Aha: Gang pedofilů: Znásilnili 1400 dětí! A policie je nejsp

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Aha: Gang pedofilů: Znásilnili 1400 dětí! A policie je nejsp

Nový příspěvek od simgiran »

Gang pedofilů: Znásilnili 1400 dětí! A policie je nejspíš kryla...
http://www.ahaonline.cz/clanek/musite-vedet/100001/gang-pedofilu-znasilnili-1400-deti-a-policie-je-nejspis-kryla.html
Gang rozséval hrůzu celých 16 let, hlavně v letech1997 až 2013, ale až teď vyšel najevo rozsah zvěrstev, kterých se dopouštěl! „Je pro mě těžké popsat, co ty děti zažily. Byly znásilňovány bezpočtem deviantů, unášeny, mláceny a zastrašovány. Některým obětem bylo pouhých 11 let,“ uvedla zjevně otřesená profesorka Alexis Jay, která zprávu připravila.
Zase super zpráva, která obletí celý svět a pedofilové budou ti špatní. Ačkoli podle toho věku je vysoce pravděpodobné, že minimálně většinu gangu netvořili pedofilové. Že to, co je popisováno, je velmi netypické i pro ty z pedofilů, kteří sexuálně zneužívají děti.
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 840 poděkování

Re: aha: Gang pedofilů: Znásilnili 1400 dětí! A policie je n

Nový příspěvek od Myš »

Když jsem to prolétl očima, napadlo mě, jestli by nebylo lepší sem bulvár vůbec nedávat. Pak mi došlo, že vzhledem k tomu, že bulvární metody využívají i veřejnoprávní média, neměly bychom tu zprávu skoro žádnou :D
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD