Zdůvodnění postupu adminů ohledně incidentu ze dne 18. 8. 2014

Provozní informace o chodu fóra, uživatelských skupinách, hodnostech a sekcích. (V této části fóra mohou zakládat témata jen členové Týmu ČEPEK, ostatní registrovaní uživatelé mají možnost na již založená témata reagovat, noví uživatelé fóra zde mohou odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1716 poděkování
Dostal: 3600 poděkování

Zdůvodnění postupu adminů ohledně incidentu ze dne 18. 8. 2014

Nový příspěvek od Kasz »

Vážení uživatelé zde na fóru i na chatu,
chci reagovat na dění na chatu včerejšího dne kolem 19:30 hod. Pokud administrátor nebo správce chatu rozhodne o vykopnutí nebo zabanování uživatele, můžete mít jiný názor na věc, ale dle pravidel zcela jasně netolerujeme nabízení nebo poptávání DP. Situace se dá řešit různě, ale nelze adminovi nebo správci vyčítat, když přikročí k zabanování takového uživatele, zatímco jindy jiného uživatele nezabanuje.

Nejde tady o nějakou spravedlnost, ale o to, že ten, kdo má za náš web zodpovědnost, jsou admini a správci, ne jeho uživatelé. Proto, prosím, respektujte rozhodnutí adminů a správců. Můžete poskytnout jiný pohled na věc, ale hádání se s adminem či správcem je zbytečné. Pokud má admin či správce něco vysvětlovat a dlouhosáhle diskutovat o tom nebo onom svém rozhodnutí, bere mu to čas k jiným důležitějším věcem. Přílišné diskuze a rozhořčení proti rozhodnutí admina nebo správce pak může vést i k tomu, že se můžeme "naštvat" a prostě a jednoduše chat vypnout (je to otázka dvou kliků). Zase si někdo může stěžovat, že vyhrožuji, ale je to prostě tak. I admini jsou jenom lidé s omezenou schopností frustrační tolerance a mohou přistoupit k něčemu, po čem by si lidé mohli uvědomit, kdo je tu pánem a kdo rozhoduje. Vím, jak je otravné, když jako admin musím vysvětlovat, proč jsem tohoto zabanoval, a někdo proti tomu protestuje, že si to chudáček nezaslouží. Každý, kdo poruší pravidla webu, může být i zabanován.

Nebudeme-li k sobě ohleduplní, nebude možné vést smysluplně tento web. Zkuste si založit web vlastní, buďte tam adminem, nechte si tam chodit lidi, co posílají odkazy na DP nebo požadují DP, co vedou o dětech nevhodné řeči... prosím, je to Váš web, Vaše zodpovědnost. Tento web se sice nazývá "Československá pedofilní komunita" a snaží se být komunitním, ale v jeho vedení stojí reálné osoby, které mají skutečnou zodpovědnost za jeho chod, za to, co se tady bude nebo nebude dít.

K dění na chatu kolem 19:30 hod. - anonymní uživatel, který dokonce uváděl údajně své telefonní číslo, byl simgiranem (a nejenom jím, i dalšími uživateli chatu) několikrát upozorněn, že dělá, co nemá, přesto tento uživatel dál pokračoval v nevhodém chování. Myslím si, že dostal od simgirana naprosto regulérní BAN. Někdo i psal, že to mohla být od někoho nějaká provokace, jestli se někdo chytí. Takto jsme dali BANem jasně najevo, jak to u nás chodí a jak takovéhle případy řešíme.

Náš web bude čím dál víc pod drobnohledem médií, policie, novinářů i lidí, co se nás budou snažit na něčem nachytat. Jeden BAN nikomu neuškodí, takový člověk - i kdyby to skutečně byl pedofil - může pro pomoc přijít kdykoliv znovu, třeba na fórum.

Snažte se, prosím, práci adminů či správců pochopit, ne ji pouze kritizovat. Děkuji za pochopení.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Re: Zdůvodnění postupu adminů

Nový příspěvek od Kuba »

Jakožto bývalý mnohaletý kritik, rebel, provokatér a nesmiřitelný odpůrce všeho Kaszovského bych rád administrátorům a moderátorům ČEPEK v čele s Kaszem poděkoval za to, jak zvládají svou nelehkou roli a drží tenhle web a potažmo celou komunitu nejen při životě, ale i v soustavném růstu. Sice i teď, když sem občas zavítám, mohu mít na pár věcí odlišný názor a když mám chvilku, klidně jej i vyjádřím, nicméně dále se pak již nehádám. Během uplynulých let jsem tak nějak pochopil, že je hloupé se vytrvale hádat kvůli maličkostem a lpět za každou cenu na svých principech a své pravdě, když nás tu všechny něco velikého spojuje.

Protože vím, že to moderátorský tým nemá lehké, chci jim takto veřejně vyjádřit svou podporu. A aby to nebylo z mé strany jen tlachání, pošlu ještě dnes večer na účet Karla Žáka 500Kč na provoz webu (případně účasti na přednáškách či cokoliv, co vedení ČEPEK uzná za vhodné). Stejně tu po svém stažení do soukromého života nic nedělám, tak budu aspoň něčím zase jednou užitečný. :)
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)