Zdravím všechny,
reprezentuji web http://www.vibratory.net, který navzdory názvu je magazínem nejenom o erotických pomůckách, ale o sexu obecně, o sexuálních odchylkách i úchylkách a vůbec o zajímavostech a zvláštnostech lidské sexuality.
V rámci dalšího rozvoje webu se plánujeme více věnovat tématům sexuálních menšin, budeme mít celou LGBT rubriku a prostor bychom rádi věnovali mimo jiné i pedofilii. Rádi bychom našim čtenářům i široké veřejnosti nabídli nezkreslený pohled na pedofilii a současně tím pomohli zbořit předsudky o pedofilech.
Pokud by někoho z vás náš záměr zaujal a byl by ochotný se s námi sdílet svoje názory a i část svého soukromí v anonymním rozhovoru, byli bychom velmi vděční.
Zájemci o poskytnutí rozhovoru, nechť mě kontaktují na e-mailu [email protected]. Na oplátku za váš čas můžeme nabídnout nějaký ten poukaz do sexshopu, pokud bude zájem.
Děkuji za pozornost a budu se těšit na odezvu.
Míša z Vibrátorů.net:)
Někdo ochotný poskytnout rozhovor?
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1746 poděkování
- Dostal: 3620 poděkování
Re: Někdo ochotný poskytnout rozhovor?
Děkujeme za zájem. Pokud by se nikdo nenašel z řad našich členů, jsem po emailu nebo ICQ k dispozici.
Email: [email protected]
Na ICQ teď o víkendu nebudu, na emailu ano.
Email: [email protected]
Na ICQ teď o víkendu nebudu, na emailu ano.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Odepsal jsem na e-mail. Říkal jsem, že jsem ochotný poskytnout rozhovor, ale hodil by se někdo pro doplnění pohledu protože v jistých ohledem nejsem zrovna typickým představitelem komunity.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 10
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
- Dal: 145 poděkování
- Dostal: 840 poděkování
Tak jsem taky odepsal, pokud by paní Míša chtěla doplnění od někoho "více pedofilního"simgiran píše:Odepsal jsem na e-mail. Říkal jsem, že jsem ochotný poskytnout rozhovor, ale hodil by se někdo pro doplnění pohledu protože v jistých ohledem nejsem zrovna typickým představitelem komunity.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1746 poděkování
- Dostal: 3620 poděkování
Taky jsem odepsal. To je zájemců...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 259 poděkování
Děkuji všem, kteří jste se mi přihlásili. Momentálně ještě dopracovávám jiné úkoly, příští týden bych se ráda pustila do rozhovorů. Očekávejte, že se vám tak do 10 dnů ozvu s podrobnostmi. Ještě jednou děkuji za ochotu a budu se těšit na další spolupráci s vámi.
Michaela z Vibrátorů.net
Michaela z Vibrátorů.net