Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Gang rozséval hrůzu celých 16 let, hlavně v letech1997 až 2013, ale až teď vyšel najevo rozsah zvěrstev, kterých se dopouštěl! „Je pro mě těžké popsat, co ty děti zažily. Byly znásilňovány bezpočtem deviantů, unášeny, mláceny a zastrašovány. Některým obětem bylo pouhých 11 let,“ uvedla zjevně otřesená profesorka Alexis Jay, která zprávu připravila.
Zase super zpráva, která obletí celý svět a pedofilové budou ti špatní. Ačkoli podle toho věku je vysoce pravděpodobné, že minimálně většinu gangu netvořili pedofilové. Že to, co je popisováno, je velmi netypické i pro ty z pedofilů, kteří sexuálně zneužívají děti.
Když jsem to prolétl očima, napadlo mě, jestli by nebylo lepší sem bulvár vůbec nedávat. Pak mi došlo, že vzhledem k tomu, že bulvární metody využívají i veřejnoprávní média, neměly bychom tu zprávu skoro žádnou
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD