Pedofil, vzor muslimů? (Ivan Běhounek, blog iDnes.cz)

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Pedofil, vzor muslimů? (Ivan Běhounek, blog iDnes.cz)

Nový příspěvek od Kasz »

Pedofil, vzor muslimů? (Ivan Běhounek, behounek.blog.idnes.cz)

Zde je definice pedofilie dle Wikipedie:"Pedofilie je v odborném pojetí trvalá nebo dlouhodobá náklonnost či reaktivita s erotickým rozměrem převážně nebo výlučně vůči nedospělým osobám, chlapcům nebo dívkám. Jako pedofil bývá označován člověk, u něhož je taková náklonnost rozeznána."

První, co mne zaujalo při hledání informací k tomuto článku je fakt, že Korán v sůře 65 Rozvod, hovoří v souvislosti s rozvodem mj. o dívkách, které "ještě menstruaci neměly". Z toho vyplývá, že sňatky s prepubescentními dívkami byly faktem...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 504 poděkování

Re: Pedofil, vzor muslimů? (Ivan Běhounek, blog iDnes.cz)

Nový příspěvek od Jednorozec »

Sňatky s malými/mladými dívkami podle mne nesouvisí s náboženstvím, nebo geopolitickou oblastí.
Totéž se dělo v evropě. Jsou to, podle mně, převážně sňatky "z rozumu". Tj. snaha zajistit rodové kontakty/majetek/politiku či zabezpečit děti.
malou
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Nový příspěvek od malou »

To,že si vzal Mohammed Aišu ještě neznamená,že s ní měl pohlavní styk.Tehdy byly svatby mezi lidmi s velkým věkovím rozdílem běžné.Dívky většinou do doby než měly menstruaci i po svatbě,bydleli dále u svých rodiču,což bylo tenkrát do třinácti,čtrnácti let.Já mám doma knížku o Habsburcích a i tam je několik případu,kdy si dospělí muž vzal za manželku jedenácti či dvanáctiletou dívku a ona dál žila u svých rodiču i po svatbě a u u jinych královských rodú či u prostých lidech to nebylo jinak.Většinou šlo o snatky k vúli dědictví nebo přímo překazit plány nepřátel,kteří sami chtěli provdat své děti.

Dokonce ani staří řekové neměli sexuální vztah s dětmi.Pedophilové ve starém řecku a to ted není z moje hlavy ale četl jsem to z knih hystoriku,byly pro mladé chlapce učitelé,kteří učily chlapce prosadit se v bojovém umění,lovu či v atletickém zápasení.

Až od začatku devadesátých let minulého století,když jaksi přišlo do mody téma sexuálních vztahú mezi dospělými a dětmi-se pedofilum říká všem,i těm pro které jsou děti i sexuálně přitažlivé a v posledním době přirovnavají Mohammeda,který po celí život vedl pohlavní styk výhradně s dospělímy ženami, omilem k pedofilúm.

Já osobně a ted mě snad věřící lidé prominou,(i když se mnohé s hoduje s realitou,co se v tých knihách píše),neberu Korán a Bibli jako historický dokument faktú.
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

V nějakém Hadísu prý stojí, že měl Mohamed pohlavní styk s Aišou (psáno jako konzumace manželství, což ovšem neznamenalo nic jiného), když jí bylo 9.

Každopádně je nesmyslné na základě toho označovat Mohameda za pedofila, zvláště uvážíme-li jeho dospělé manželky. Ale v té době prostě asi sňatky s dětmi nebyly neobvyklé a pohlavní styk z nějakých obřadných důvodů také ne.

V každém případě to dává podklad k tomu kritizovat Mohameda jako proroka, s čímž souvisí také hlásání nějakých morálních hodnot. Uzavření sňatku s dítětem není morální, stejně tak soulož s nedospělou dívkou. Ale ta kritika musí být na základě činů, ne na základě orientace, která navíc není prokázaná.
Host
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 7
ve věku do: 14
Dal: 21 poděkování
Dostal: 55 poděkování

Nový příspěvek od Host »

Jednorozec píše:Jsou to, podle mně, převážně sňatky "z rozumu". Tj. snaha zajistit rodové kontakty/majetek/politiku či zabezpečit děti.
Ve většině kultur se člověk o svém životě rozhoduje z rozumu. U nás v Evropě to tak bývalo taky, a nejen ve vyšších vrstvách. To až romantismus přišel s "povinností" brát se z lásky. Dříve byla láska bonus, a chorobná zamilovanost spíš nemoc. Dalo by se to přirovnat k zaměstnání: většinou se bere jako dané, že do zaměstnání chodí lidé hlavně proto, aby zabezpečili rodinu, popřípadě aby se začlenili do společnosti. Na lidi, kteří svou práci dělají s láskou a snad by ji byli ochotni ji dělat i zadarmo, se díváme někdy jako na blázny, jindy je obdivujeme a závidíme jim, pokud to náhodou nejsme my sami. Jak by se vám žilo ve společnosti, kde by bylo normou, že člověk smí dělat jen tu práci, do které se předtím zamiluje? Mohla by fungovat? Je sice fakt, že když jsem byl malý, tak mezi mými dětskými sny, které jsem vystřídal, bylo třeba i pracovat v samoobsluze u pokladny nebo se vozit na stupátku popelářského auta, ale kolik takových lidí najdete - a jak zaručíte, že ta láska po týdnu nevyprchá? U zaměstnání to bereme tak, jak dříve lidé brali manželství: najdi si nějakou rozumnou práci, a když ji budeš dělat dobře, ona tě nakonec bavit bude. I když nejsi zrovna rozený workofil.

