Jsem zoofil

Životní příběhy a zkušenosti uživatelů, které zároveň nebyly publikovány na titulní straně webu - nebojte se přispět svými osudy a historkami, ať už pro usmání nebo hledání pomoci či podpory. (V případě publikování na webu jsou témata přesunuta do sekce Články, kde se k nim může vyjádřit i veřejnost.)
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 472 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Re: Jsem zoofil

Nový příspěvek od simgiran »

Host píše:Též zdravím vlastenecké aktivisty za tradiční hodnoty, kteří se snaží bojovat proti světovému spiknutí levičáků, homosexuálů, židů a iluminátů (popřípadě libovolných jiných kombinací), a přeji stálé zdraví duše i těla.
Počkej, zapomněl jsi na reptiliány.
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Jsem zoofil

Nový příspěvek od Jeremy »

Host píše:Co nejsrdečněji zdravím též pracovníky, popřípadě externí spolupracovníky Policie České republiky, kteří v těchto dnech pilně pročítají tento web a snaží se sestavovat portréty členů zdejší komunity (pokud se na to teda už dávno nevykašlali, protože jim to nestojí za tu práci). Projevuji jím tímto co nejupřímnější soucit a přeji jim v noci dobrý a spojený spánek a ve dne optimismus a jasnou mysl. Na každém povolání je něco obtížného, to si holt nevyberete. ...
Súcit? ja sa priebežne prehrabávam v archíve od tej doby, čo som sa zaregistroval a môžem povedať, že väčšinou je to veľmi zaujímavé čítanie. A to ma za to ani nikto neplatí. Naopak v blízkej dobe plánujem prispieť sám.