Američanka (9) se učila střílet ze samopalu, zabila...

Diskuze o problematice dětí.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1791 poděkování
Dostal: 3702 poděkování

Američanka (9) se učila střílet ze samopalu, zabila...

Nový příspěvek od Kasz »

Devítiletá Američanka se učila střílet ze samopalu, zabila instruktora (iDnes.cz)

A pak se ti Američané diví, že někdo přijde vystřílet školu. K čemu je devítileté dívce učit se střílet ze samopalu?
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Američanka (9) se učila střílet ze samopalu, zabila...

Nový příspěvek od Jeremy »

Kasz píše:...A pak se ti Američané diví, že někdo přijde vystřílet školu. K čemu je devítileté dívce učit se střílet ze samopalu?
Náhodou jej to môže zachrániť život. Keď naposledy riešili absurdne vysoký výskyt útokov na školách so strelnou zbraňou, chvíľku zvažovali, že problémom môže byť to, že zaobstarať si ju v USA môže takmer každý a nejakú tú zbraň aj takmer každý má. To ich doviedlo až k zisteniu, že takto sa vo zvýšenej miere dostávajú zbrane do rúk aj vyšinutým ľuďom, ktorí môžu byť nebezpeční svojmu okoliu aj sebe. Z toho následne vyvodili, že by sa mohli sprísniť kritériá na vydávanie zbarní. Tento absurdný záver však rýchlo opustili a niekto prišiel s absolútne "logickým" riešením, a síce, že by mali zbraňami vybaviť aj učiteľský zbor, aby pri prípadnej prestrelke neboli v triede jediní, ktorí nemajú z čoho vystreliť. Takže počet zbraní v každej triede by sa ešte zvíšil a naviac by každý vedel, kde ju môže hladať. No a čo potom chudák dievča, keďže prepnúť môže nielen spolužiakom, ale teraz si musí dávať bacha aj na učiteľa. V tomto prostredí je výbava samopalom s patričným zaučením to najmenej, čo môže rodič pre bezpečnosť svojho dieťaťa v škole spraviť.