Dcera známé osobnosti - Suri C. (2006)
Pravidla fóra
- Je povoleno vkládání odkazů na fotografie osob, které jsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující a které jsou v současnosti starší 18 let, viz Pravidla webu.
- Je zakázáno vkládání odkazů na fotografie osob, které nejsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující (tedy např. na fotky z rodinných a školních alb aj.) a které jsou v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2007 do současnosti). Do názvu vlákna je nutné uvést rok narození daných osob, případně rok vydání zdroje fotografií, není-li bez pochybností zjevné, že se jedná o osoby starší 18 let.
- Fotografie a obrázky je možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL nebo IMG tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
- Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
-
kredenc
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 50
- Výkřik do tmy: Malý príbeh o láske:
5 ročné dievčatko príde za svojim veľkym bratom a pýta sa ho: "Čo je to láska?" Ten jej odpovie: "Láska je keď si každe ráno zoberieš z mojej školskej tašky čokoládu a ja si ju aj napriek tomu stále dávam na to isté miesto." - Příspěvky: 118
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
Dcera známé osobnosti - Suri C. (2006)
Suri je proste dokonalá brunetka 
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne neděle 23. 8. 2015, 20:22:51, celkem upraveno 3 x.
-
Jeremy
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
-
Kasz
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1874 poděkování
- Dostal: 3812 poděkování
Re: Suri C.
Pozor, budou brzy nová pravidla pro vkládání fotografií, k IMG tagům přidej odkaz na původní zdroj, nejlépe i stránku, ze které jsi obrázek zobrazil.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! 

-
Gabriel Svoboda
- Na trestné lavici
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1168 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Jo Suri C. je pěkná, bohužel rodiče jsou magoři.
iDnes.cz: Prarodiče Suri C. mají strach, že jí scientologie zničí dětství
iDnes.cz: Prarodiče Suri C. mají strach, že jí scientologie zničí dětství
-
kredenc
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 3
- ve věku do: 50
- Výkřik do tmy: Malý príbeh o láske:
5 ročné dievčatko príde za svojim veľkym bratom a pýta sa ho: "Čo je to láska?" Ten jej odpovie: "Láska je keď si každe ráno zoberieš z mojej školskej tašky čokoládu a ja si ju aj napriek tomu stále dávam na to isté miesto." - Příspěvky: 118
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
Ani jedno Jeremy. Ja som len uchyl.
A až teraz som si všimol kam som to pridal, patrí to pod fotografie, nie sem. Ak by to Kasz alebo niekto presunul bol by som rad 
-
Gabriel Svoboda
- Na trestné lavici
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1168 poděkování
- Dostal: 1 poděkování