Odpovědnost a autorská práva při provozování webu

Diskuze týkající se webu komunity ČEPEK, jeho částí a jeho tematického zaměření.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3640 poděkování

Re: Odpovědnost a autorská práva při provozování webu

Nový příspěvek od Kasz »

Pořád je to, Gabrieli, autorské dílo, takže minimálně bychom měli citovat (odkazovat na) původní zdroj.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Host
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 7
ve věku do: 14
Dal: 21 poděkování
Dostal: 55 poděkování

Nový příspěvek od Host »

Gabriel Svoboda píše:Pro "fotografie", které nezobrazují reálné lidi, předpokládám pravidla neplatí. Narážím tím na téma Re: Anime/Manga snové představy.
Osobnostní práva se takových obrázků většinou netýkají, autorská práva samozřejmě ano.
Název je jen hostem skutečnosti. Host v mém domě, takhle časně z rána? Nezván vstoupil do mé pozornosti, na jabloni sedí první vrána.
Karel Žák
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 16
ve věku do: 30
Dal: 6 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Nový příspěvek od Karel Žák »

Před dvěma týdny na Kongresu k sexuální výchově v Pardubicích jsem mluvil s paní JUDr. Olgou Sovovou, která je jeho pravidelnou účastnicí. Zajímala mě otázka právě autorských práv při načítání fotografií z jiných serverů pomocí embedded linků případně vložených přímo na server. Když jsem jí popsal způsob, jakým zde teď nově vkládáte fotografie, tak říkala, že z hlediska autorských práv by to mělo být v pořádku. Pokud je u fotografie uveden odkaz na původní zdroj (celou stránku), pak je to z hlediska autorských práv v pořádku, a je jedno, zda je fotografie vložená přímo a nebo odkazovaná embedded linkem (zdejší IMG tag).

Co se týká sekce Seznamky, tam mě upozornila Mgr. Prouzová, výkonná ředitelka SPRSV, že pokud někdo klikne přímo na nějaký inzerát v seznamce, skutečně může nabýt dojmu, že se jedná o seznamování se s dětmi. Vzhledem k tomu, že vím, jak to na tomto fóru chodí, je mi jasné, že profil a text inzerátu spolu nesouvisí, ale nabízí se tedy otázka, zda by nebylo od věci do pravidel seznamky přidat vysvětlení, které náhodnému kolemjdoucímu vysvětlí, jaký je rozdíl mezi textem inzerátu a uživatelským profilem fóra.

Doptával jsem se také na Policii ČR, jak vypadá vyšetřování webu, které započal svým oznámením Český rozhlas v podobě redaktorů Kroupy a Chaloupské, v půlce září mi přišla odpověď, že odbor informační kriminality prošetřování zatím ještě neukončil.

Toliko mé postřehy a informace. Jedu nyní ve vlaku na předpremiéru Danielova světa, jsem velmi zvědavý, jaké to bude.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Kasz píše:Až to někdy dokončíš, tak dej vědět. :)
Hotovo.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.