Novinky.cz: Exmanažera FC Hlučín obžalovali kvůli vyzývavým fotkám mladých fotbalistů
Bývalý sportovní manažer FC Hlučín Daniel Černaj má problém. Podle žalobců si pořizoval a přechovával fotografie mladých fotbalistů, na kterých byli zachyceni v eroticky vyzývavých pozicích. Případ nyní putuje k soudu. Podle informací Práva Černaj u fotbalového klubu už nepracuje. V červnu mu kvůli skandálu i dalším problémům, které vyplynuly na povrch, neprodloužili smlouvu.
...
Třicetiletý Daniel Černaj uvízl v policejní síti letos v březnu. Na základě oznámení rodičů u něj tehdy policie při domovní prohlídce našla eroticky zabarvené fotografie mladých fotbalistů ve věku od 15 do 18 let.
Měl s nimi spát, to by byl v pohodě ...
Exmanažera obžalovali kvůli fotkám mladých fotbalistů
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Muži
- Dal: 13 poděkování
- Dostal: 18 poděkování
Re: Exmanažera obžalovali kvůli fotkám mladých fotbalistů
Možná s nima i spal. Ale samozřejmě to není předmětem trestného řízení, tak se o tom média nedozvěděla. Kdoví, jak to všechno bylo. Předpokládám (doufám), že ho nepranýřujou jen kvůli několika dobrovolně nafocených fotkám, ale že je za tím ještě něco víc...
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
No jo, je to trochu podobné situaci, v jaké se nacházím i já a moje nezletilá přítelkyně. Mohu s ní bez problémů vykonávat všechny sexuální aktivity, ke kterým dobrovolně svolí, ale kdyby mi poslala jedinou svou erotickou fotku, tak mě zavřou.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 14
- Dal: 19 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
Ses musel pochlubit Ale ani nevíš, jak ti to přejuNo jo, je to trochu podobné situaci, v jaké se nacházím i já a moje nezletilá přítelkyně. Mohu s ní bez problémů vykonávat všechny sexuální aktivity, ke kterým dobrovolně svolí, ale kdyby mi poslala jedinou svou erotickou fotku, tak mě zavřou.