Odpovědnost a autorská práva při provozování webu
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3640 poděkování
Re: Odpovědnost a autorská práva při provozování webu
Pořád je to, Gabrieli, autorské dílo, takže minimálně bychom měli citovat (odkazovat na) původní zdroj.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 7
- ve věku do: 14
- Dal: 21 poděkování
- Dostal: 55 poděkování
Osobnostní práva se takových obrázků většinou netýkají, autorská práva samozřejmě ano.Gabriel Svoboda píše:Pro "fotografie", které nezobrazují reálné lidi, předpokládám pravidla neplatí. Narážím tím na téma Re: Anime/Manga snové představy.
Název je jen hostem skutečnosti. Host v mém domě, takhle časně z rána? Nezván vstoupil do mé pozornosti, na jabloni sedí první vrána.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Ženy
- ve věku od: 16
- ve věku do: 30
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Před dvěma týdny na Kongresu k sexuální výchově v Pardubicích jsem mluvil s paní JUDr. Olgou Sovovou, která je jeho pravidelnou účastnicí. Zajímala mě otázka právě autorských práv při načítání fotografií z jiných serverů pomocí embedded linků případně vložených přímo na server. Když jsem jí popsal způsob, jakým zde teď nově vkládáte fotografie, tak říkala, že z hlediska autorských práv by to mělo být v pořádku. Pokud je u fotografie uveden odkaz na původní zdroj (celou stránku), pak je to z hlediska autorských práv v pořádku, a je jedno, zda je fotografie vložená přímo a nebo odkazovaná embedded linkem (zdejší IMG tag).
Co se týká sekce Seznamky, tam mě upozornila Mgr. Prouzová, výkonná ředitelka SPRSV, že pokud někdo klikne přímo na nějaký inzerát v seznamce, skutečně může nabýt dojmu, že se jedná o seznamování se s dětmi. Vzhledem k tomu, že vím, jak to na tomto fóru chodí, je mi jasné, že profil a text inzerátu spolu nesouvisí, ale nabízí se tedy otázka, zda by nebylo od věci do pravidel seznamky přidat vysvětlení, které náhodnému kolemjdoucímu vysvětlí, jaký je rozdíl mezi textem inzerátu a uživatelským profilem fóra.
Doptával jsem se také na Policii ČR, jak vypadá vyšetřování webu, které započal svým oznámením Český rozhlas v podobě redaktorů Kroupy a Chaloupské, v půlce září mi přišla odpověď, že odbor informační kriminality prošetřování zatím ještě neukončil.
Toliko mé postřehy a informace. Jedu nyní ve vlaku na předpremiéru Danielova světa, jsem velmi zvědavý, jaké to bude.
Co se týká sekce Seznamky, tam mě upozornila Mgr. Prouzová, výkonná ředitelka SPRSV, že pokud někdo klikne přímo na nějaký inzerát v seznamce, skutečně může nabýt dojmu, že se jedná o seznamování se s dětmi. Vzhledem k tomu, že vím, jak to na tomto fóru chodí, je mi jasné, že profil a text inzerátu spolu nesouvisí, ale nabízí se tedy otázka, zda by nebylo od věci do pravidel seznamky přidat vysvětlení, které náhodnému kolemjdoucímu vysvětlí, jaký je rozdíl mezi textem inzerátu a uživatelským profilem fóra.
Doptával jsem se také na Policii ČR, jak vypadá vyšetřování webu, které započal svým oznámením Český rozhlas v podobě redaktorů Kroupy a Chaloupské, v půlce září mi přišla odpověď, že odbor informační kriminality prošetřování zatím ještě neukončil.
Toliko mé postřehy a informace. Jedu nyní ve vlaku na předpremiéru Danielova světa, jsem velmi zvědavý, jaké to bude.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Hotovo.Kasz píše:Až to někdy dokončíš, tak dej vědět.