Policie prohledávala byt zpěváka Cliffa Richarda kvůli zneužívání dětí (iDnes.cz)
Už už jsem si podle nadpisu myslel, že jsem narazil na ojedinělý článek, který napsal redaktor, který ví, o čem píše. Avšak jako to v 95% těchto případů bývá, mýlil jsem se:
Richard je po dětském baviči Jimmy Savilovi dalším výrazným představitelem britské popkultury, který čelí obvinění z pedofílie.
Kromě toho, má se jednat o nějakého 16tiletého mladíka, kterého měl tento zpěvák zneužít v létech mého narození, tedy před více než 30 lety!
Policie vyšetřuje zpěváka C. Richarda kvůli zneuživání dětí
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1716 poděkování
- Dostal: 3600 poděkování
Policie vyšetřuje zpěváka C. Richarda kvůli zneuživání dětí
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 501 poděkování
Re: Policie vyšetřuje zpěváka C. Richarda kvůli zneuživání d
Copak "mladík" si po 30 letech vzpomněl, že by se mu hodilo finanční odškodnění?
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 6
- Dal: 42 poděkování
- Dostal: 35 poděkování
PredsudkariJednorozec píše:Copak "mladík" si po 30 letech vzpomněl, že by se mu hodilo finanční odškodnění?
-
- Registrovaný uživatel
Bohužel jiné, alespoň trochu logické, vysvětlení mně nenapadá..
A mám zkušenost že to nejjednodušší vysvětlení bývá nejpravděpodobnější. S předsudky to, řekl bych, nesouvisí.
A mám zkušenost že to nejjednodušší vysvětlení bývá nejpravděpodobnější. S předsudky to, řekl bych, nesouvisí.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
Taky jste si všimly, ze skoro všechny udajně zneuživání kdysi před x-lety se udaly udajně ve Velké Británii.Skoro všechno jsou to mediální kachny(snad mě to ptáčci odpustí)že jsem to takhle nazval.Pravda je že Britove,Američane,Nemci a už se to i silně projevuje u čecho-slováku a to náznaky pedo-schizofrenie.
Pravda je že v 70-80 letech byly děti často byti od dospělích,pohlavek byl uplný normál.Zato ale dnes nikdo nikoho zažalovat nemůže.To byste musely zažalovat 3/4 naroda.Tak co si jako pomstu nevymysli dnes již dospělí napadení-sexuální zneužívání-to je lepší před soudem.
C.Richardsovi asi ujela kdysi ruka,seřezal dítě a ted se mu to vrací.
Pravda je že v 70-80 letech byly děti často byti od dospělích,pohlavek byl uplný normál.Zato ale dnes nikdo nikoho zažalovat nemůže.To byste musely zažalovat 3/4 naroda.Tak co si jako pomstu nevymysli dnes již dospělí napadení-sexuální zneužívání-to je lepší před soudem.
C.Richardsovi asi ujela kdysi ruka,seřezal dítě a ted se mu to vrací.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Já bych tu tedy dost nerad viděl obviňování těch, kdo někoho obvinili z trestného činu. Neříkám, že by se mělo automaticky brát takové obvinění za věrohodné, ale nechci tu příspěvky typu, že někomu jde jasně o peníze apod.
Pokud jde o obvinění známé osoby, je např. možné, že někdo nevěřil, že by takové obvinění bral někdo vážně a mohl se bát mj. toho, že kdyby se takové obvinění neprokázalo, tak by na něj mohli lidé pohlížet jako na člověka, co závidí slavným a snaží se je poškodit. A ve světle nedávných kauz by si mohl dodat odvahy.
Každopádně mi není jasné, jak se dá po tolika letech, pokud obvinění není křivé, něco dokázat. Pokud si tedy obviněný nepořizoval záznamy svého konání, nechlubil se jim někde, nebyli zneužívání přítomny další osoby apod.
Pokud jde o obvinění známé osoby, je např. možné, že někdo nevěřil, že by takové obvinění bral někdo vážně a mohl se bát mj. toho, že kdyby se takové obvinění neprokázalo, tak by na něj mohli lidé pohlížet jako na člověka, co závidí slavným a snaží se je poškodit. A ve světle nedávných kauz by si mohl dodat odvahy.
Každopádně mi není jasné, jak se dá po tolika letech, pokud obvinění není křivé, něco dokázat. Pokud si tedy obviněný nepořizoval záznamy svého konání, nechlubil se jim někde, nebyli zneužívání přítomny další osoby apod.
-
- Registrovaný uživatel
O to právě jde, že po tolika letech se nic takového ani prokázat nedá a to obvinění tomu člověku už nikdo neodpáře...