Exmanažera obžalovali kvůli fotkám mladých fotbalistů

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Exmanažera obžalovali kvůli fotkám mladých fotbalistů

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Novinky.cz: Exmanažera FC Hlučín obžalovali kvůli vyzývavým fotkám mladých fotbalistů

Bývalý sportovní manažer FC Hlučín Daniel Černaj má problém. Podle žalobců si pořizoval a přechovával fotografie mladých fotbalistů, na kterých byli zachyceni v eroticky vyzývavých pozicích. Případ nyní putuje k soudu. Podle informací Práva Černaj u fotbalového klubu už nepracuje. V červnu mu kvůli skandálu i dalším problémům, které vyplynuly na povrch, neprodloužili smlouvu.

...

Třicetiletý Daniel Černaj uvízl v policejní síti letos v březnu. Na základě oznámení rodičů u něj tehdy policie při domovní prohlídce našla eroticky zabarvené fotografie mladých fotbalistů ve věku od 15 do 18 let.

Měl s nimi spát, to by byl v pohodě ...
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Helča
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Muži
Dal: 13 poděkování
Dostal: 18 poděkování

Re: Exmanažera obžalovali kvůli fotkám mladých fotbalistů

Nový příspěvek od Helča »

Možná s nima i spal. Ale samozřejmě to není předmětem trestného řízení, tak se o tom média nedozvěděla. Kdoví, jak to všechno bylo. Předpokládám (doufám), že ho nepranýřujou jen kvůli několika dobrovolně nafocených fotkám, ale že je za tím ještě něco víc...
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

No jo, je to trochu podobné situaci, v jaké se nacházím i já a moje nezletilá přítelkyně. Mohu s ní bez problémů vykonávat všechny sexuální aktivity, ke kterým dobrovolně svolí, ale kdyby mi poslala jedinou svou erotickou fotku, tak mě zavřou. :|
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Hranicar
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 14
Dal: 19 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Nový příspěvek od Hranicar »

No jo, je to trochu podobné situaci, v jaké se nacházím i já a moje nezletilá přítelkyně. Mohu s ní bez problémů vykonávat všechny sexuální aktivity, ke kterým dobrovolně svolí, ale kdyby mi poslala jedinou svou erotickou fotku, tak mě zavřou.
Ses musel pochlubit :D Ale ani nevíš, jak ti to přeju :)