Někdo ochotný poskytnout rozhovor?

Žádosti a návrhy pro účast komunity ČEPEK na projektu, studii, odborné práci či výzkumu - v případě zájmu se nezdráhejte založit téma a požádat o spolupráci!
Michaela

Někdo ochotný poskytnout rozhovor?

Nový příspěvek od Michaela »

Zdravím všechny,

reprezentuji web http://www.vibratory.net, který navzdory názvu je magazínem nejenom o erotických pomůckách, ale o sexu obecně, o sexuálních odchylkách i úchylkách a vůbec o zajímavostech a zvláštnostech lidské sexuality.

V rámci dalšího rozvoje webu se plánujeme více věnovat tématům sexuálních menšin, budeme mít celou LGBT rubriku a prostor bychom rádi věnovali mimo jiné i pedofilii. Rádi bychom našim čtenářům i široké veřejnosti nabídli nezkreslený pohled na pedofilii a současně tím pomohli zbořit předsudky o pedofilech.

Pokud by někoho z vás náš záměr zaujal a byl by ochotný se s námi sdílet svoje názory a i část svého soukromí v anonymním rozhovoru, byli bychom velmi vděční.

Zájemci o poskytnutí rozhovoru, nechť mě kontaktují na e-mailu [email protected]. Na oplátku za váš čas můžeme nabídnout nějaký ten poukaz do sexshopu, pokud bude zájem.

Děkuji za pozornost a budu se těšit na odezvu.

Míša z Vibrátorů.net:)
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1746 poděkování
Dostal: 3620 poděkování

Re: Někdo ochotný poskytnout rozhovor?

Nový příspěvek od Kasz »

Děkujeme za zájem. Pokud by se nikdo nenašel z řad našich členů, jsem po emailu nebo ICQ k dispozici.

Email: [email protected]

Na ICQ teď o víkendu nebudu, na emailu ano.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

Odepsal jsem na e-mail. Říkal jsem, že jsem ochotný poskytnout rozhovor, ale hodil by se někdo pro doplnění pohledu protože v jistých ohledem nejsem zrovna typickým představitelem komunity.
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 840 poděkování

Nový příspěvek od Myš »

simgiran píše:Odepsal jsem na e-mail. Říkal jsem, že jsem ochotný poskytnout rozhovor, ale hodil by se někdo pro doplnění pohledu protože v jistých ohledem nejsem zrovna typickým představitelem komunity.
Tak jsem taky odepsal, pokud by paní Míša chtěla doplnění od někoho "více pedofilního" :D
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1746 poděkování
Dostal: 3620 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Taky jsem odepsal. :) To je zájemců... :)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 259 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Klidně
Michaela

Nový příspěvek od Michaela »

Děkuji všem, kteří jste se mi přihlásili. Momentálně ještě dopracovávám jiné úkoly, příští týden bych se ráda pustila do rozhovorů. Očekávejte, že se vám tak do 10 dnů ozvu s podrobnostmi. Ještě jednou děkuji za ochotu a budu se těšit na další spolupráci s vámi.

Michaela z Vibrátorů.net