Pedofilie hříšná a trestaná a pedofilie požehnaná (Milan Radek, milanradek.blog.idnes.cz)
Nic nového pod sluncem, úchylky byly a jsou. Akorát v civilizovaném moderním světě se trestají, pokud se na ně přijde. V zaostalém světě Islámu ne vždy ne všude. Některé vlády se snaží trestat svadby s děvčátkama, ne vždy se daří, někde se to raději povolí.
Dnešní Irák, který chtěl civilizovat své občany i v tomto ohledu, tak v sedmdesátých letech se začalo zakazovat vdávání holčiček už třeba v devíti letech. V těchto končinách se to sice hezky řekne ale těžko kontroluje. Tak v odlehlých vesnicích tento zákon nehodlali brát na vědomí. Ale ve městech a okolí se to měnilo. Pouze 15% děvčat se tenkrát vdávalo jako děti.
Jenže jejich duchovním se to nelíbilo a ty procenta dětských nevěst se zase začala zvyšovat. Už na začátku tohoto roku, ještě nežli začla v Iráku válka, se navrhl zákon aby chlapci se mohli ženit v patnácti a holky v devíti letech. Zákon byl přijat v 25 února 2014.
Pedofilie hříšná a trestaná a pedofilie požehnaná (M. Radek)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1735 poděkování
- Dostal: 3606 poděkování
Pedofilie hříšná a trestaná a pedofilie požehnaná (M. Radek)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!