Lidé, kteří obtěžovali školáky, neexistují. Děti si vymýšlely (idnes.cz)
Když se na přelomu roku začaly stále hojněji objevovat informace o podezřelých lidech, kteří lákají do aut děti v okolí škol ve Zlíně a Rožnově pod Radhoštěm, způsobilo to mezi rodiči paniku. Vozili své ratolesti raději autem a doufali, že se jim nic nestane. V okolí škol hlídkovali policisté.
Teď to vypadá, že všechno bylo zbytečné. Když kriminalisté začali případ vyšetřovat a vyslýchat děti, které měla neznámá žena či muž obtěžovat, zjistili překvapivou věc: že žádný fantom asi neexistuje. Děti si vše vymyslely.
"Prověřovali jsme asi dvě desítky oznámení, zatím se žádné nepotvrdilo. Děti si ty příběhy vymýšlely, nebo jen měly strach, protože o tom slyšely varování ve škole," upřesnila policejní mluvčí Jana Macalíková.
Starší článek, ale narazil jsem na něj až dnes a vůbec mě to nepřekvapuje.
Lidé, kteří obtěžovali školáky, neexistují. Děti si vymýšlel
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 512 poděkování
Re: Lidé, kteří obtěžovali školáky, neexistují. Děti si vymý
nebo jen měly strach, protože o tom slyšely varování ve škole
To mi připomíná, "neolizujte železné zábradlí" .....
To mi připomíná, "neolizujte železné zábradlí" .....
Re: Lidé, kteří obtěžovali školáky, neexistují. Děti si vymý
Lákají mě k sobě do auta, hlásí české děti častěji (novinky.cz)
„Oznámení o podezřelých černých vozidlech, jejichž řidiči mají unášet děti, máme v ČR několik desítek ročně. Naprostá většina z nich je však vymyšlená,“ sdělila Právu mluvčí policejního prezidia Jana Macalíková.
Policie uklidňuje. Údajné obtěžování a lákání dětí do aut vyšetřování nepotvrdilo (e-usti.cz)
Před údajným obtěžováním dětí v Ústí se v polovině prosince loňského roku začali prostřednictvím sociální sítě i mimo ni varovat rodiče na Ústecku.
Jak se povedlo redakci E – Ústí zjistit, měl se neznámý muž pouze školačky zeptat na cestu, což měla také dívka vypovědět policistům při následném výslechu.
A takových článků se najde ...
„Oznámení o podezřelých černých vozidlech, jejichž řidiči mají unášet děti, máme v ČR několik desítek ročně. Naprostá většina z nich je však vymyšlená,“ sdělila Právu mluvčí policejního prezidia Jana Macalíková.
Policie uklidňuje. Údajné obtěžování a lákání dětí do aut vyšetřování nepotvrdilo (e-usti.cz)
Před údajným obtěžováním dětí v Ústí se v polovině prosince loňského roku začali prostřednictvím sociální sítě i mimo ni varovat rodiče na Ústecku.
Jak se povedlo redakci E – Ústí zjistit, měl se neznámý muž pouze školačky zeptat na cestu, což měla také dívka vypovědět policistům při následném výslechu.
A takových článků se najde ...