rokov, ale ako som už kdesi písal, časom som si uvedomil, že kutík, ku ktorému som mal hlbší vzťah od mala, ma stále priťahuje aj s pribúdajúcim vekom, podobne ako niektorý mladšie vypadajúci teenageri.
Ano, souhlasím s tebou, Marco; nic nad třináct let už lákavé není.Marco Freeman píše:Mně taky! Že jo, stejně je to nad 8 všechno stejnéPlyšáček píše:Ti, co uvádějí věk nad 12, určitě nad 15 let mi ZDE připadají poněkud "úchylní".