Mimochodem, představa, že ta manželství s dětmi musela být nutně vynucená a nemohla v nich být přítomná láska, je hloupý předsudek. Středověk je typický právě tím, že děti bral jako rovnocenné dospělým. A zamilovaných dětí už jsem viděl... stejně jako dětí, které vědí, co chtějí... To lze zase přirovnat k tomu, když je dítě "donuceno" jít na víceleté gymnázium anebo si vybrat střední školu. Taky z toho nemá rozum, taky většinou remcá, když musí ráno vstávat a občas se učit, ale vcelku se nedá říct, že by se tím dětem děla nějaká křivda, a mnohdy je to dokonce opravdu jejich volba a jejich rozhodnutí.

Blanka z Valois se vdala za budoucího Karla IV. v době, když oběma bylo 7 let. Jak se píše: "Svatební obřad proběhl za slavnostních a mimořádných okolností, francouzští kronikáři obdivovali nádherné slavnostní roucho malého prince. Po svatbě však byli dětští manželé opět rozděleni a Karel se ocitl sám mezi cizími lidmi. Mladičký Karel se však rychle ve francouzském prostředí aklimatizoval a užasl nad nádherou a velkolepostí francouzského dvorního života. Francouzský král si svého synovce (nemá to být zetě?) rychle oblíbil a společně s manželkou Marií o něj vroucně pečoval." K sobě se nastěhovali a "jako manželé spolu začali žít", když jim bylo asi 18 let. A pokud vím, tak si nestěžovali.
Název je jen hostem skutečnosti. Host v mém domě, takhle časně z rána? Nezván vstoupil do mé pozornosti, na jabloni sedí první vrána.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 504 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Těmi "sňatky z rozumu" jsem samozřejmě myslel že se ten starší muž o tu ženu neucházel proto, že by se zamiloval... jinak si nemyslím že by byly dnes běžné, alespoň všichni kolem mne se brali až po té co absolvovali fázi zamilovanosti a následného poznávání se a to už od prarodičů a od první republiky...
Host
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
Dal: 21 poděkování
Dostal: 55 poděkování

Nový příspěvek od Host »

Nicméně i starší muž z toho rozumu může někdy přijít na to, že je příjemnější a perspektivnější si vzít takovou dívku, kterou má rád a která má k němu sympatie. Nezatracujme ten rozum zase tolik... občas se hodí i zamilovaným.
Název je jen hostem skutečnosti. Host v mém domě, takhle časně z rána? Nezván vstoupil do mé pozornosti, na jabloni sedí první vrána.
Hranicar
Registrovaný uživatel
ve věku od: 8
Dal: 19 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Nový příspěvek od Hranicar »

Myslím, že je celkem zřejmé, že Mohamed pedofil nebyl. Spíš mi vždycky přišlo pozoruhodné, že jeho první manželka byla poměrně emancipovaná žena. Tenhle článek je žvást. A nebo ano - kritizovat vdávání v dětském věku je na místě, ale všechny ty vývody okolo jsou nesmysly.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Článek re-publikován v Parlamentníchlistech.cz:

http://eurabia.parlamentnilisty.cz/Articles/29737-pedofil-vzor-muslimu.aspx
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
leonid jumper

Nový příspěvek od leonid jumper »

Myslím, že pokud měl doma dospělou manželku a přesto upřednostnil alespoň náhražkový styk s Ajšou mezi stehna, tak si o jeho normální orientaci dovolím pochybovat. Též jsou ve spisech jisté indicie ohledně miniaturní velikosti jeho penisu, i zde by mohla být souvislost.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

S Aišou občas pohlavní styk mít musel, kdyby s ní vůbec nic neměl, pravděpodobně by se to časem rozkřiklo a poškodilo by to pověst o jeho mužství. A předpokládám, že měl sex i s ostatními manželkami. Takže si nemyslím, že byl pedofil.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
leonid jumper

Nový příspěvek od leonid jumper »

Jo, sranda obrázek, ale bývalé muslimce Pavlíně Bitarové (jsou s ní zajímavé rozhovory na netu) že šla k jiným muslimům na návštěvu s tříletou dcerkou. Bylo to v zimě, a tak jí svlékla nějakou kombinézu apod. a nechala jí tam pobíhat v tričku a punčocháčích, jak je obvyklé. Ale oni tam měli sedmiletého kluka a hned na ni vylítly "co se před ním ukazuje, vždyť by to mohl být její manžel"...